Огляд PMM Zen 8K: радикальний моддинг-набір для миші Razer Viper V3 Pro (33 грами!)

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dilfin
Member

Повідомлення

mt53de6: 12.07.2025 01:34
KYDRAM: 11.07.2025 12:41 Щас замінусують, але ніколи не доганяв супер легкі миші.
Звик шоб грамм 100 хочаб була, ще і докупав грузики раніше для старих :laugh:
Раньше добавляли веса мышки из-за нечувствительного сенсора, это добавляло контроль, сейчас сенсоры чувствительней и большую область считывают, можно быстро дергать и точно доводить
Я про це також подумав, але все одно в більшості своїй це все маркетинг, якщо б хотіли щоб миш була невагомою, придумали б так, щоб миш кріпилась до руки і могла рухатись в повітрі...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Dilfin: 14.07.2025 09:51
mt53de6: 12.07.2025 01:34

Раньше добавляли веса мышки из-за нечувствительного сенсора, это добавляло контроль, сейчас сенсоры чувствительней и большую область считывают, можно быстро дергать и точно доводить
Я про це також подумав, але все одно в більшості своїй це все маркетинг, якщо б хотіли щоб миш була невагомою, придумали б так, щоб миш кріпилась до руки і могла рухатись в повітрі...
ех, ще б тримати годинами руку у повітрі під час гри.
Dilfin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.07.2025 11:13
Dilfin: 14.07.2025 09:51

ех, ще б тримати годинами руку у повітрі під час гри.
Чому тримати, можна ставити на стіл, рухати по столі, рухати по стіні, рухати по підлозі, навіть почухати голову можна, а можна як мушкетер махати в повітрі, кому як зайде.))
Melofon
Member

Повідомлення

Scoffer

Это видимо только у вас лично такие проблемы, не факт что только у вас и может и у кого-то ещё, но а у большинства наоборот легкими мышками легче позиционировать прицел.

Отправлено спустя 49 секунд:
Dilfin

Бред :facepalm:
Мышка есть мышка, а для того чтобы махать в воздухе уже вроде давно придумали всякие манипуляторы или перчатки, но они созданы совсем для другого и пока удобней мышки для игр с управлением прицела на мониторе пока лучше не придумали (если не считать шлемы с технологией отслеживания зрачков для целенаведения у некоторых современных самолетов-истребителей) ;)
KROOM
Member

Повідомлення

Що за часи переможеої дистрофії? 🤭
Я, звісно, не гамаю цілими днями, але у Cad та Gis працюю.... Ніколи рука не втомлювалася від ваги "миші" , в лише від незручної форми :shuffle:
Та у мене пенсіл в 2-3 рази важчий за цей витвір Зображення 😁
TerryCone
Member

Повідомлення

Відразу помітно, що дуже небагато людей дочитали огляд до кінця :D
Спеціально ж написано, для дітей природи, що цей продукт - дуже нішевий, кому цей продукт потрібен і нащо легкі мищі. Але ніт, дарма. :D
Легкі миші - топ, щоразу брав мишу легшу за попередню. Неймовірні відчуття від гри у динамічні шутани і Контру) Немов після кухонного ножа взяв скальпель у руки.
VovaII
Member

Повідомлення

TerryCone: 15.07.2025 16:23Немов після кухонного ножа взяв скальпель у руки.
Прямо всі на сайті знають, що таке після ножа, взяти у руки скальпель... :eek:
Melofon
Member

Повідомлення

VovaII: 15.07.2025 17:46
TerryCone: 15.07.2025 16:23Немов після кухонного ножа взяв скальпель у руки.
Прямо всі на сайті знають, що таке після ножа, взяти у руки скальпель... :eek:
Но можно понять смысл алегории ;)
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 13.07.2025 16:54тут можно просто копию сделать.
так, ну шо, я отримав а950, провів зваження на кухонних вагах тефаль:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
в обох випадках вага на 0.5гр менше ніж заявляє виробник, видно, ваги на 0.5гр промахуються. хоча дві разом 88гр, тут вже промахуються на 1гр? ну ок, в принципі це не принципово взагалі.

різниця між 54гр і 35гр по відчуттях величезна. пластик а950 на дотик ок (я очікував гіршого), сенсор працює адекватно (по оглядах він дуже навіть непоганий), кліки+колесо теж цілком собі норм після керісу2, копус відчувається міцним, цілісним, без нарікань. в цілому за 1700 грн ще й без отворів в корпусі це якась нереальна імба :eek: можу сміливо рекомендувати цю мишку кому завгодно

після досвіду з а950 сабж з огляду, особливо за ті гроші, які за нього просять, виглядає ну дуже дивно мені тепер :insane:

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
неймовірно, наскільки ж важким здається 54 грамовий keris2 після 35гр мишки, але ця легість, ммм, просто кайф. до побачення, керіс :laugh:

Відправлено через 10 хвилин 22 секунди:
з.і.
єдине, що однозначно краще у керіса, так це більш ергономічна форма, до дареу треба буде трохи звикнути, але нічого критичного з цим взагалі немає, не така класна як у керіс, але цілком нормальна форма навіть під мою долоню середнього+ розміру, десь 19.5-20см в довжину, в залежності від того звідки саме відміряти початок. впевнений, що за пару тижнів звикну і не звертатиму уваги
VovaII
Member

