бо можна економити на цьому, продаючи карту виключно під ігри в растері. ну хоч до тензорів дійшли, тому можливо все ж таки в майбутньому амд видасть свої "куда", ну або їх влаштовує той мізер ринку гпуNekros: ↑ 03.07.2025 03:57Тому нвідіа і має 95% статку ринку відеокарт де 100% юзерів проф софта використовують лише наідіа і не тому що вона їм подобається, а тому що альтернативи тупо нема. Я теж тоді думав що пройде пару років і амд викатять свої куда або зробить щось що би працювали обчислення на ГПУ, але пройшло 10 років, як ти кажеш, а воз і нині тамEaranak: ↑ 03.07.2025 03:50 По прошествии лет, смотрю все те же разговоры идут. Люди теперь вот молятся на ZLUDA 4.0 а воз и ныне тамДаже как то грустно что и альтернативы нету, нынче выбирать видеокарту под CGI скучная тема.
![]()
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
а до чого тут райзени до нвідії?waryag: ↑ 03.07.2025 07:47Я скажу більше - процесори продемонстрували, що навіть якщо АМД все зробить і оптимізує, 95% так і продовжать сидіти на нвідіа.Nekros: ↑ 03.07.2025 03:57Тому нвідіа і має 95% статку ринку відеокарт де 100% юзерів проф софта використовують лише наідіа і не тому що вона їм подобається, а тому що альтернативи тупо нема. Я теж тоді думав що пройде пару років і амд викатять свої куда або зробить щось що би працювали обчислення на ГПУ, але пройшло 10 років, як ти кажеш, а воз і нині там
АМД змогла в райзени вже давно, але багато юзерів досі мислять поняттями часів ФХ. І це на фоні затяжної кризи інтел.