Новости
Последние статьи и обзоры
GSC Game World перенесла вихід оновлення з додатковим контентом для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
Геральт, у мене був «софт-лок» у Заліссі, але не такий як у більшості - не зараховувались після квесту деякі стадії, тому всю нагороду не можна було отримати або коли все вдавалось, то в Малій Батя постійно говорив, що Залісся знищене. Але патч все виправив і я перепройшов, щоб без цього. Там баг якийсь дуже вибірковий та різноманітний був.
-
AlexWest
Member
3070 — це карта для 1080р в сьогоднішніх реаліях. Те, що вона в вас зараз тягне 2к нормально – це заслуга розробників, всупереч движку, який не щадить системні вимоги. Навіть Епіки визнали проблему і виправляють люмени й наніти. Тому не розумію тих, хто поливає лайном розробників і захищає движок.nochnik89: ↑ 17.12.2025 06:23 Купил игру на старте, зашел на сборке райзен 5800х + ртх 3070 . Производительность полное фуфло на 2к. Просто глюк на глюке. Я вообще не понял зачем ее нужно проходить и мучать себя. Решил не делать рефанд.
Прошел игру спустя год с удовольствием. Производительность существенно выросла. По багам - то я серьезных не встретил.
Я не могу понять челов кто защищает стартовый релиз. Игра вышла сырая в начале. Сейчас ну очень многое допилили и в нее спокойно можно играть и наслаждаться.
-
NST1983
Member
А в інших іграх по іншому? Хейт заради хейту, нічим це взагалі не відрізняється.Diablique: ↑ 17.12.2025 08:45 Барбарис
Так цеж на притензіїї не тягне, в тому то і діло, це звичайний хейт.
NST1983
Теж саме, де люди якім не подобається, їх тут нема, в основному хейт заради хейту, який в цілому йде з московії, рік, кожного разу одне і теж. А що, про вату, за живе чипляє? А може, а мабуть ... шо ти затроїв?![]()
-
Striker
Member
Пройшов можна сказати один раз, але з трьома кінцівками (зберігав сейви перед важливим вибором) на патчі 1.4. Проблем суттєвих не було, один раз тільки запарився з артефактом, який провалився під землю, бо не знав про баг, ну і рандомний спавн енемів прикумарив, але потім призвичаївся і просто їх скіпав в більшості випадків. Проблем з економікою жодних, купа патронів і луту всюди, на максимальній складності. Пройшов всі побочки крім квеста, де треба бігти до Сидоровича, а я побіг на НДІЧАЗ. Коротше, гра на 8/10, мені сподобалася. Зараз, з новими патчами, скоріше вже 9/10. Пройду ще раз повністю за Варту з новими патчами. Ще поставив собі мод на телепорт десь з середини гри, бо немає багато часу бігати, а так і з провідниками більш-менш комфортно.
-
Diablique
Member
NST1983
Ну дивись, в інших іграх теж є проблеми, особливо на старті, але там де разраби забивають, там це доречно(хейт), зрозуміло, коли люди купили, отримали сиру гру і вимушені крутити костилі, щоб пограти, тут ситуація інша, повторююсь, разраби працюють над грою, тому хейт з тупими приколами, вважаю недоречним.
Ну дивись, в інших іграх теж є проблеми, особливо на старті, але там де разраби забивають, там це доречно(хейт), зрозуміло, коли люди купили, отримали сиру гру і вимушені крутити костилі, щоб пограти, тут ситуація інша, повторююсь, разраби працюють над грою, тому хейт з тупими приколами, вважаю недоречним.
-
Vladys77
Member
Вона і на мобільній 3060 з 6 ГБ відеопам'яті не дуже. Але коє як грати можна на середньо низьких в FullHD.Mumik: ↑ 16.12.2025 20:57 Вже наче півтора року пройшло як зробив передзамовленням, але руки так і не дійшли до нового Сталкера. А знайомив умудрився його пройти ще на релізі на мобільній 1050.
-
MVE
Member
Грав на релізі на Series S, потім другий раз проходив на Series X, тепер PS5. Не знаю про які проблеми ви всі пишете, за рік тільки пару раз вилетіла гра
-
AlienFighter
Member
Місцеві ватани повторюють тези ватанів з Московії. Очікувано, бо продовжують "рускагаваріть" та жувати інфокал з московського світу.
Інші начиталися обіцянок розробників та очікували Бог знає чого, тому не дивно, що пишуть розчаровані коментарі.
В реальності гра чудова, сам насолоджувався купою годин чудової графіки та атмосфери, глюки є, але їх не багато, абсолютно не заважають грати, не зупиняють ігровий процес. З кожним патчем гра погращується, що ще треба? - риторичне питання.
Інші начиталися обіцянок розробників та очікували Бог знає чого, тому не дивно, що пишуть розчаровані коментарі.
В реальності гра чудова, сам насолоджувався купою годин чудової графіки та атмосфери, глюки є, але їх не багато, абсолютно не заважають грати, не зупиняють ігровий процес. З кожним патчем гра погращується, що ще треба? - риторичне питання.
-
denizen
Member
Звісно, краще така гра, ніж ніякої, але розробники тримають марку Сталкера, він завжди був такий, напів сирий. Бо вони не вміють інакше.
-
Kyro
Member
Проблема в том что с выходом патчей они исправляют что-то но и заодно ломают что-то. Прошел через 3-4 месяца после релиза. Играл долго в процессе сменил видяху на НВ.
Визуальных багов прямо сильно критичных и софт лока не встречал. Зато игра падала у меня регулярно и при этом сейвы не сохранялись и утечка памяти на ростоке, бесило это неимоверно ну и у кого повернется язык сказать что это нормальное тех состояние.
Помню решил переиграть после крупного патча. Первая же встреча с гопотой, хедшот, тушка улетает за горизонт, через 5 минут опять. Ясно, понятно, удалил. Хай пилят дальше.
Визуальных багов прямо сильно критичных и софт лока не встречал. Зато игра падала у меня регулярно и при этом сейвы не сохранялись и утечка памяти на ростоке, бесило это неимоверно ну и у кого повернется язык сказать что это нормальное тех состояние.
Помню решил переиграть после крупного патча. Первая же встреча с гопотой, хедшот, тушка улетает за горизонт, через 5 минут опять. Ясно, понятно, удалил. Хай пилят дальше.
-
Striker
Member
Перепис ватанів успішно проведений.
-
Барбарис
Member
Що цікаво, ватні коменти адміністрація залишила(не всі, але деякі залишила), а ті, що їх засуджують повидаляла.Striker: ↑ 17.12.2025 13:15 Перепис ватанів успішно проведений.
-
zaqik
Member
Лучше скажите: atomteam - рашисты?
-
Барбарис
Member
Малороси, сумуючі за совком