Повідомлення

leif: 16.07.2025 17:11отримав а950
Вона ще й безпровідна? — Чекаємо деталі про заряджання, і частоту/час цієї процедури?
:popcorn:
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 17.07.2025 12:54
leif: 16.07.2025 17:11отримав а950
Вона ще й безпровідна? — Чекаємо деталі про заряджання, і частоту/час цієї процедури?
:popcorn:
Так, бездротова. Заряджається швидко. Як часто заряджати — залежить від того як використовувати: є кілька налаштувань, які впливають на енергоспоживання, починаючи, очевидно, з частоти опитування. Звісно, акум невеликий (але більше ніж у сабжа з огляду на третину :D ) але тут доведеться йти на компроміс в будь якому випадку, адже вага акуму це досить відчутна частина загальної ваги
Melofon
Member

Повідомлення

leif: 16.07.2025 17:11сенсор працює адекватно (по оглядах він дуже навіть непоганий)
В смысле неплохой? PixArt PWM3950 это же топовый сенсор на сегодня и у твоей же асус керис 2 стоит тот же модифицированный 3950 который асус переименовали в ROG AimPoint Pro, у них даже максимальные DPI идентичны - 42000 (хоть у твоей Dareu его и занизили до 30000, не знаю зачем хотя вообще врядли какую-то играет роль, у моей R2 тоже 3950 но на максимальных 42000 DPI, 750 IPS, 50 G, тут как вендор уже захочет), хотя там у пиксарт уже вышло новое поколение сенсора (up to 45K DPI, 900 IPS, and 85 G) которое может юзать пока только топ мышки от рэйзер (в новой дезадер V4 PRO) и позже (где-то через пол года или чуть позже т.к. у них с рэйзер эксклюзивный контракт) мы его увидим и во всех других брэндах в том числе и во всех китайских дешёвых и не очень брэндах. Ну а так то конечно легкая мышка приятней в использовании, да и я не сомневался что Dareu А950 Air (для некоторых рынков название Wing) это вполне себе хорошая мышка и даже топовая по соотношению вес-цена-качество :super:
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 21.07.2025 17:21В смысле неплохой?
в тому сенсі, що тут нічого не зіпсували в своєму оригінальному виконанні/реалізації, все на рівні :)
Melofon: 21.07.2025 17:21да и я не сомневался
а от у мене сумніви таки були, це правда. але знайомство на практиці їх повністю розвіяло :up:

дякую тобі за наводку, якби не твій коментар, я б і не купив би її :beer:
Melofon
Member

Повідомлення

leif

Кстати я узнал что новый сенсор от пиксарт который пока что является эксклюзивом для рэйзер и позже выйдет на рынок называется PAW3980, тот у которого 45K DPI, 900 IPS, and 85 G.

Отправлено спустя 49 минут 49 секунд:
А для любителей дорогого моддинга по типу сабжа есть модель корпуса PMM NEO 8K у которого общий вес после моддинга будет уже не 33 а 29г!
VovaII
Member

Повідомлення

Melofon: 15.07.2025 22:14Но можно понять смысл алегории
Алегорія зрозуміла. Прямий текст лякає. :eek:

:weep: Поки я думав, Dareu a950wing на ОЛХ скінчились... :weep:
leif
Member

Повідомлення

Melofon: 23.07.2025 13:11 PMM NEO 8K у которого общий вес после моддинга будет уже не 33 а 29г!
Meh)) все уже, після dareu мене ні на який pmm не заманиш, почекаю мишу < 30гр від китайців за 50 баксів :gigi: і без отворів :teacher:

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
VovaII: 24.07.2025 09:36
Melofon: 15.07.2025 22:14 Поки я думав, Dareu a950wing на ОЛХ скінчились...
Там нема чого думати, імєнно шо no-brainer, як то кажуть ;)
VovaII
Member

Повідомлення

leif: 24.07.2025 09:44Там нема чого думати,
Але Ви спочатку теж сумнівались. А тепер, як власник, можете познущатись над іншими...
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 24.07.2025 09:50
leif: 24.07.2025 09:44Там нема чого думати,
Але Ви спочатку теж сумнівались. А тепер, як власник, можете познущатись над іншими...
Нє, я сумнівався що девайс буде справді аж такого рівня, як він виявився, але щодо того, чи купувати на пробу, чи ні — не мав сумнівів. буквально побачив оголошення, написав продавцю, він невдовзі мені відповів, і я одразу замовив :)
Kosdnepr
Member

Повідомлення

VovaII: 24.07.2025 09:36 :weep: Поки я думав, Dareu a950wing на ОЛХ скінчились... :weep:
Купіть за 1500 на алі. І це зараз без розпродажу.
спойлер
Обрати 3395 black, промокод IFPGAFX
Зображення
Melofon
Member

Повідомлення

leif: 24.07.2025 09:44після dareu мене ні на який pmm не заманиш
Ну брэнд PPM выпускает не только кастомные корпуса для готовых мышек рэйзер но и вполне полноценные мышки высокого качества, и да они конечно все дороже чем Dareu но ведь это брэнд более высокого эшелона, а Dareu это просто хорошие бюджетные мышки.
VovaII: 24.07.2025 09:36Поки я думав, Dareu a950wing на ОЛХ скінчились...
Да ладно, это вы так искали https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/bezd ... bserved_ad
Відповісти