Це й на кращє - мені теж вже нецікаво вести з Вами дискусію. Ви не вмієте визнавати свою некомпетенцію. Ви звинувачуєте інших у тому, що вони несуть маячню,
але при цьому у Вас не вистачає інтелекту та обізнаності у дискусійних питаннях, щоб зрозуміти, що Ви і є тим, хто несе маячню. Класика.
leif
Вибачте, відразу не зрозумів, з якою людиною веду дискус!
Тепер точно знаю, хто Ви є по суті - "little pink", хоч це приблизний аналог китайської назви
1. Ігноруєте реальність, плутаєте "вироблено в Китаї" для іноземних брендів з китайськими "домашніми" товарами. Хоча навіть для певних партій люксових "Mercedes" китайці змогли поставити свої "дуже надійні" дешманські батареї, які неодноразово горіли. Ціла історія була, "Mercedes" спочатку не визнавав, а потім плакав і вибачався.
2. Даєте посилання на відео про BYD і ігноруєте сотні відео про той же BYD від самих китайців - про якість цих корит та про їх гарантійне обслуговування... Геніально.
Що там щє?
Їхні супершвидкісні поїзди - я бачив оці порівняння їзди у них з їздою у швидкісних японських поїздах, довго сміявся.
Китайське будівництво - є мільйон відео про китайське tofu dreg будівництво як у самому Китаї так і у інших країнах. З недавнього - вокзал у Сербії завалився буквально після відкриття,
хмарочос у М'янмі - єдина споруда, що впала за секунди під час нещодавнього землетрусу і те, що там побачили у конструкції - це просто слів нема.
Також можна розповісти про "китайське диво", при якому вони досі не навчилися будувати високоточні верстати і 90% закуповують у Японії та Германії.
Або про їхні досягнення у металургії, де вони завалюють себе і весь світ хламом, а високоякісні сталі та сплави робити не вміють - майже все імпортують.
Високоточні підшипники для авіації - знов мимо. Свого роблять дуже мало і за якістю значно гірше, ніж західні, тому продовжують критично залежати від Заходу.
Або от наприклад у Китаї цей місяць був спекотний 40-45C - у них на авто, на сонячних панелях, на скутерах плавився та стікав пластик. Сталося це тому, що це перероблений з пластикового лому низькоякісний пластик,
який не має нічого спільного з гранульованим сирцем для якісного пластику. Але він дешевий і тому місцеві виробники його використовують - плювати їм на людей, що користуються їх товарами.
Чи взяти новини про побудову чергового супершвидкого відочіпа чи центрального процесора на новому "аналоговнетному" техпроцесі - завжди після такої новини через декілька днів чи тижнів з'являється інформація
зі спростуванням цих "суперхарактеристик" і реальними тестами.
Так що я давно вже нічого цікавого від Китаю не чекаю. Не те, щоб я їх недооцінював, але я достатньо надивився на їх типову поведінку і приблизно розумію, чим вони є. І щє я не плутаю Тайвань і материкову частину Китаю.
Саме на Тайвань втекли залишки китайської інтеллігенції після 'культурною революції" і до Тайваню в мене симпатій набагато більше.