Філ Спенсер залишає посаду керівника Microsoft Gaming. Його замінить Аша Шарма

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

DolfDolfi: 21.02.2026 22:35 То шо ящик зіграв у ящик ? :lol:
АІшниця доб'є залишки користувачів походу, бо хбокс і так немає сенсу, а тут ще і АВ почнуть прикручувати, як у вінду, де він не більше ніж опція мав би бути, а не залазити з оновленням з ноги
Scoffer
Member

dead_rat: 22.02.2026 12:39Ніхто не звернув уваги, що може це зниження хайпу щодо АІ?
Коли починають АІ євангелістів переставляти на другорядні напрямки, бо якщо їх прямо звільнити, то буде паніка
Я думаю тут все простіше. МС в своєму дусі ставить на посаду людину, котра дупля не відбиває в темі. Ну от як з отою бабою що інтерфейс він11 проектувала, не маючи комп'ютера, натомість малюючи книжки для дошкільнят. А потім дивишся на цю він11 і думаєш чого ж вона така наче для розумово відсталих, а потім новину хто її проектував і з яким досвідом, і "о, точно, все сходиться". Диверсія, не інакше.
dead_rat
Member

Scoffer: 22.02.2026 18:32
dead_rat: 22.02.2026 12:39Ніхто не звернув уваги, що може це зниження хайпу щодо АІ?
Коли починають АІ євангелістів переставляти на другорядні напрямки, бо якщо їх прямо звільнити, то буде паніка
Я думаю тут все простіше. МС в своєму дусі ставить на посаду людину, котра дупля не відбиває в темі. Ну от як з отою бабою що інтерфейс він11 проектувала, не маючи комп'ютера, натомість малюючи книжки для дошкільнят. А потім дивишся на цю він11 і думаєш чого ж вона така наче для розумово відсталих, а потім новину хто її проектував і з яким досвідом, і "о, точно, все сходиться". Диверсія, не інакше.
Не бачу диверсії, середній юзверь і є на цьому рівні. Імхо, попадання у потреби аудиторії 100%
VovaII
Member

Scoffer
Ще скажіть, що і в цієї баби компʼютера нема? — Хоча заперечити не маю чим.

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
dead_rat
Не бачу диверсії, середній юзверь і є на цьому рівні. Імхо, попадання у потреби аудиторії 100%
— Яке попадання? Вони навіть ворд і ексель в меню Пуск додати не годні.
Scoffer
Member

VovaII
Наскільки я пам'ятаю, вона перший раз отримала комп вже в мс. А до того малювала ілюстрації від руки, чим і заробляла на життя :rotate:
VovaII
Member

Scoffer
А є інформація, що вона його вмикала? Чи лише здогади?
Scoffer
Member

VovaII
Кого вмикала? Її винайняли як UI/UX
Я десь сюди на форум скидував новину, але так сходу вже не знайду.
VovaII
Member

Scoffer
Того кого «отримала вже в мс».
Scoffer
Member

VovaII
Про це історія умовчує.
VovaII
Member

Її винайняли як UI/UX
— Ууу…
avuremybe
Member

dead_rat: 22.02.2026 12:39 Ніхто не звернув уваги, що може це зниження хайпу щодо АІ?
Вона там ще в своєму листі команді писала про "майбутнє без АІ слопу", що мене дуже насторожило, враховуючи що вона і є слоп :think:
Ответить