Презентація технологій NVIDIA у Східній Європі: тотальний ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Аціо: 21.02.2026 06:58І так щоб не сперечатись, а задамо питання ШІ правильно - скільки користувацьких графічних процесорів виробила Нвідія порічно.

-Відповідь у 2025 році 5+ млн.
У 2024 році трохи менше 4 млн.
У 2023 році ще трохи менше.
і тд. і тп.
Публікувати галюцінації ШІ, це сильний хід))
спойлер
Зображення
Аціо
Member

Повідомлення

Kirakishou: 21.02.2026 09:04
Аціо: 21.02.2026 06:58Це ви так зрозуміли, а я писав за ІТ сектор, та за пряму залежність продукту споживання та виробляння продукту, далі взагалі не цікаво адже реальні контракти, мають реальних вигодоотримувачів які можуть легко через СОТ зробити атата, і роблять коли їм це вигідно.
Розробники ігор це ІТ сектор? Де позови до суду на Нвідію та АМД через майнінг та ШІ, а також на виробників оперативної пам’яті, жорстких дисків та ссд? Адже це впливає на ігрову індустрію і за вашою логікою Епік Геймс, Стім та розробники ігор повинні подати до суду на всі ці компанії. Невже розробникам ігор, а також магазинам Епік Геймс та Стім вигідно, щоб для геймерів були недоступні комп’ютери?
Вас обурює що вам особисто не доповіли?
Чи це ваші докази не є доказами?

Спробуйте у Гугл, витратьте пару трійку днів і дізнаєтесь, якщо правильно запитання складатимете, а от як приклад справа -
спойлер
https://ua.gecid.com/news/samsung_micro ... v_sgovore/

А потім ще і у 19, і у 20, і у 21 році позови були, просто ви з огляду з усього не цікавились.

І зараз головними замовниками є лялечки США та Європи, як вони закупляться підуть і суди, але вам звичайно про це не доповідатимуть, так що можете і надалі очікувати доповіді особисто вам.

kairo: 21.02.2026 10:57
Аціо: 21.02.2026 06:58І так щоб не сперечатись, а задамо питання ШІ правильно - скільки користувацьких графічних процесорів виробила Нвідія порічно.

-Відповідь у 2025 році 5+ млн.
У 2023 році ще трохи менше.
і тд. і тп.
Публікувати галюцінації ШІ, це сильний хід))
спойлер
Зображення
:lol: :lol: :lol:

Це жарт чи перевірка на дурня?
Барбарис
Member

Повідомлення

Аціо: 21.02.2026 11:47
Спробуйте у Гугл, витратьте пару трійку днів і дізнаєтесь, якщо правильно запитання складатимете, а от як приклад справа -
спойлер
https://ua.gecid.com/news/samsung_micro ... v_sgovore/

А потім ще і у 19, і у 20, і у 21 році позови були, просто ви з огляду з усього не цікавились.
:facepalm:
Ти не бачиш, що ці позови зовсім про інше?
kairo
Member

Повідомлення

Аціо: 21.02.2026 11:47Це жарт чи перевірка на дурня?
"JPR shows that manufacturers shipped about 18.2 million discrete graphics cards in the first half of 2024."
Аціо
Member

Повідомлення

kairo: 21.02.2026 12:03
Аціо: 21.02.2026 11:47Це жарт чи перевірка на дурня?
"JPR shows that manufacturers shipped about 18.2 million discrete graphics cards in the first half of 2024."
І? Чи ви не враховуєте що ШІ врахував лише користувацькі картки?
Це не загальна кількість звичайно, це цифра відносно пропорції була мною приведена.
А так звичайно ГПУ значно більше вироблено, вони і у готових рішеннях, і у мобільних чи стаціонарних.
Я вам тенденцію показав, що окремо, а ви мені загал.

