Новини
Останні статті і огляди
Nintendo Switch 2 розійшлася тиражем понад 3,5 млн пристроїв усього за кілька днів після старту продажів
-
Agon1st
Member
вы спрашивыете почему такие продажи ,во первых консоль поулярная ,во вторых на консоли игр нету один инди хлам и консоль покупают в основном родители для своих детей
-
Gold_Star
Member
Ти не шариш, у нвідії такі круті алгоритми, що пам'ять на ходу і зжимається і розжимається, прямо як у власників 5060taras_cs: ↑ 11.06.2025 17:21Мій поінт в тому, що 12ГБ спільної пам'яті не вистачить на 5-7-8 років. Навіть для FullHD + DLSS.
Цікаво, якщо свіч 2 краще за стімдеку в плані енергоспоживання, чому би тоді одразу не поставити олед?
-
kairo
Member
Щоб продати його двічі.Gold_Star: ↑ 12.06.2025 18:28 Цікаво, якщо свіч 2 краще за стімдеку в плані енергоспоживання, чому би тоді одразу не поставити олед?
-
Gold_Star
Member
Апушка з Амперою ще не настільки копієчна, щоб за $500 гайдзінам дарувати олед екранkairo: ↑ 12.06.2025 18:52Щоб продати його двічі.Gold_Star: ↑ 12.06.2025 18:28 Цікаво, якщо свіч 2 краще за стімдеку в плані енергоспоживання, чому би тоді одразу не поставити олед?
-
AFU_power
Member
Сімейний контент = дитячий контент
-
maxn
Member
OldGoodGames: ↑ 12.06.2025 13:22 лгбт сімї
-
Draqoon
Member
Та яка різниця шо порівнюю, все ще спостерігаю портативний пк чи консоль для ааа ігор не на вінді і шоб все працювало як мені треба(без пердолінга)_Andrik_: ↑ 11.06.2025 20:38Ви реально порівнюєте стаціонарний пристрій з автономним? Маю і ПС5, і стімдек ,і не самий слабий ПК якщо що .
Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
TetrongaМайже все для чого він створений і навіть більше...Що сьогодні Стім Дек тягне?...
Впевнений, що хіти нінтендо ( маріо , маріо і маріо теж потягне) окрім хіба що Зельди
-
OldGoodGames
Member
насправді вони усюди, особливо там куди іде україна, тому звикайте вас змусять або до толерантного відношення або до того що вас матиме східний сусідmaxn: ↑ 13.06.2025 15:02OldGoodGames: ↑ 12.06.2025 13:22 лгбт сімїя чогось думав що гоміків на форумі нема.
або може бути і таке
гомофоби – латентні геї
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
не завжди, якщо сім'я без дітей
-
VovaII
Member
Ще скажіть, що тут дівчат(жінок) нема?maxn: ↑ 13.06.2025 15:02 я чогось думав що гоміків на форумі нема.
-
maxn
Member
VovaII
тіки геї та транси. Я вже поняв, дякую.
тіки геї та транси. Я вже поняв, дякую.