Це проблема в передачі людям технологій, які не думають як її використовують. Це погано. Що з цим робити не знаю, але думаю все сильно просяде коли акціонери та інвестори почнуть вже нормально щімити щодо "а де прибутки" і аукціон безкоштовності закінчиться.Stamb: ↑ 01.12.2025 15:11 tablestikus
це не проблема ШІ, а людей що не вміють інструментами користуватися
із таким самим підходом можна і TAB клікати цілий час і потім дивуватися що автодоповнення так автодоповнило що нічого не працює
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Це не легко вирішується, а перетворюється в балаган де замість швидкої відповіді отримуєш різні варіанти і сидиш чешеш репу що ж обрати. Ну і сумнівно що якась кількість людей буде дійсно цим займатися на постійній основі, а не з наукової точки зору щодо перевірки відповідей.tornadox: ↑ 01.12.2025 15:17це легко вирішується, реєструєте собі додатково Grok, Gemini, Cluade та інші. Задаєте питання всім ШІ одночасно, отримує декілька відповідей. Це теж саме що слухати одного і того ж колегу і сприймати його слова за істину. ChatGPT (принаймні безкоштовна модель) зараз має певні обмеження і його результати часто стають упередженими стосовно певних етично моральних тем.tablestikus: ↑ 01.12.2025 15:07Проблема більше в тому, що народ бездумно стає вірити тому що йому відповідає ШІ не вмикаючи голову... Я вже не раз стикався що по роботі, що в житті з людьми що щось зробили\вирішили через відповідь ШІ не думаючи і потім такі - ой а чего не так все як треба? Мені ж так сказав ШІ зробити)