Огляд та тестування відеокарти ASUS TUF Gaming Radeon RX 9060 XT 16G OC Edition. Порівняння з GeForce RTX 5060 та GeForce RTX 5060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Аціо: 08.06.2025 17:43
Майдан: 08.06.2025 17:09

От тільки натив - це реалістичне зображення, а всі ці DLSS/FSR - апскейл
Рука-обличчя, я вас засмучу - Святий Миколай то вигадка, зубної феї не існує, Бабайка також несправжня!

На моніторі зображення не реалістичне апріорі і бути реалістичним не може, бо воно з пікселів складається, і яким чином на ті пікселі швидко вибудовується зображення нікого хвилювати неповинне, і у адекватних людей такого питання і виникнути неповинно. Прокиньтесь ковбасу на моніторі ви на хліб не покладете, та масло не намастите бо воно не реалістичне. Та нехай куртка хоч хробаків дресує які будуть давати +100500 кадрів викликаючи квантові коливання, мені байдуже. А таких як ви послухати так кадр несправжній бо він використовує не ті шейдери, не ті формати, не ту конвертацію, не ті обчислення, не ті команди...
Це не відповідь, це виправдання своєї безпорадності, а в контексті безпорадності АМД.

Alligator: 08.06.2025 17:31
Тільки натив мав перевагу при порівняні статичної картинки, а новим рівнем DLSS/FSR вже й тут посувається :rotate:
Та вже втомили ті особливі - які несправжні малюнки на екрані називають справжніми чи реалістичними, тут питання у самої суті таке невігластво. І так я б ще їх розумів якби вони сперечались за якість чи сприйняття зображення, але ні.
фейсом об тейбл :)
я вас засмучу голвне вірити для мене існує і феї і миколай і бабай :)
бо ці всі dlss/fsr/fg костилі за для розводу лохів на гроші, бо сучасні вк не можуть видавати гарний raw performance у 2-4к от і вигадують якусь чушь кожен рік яку можна використовувати тільки на найновішому поколінні вк, через рік вигадають шось нове - купуй нову вк, це чітка на лоха :laugh:
Аціо
Member

Повідомлення

OldGoodGames
Майдан
Низький рівень тролінгу хлопці, треба краще.
Відповісти