Барбарис: 21.02.2026 12:03 Ти не бачиш, що ці позови зовсім про інше?
Ага звичайно, це геть інше.
спойлер
Барбарис
Member

Повідомлення

Аціо, здаюсь.
Якщо ти не бачиш різниці між позовом за змову та міфічним позовом за зміну виду діяльності, то я тікаю. Вибач, але бісер закінчився.
Аціо
Member

Повідомлення

Барбарис
Ще раз - там людина в принципі не знав за подібні позови за завищений прайс у індустрії виробництва пам'яті, я йому привів один приклад з кількох десятків тисяч, позови подають і виграють чи йдуть на примирення тисячі компаній, а у вас режим "ви не розумієте, це геть інше".
Це ви не розумієте - спробуємо у аналогію, коли я кажу от злочин, от позов, от результат.
Ви мені у відповідь але це злочин не крадіжка, а вбивство...!?

Це спроба відвести розмову від теми? Чи намір почати розбір 1000чі сортів *айна?
Ні я не гурман, дякую за вельми грунтовну дискусію, усього вам найкращого.
Барбарис
Member

Повідомлення

Аціо, відбитий наглухо кадр. Немає тут складу злочину. Kirakishou пише про те саме - де позови за те що не робили/продавали ігрові карти, а продавали майнерам? Позови проти монопольної змови - це інше.
Вертайся у світ рожевих поні та не лізь до людей. І заодно в чс.
Аціо
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.02.2026 16:23 Аціо, відбитий наглухо кадр. Немає тут складу злочину. Kirakishou пише про те саме - де позови за те що не робили/продавали ігрові карти, а продавали майнерам? Позови проти монопольної змови - це інше.
Вертайся у світ рожевих поні та не лізь до людей. І заодно в чс.
:lol: дякую, було дуже змістовно та навіть потужно, пишіть ще - ваша думка дуже важлива.

А тим хто не в курсі наша розмова з Kirakishou почалась з цього.
Kirakishou: 20.02.2026 15:59
Виробникам пам'яті вже зробили атата? Оперативна пам'ять подорожчала на 500% і щось на виробників пам'яті ніяких штрафів не накладають. Куди дивиться Єврокомісія?
Але цукерка точно не читач, йому не кажіть за це, а то він засмутиться, він же усе знає краще за інших, та в його світі є тільки дві думки - його та неправильна! Він то точно не рожеве поні, він токсична цукерочка :gigi: .
Барбарис
Member

Повідомлення

Аціо: 21.02.2026 17:42
А тим хто не в курсі наша розмова з Kirakishou почалась з цього.
Kirakishou: 20.02.2026 15:59
Виробникам пам'яті вже зробили атата? Оперативна пам'ять подорожчала на 500% і щось на виробників пам'яті ніяких штрафів не накладають. Куди дивиться Єврокомісія?
Сліпе й тупе, бо це було раніше:
Kirakishou: 20.02.2026 15:45
Аціо: 20.02.2026 15:27І це я ще промовчу скільки Нвідію тоді очікує позовів до суду та штрафів, на реальні трильйони, адже дуже легко ІТ індустрія обгрунтує втрати на трильйони, за такий фінт вухами Нвідії, ви може не розумієте що той ринок споживача це трильйони, звідти і така підтримка продукту Нвідії.
Багато позовів вже подали проти виробників чипів пам’яті? Якщо навіть такі компанії як Apple не подали до суду, а розглядають можливість співпраці з китайськими виробниками чипів.
Аціо
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.02.2026 18:04

Сліпе й тупе, бо це було раніше

Та ви що? Реально?
Ото я не знав, цукерочка не нервуйте, через нерви кажуть вітаміни пропадають.
Головне не напружуйтесь так, я вже усвідомив що ви двотактні, та тільки з копняка заводитесь.
Не забудьте що ви ніколи мені не відповідатимете та у ЧС додали, а це ох жах я так засмутився.

Чи зачекайте - може ШІ бот у когось втік та зіпсувався?
Чи цукерочка перепив на вихідних?
:lol: :lol: :lol:
radeon5870
Member

Повідомлення

Чому вони радіють ... не зрозуміло.
Невже такі тупі? Не розуміють, що ШІ - розводняк рівня біткойнів
Відповісти