Ну так это длсс 3.8 версия а не трансформер, там разница еще больше а так огромный плюс что можно обновить длсс до такого уровня как тут на скринах в любой игре где есть подержка 2.0 что просто огроменный плюс. По факту длсс в 67% от натива = качеству фср натив в 2кVladimirV: ↑ 02.05.2025 02:09 man1242
Ну чесно говоря, на мой вгляд очень близкие картинки, именно эти две. Резкость подогнана почти одинаково.
Проблема не в качестве статики. Если верить твоим словам, то проблема в артефактах изображения в динамике в случае фср даже 100%. Я ничего не могу сказать больше, так как никогда сам не играл с фср.
Но мерцание, гостинг, дерганые грани и т.п. ошибки картинки это явно не то, что ты ожидаешь от метода сглаживания. Дело в том, что это можно простить при масштабировании, когда ИИ "дорисовывает" пиксели к кадру, чтобы увеличить его размер, если применяется масштабирование. Тут можно допустить ошибки, которые приведут к шиммерингу и т.п. небольшим артефактам из-за несовершенства кода этого самого масштабирования.
Но в 100% рендере такого быть не должно я считаю.
Новини
Останні статті і огляди
Обираємо 2K та 4K монітор під нову відеокарту — як DLSS 4 робить високу роздільну здатність ігрових моніторів новим стандартом
-
man1242
Member
-
DuckRider
Member
Всё ещё статтерит при попытке прогрузить локациюman1242: ↑ 02.05.2025 01:58 3й анриал лучший был на закате своей эпохи имхо
-
artrm_grinko
Junior
Якась суцільна реклама асуса
З 2к моніторів, непогані, як на мене - Gigabyte M27Q та Philips 27M2N5500/00, другим користуюсь особисто. Це якщо бюджетний сегмент брати. З дорожчого, то всілякі Mini Led є, типу Xiaomi G Pro 27i
З 4к - Gigabyte M27UA кілька днів довелося поганяти, теж гарний монітор, з відносно недорогих, як для 4к
З більш дорогих, то можна в сторону OLED дивитися, але там нічого не пораджу, бо сам не знаю
З 2к моніторів, непогані, як на мене - Gigabyte M27Q та Philips 27M2N5500/00, другим користуюсь особисто. Це якщо бюджетний сегмент брати. З дорожчого, то всілякі Mini Led є, типу Xiaomi G Pro 27i
З 4к - Gigabyte M27UA кілька днів довелося поганяти, теж гарний монітор, з відносно недорогих, як для 4к
З більш дорогих, то можна в сторону OLED дивитися, але там нічого не пораджу, бо сам не знаю
-
fantomrulezz
Member
ТАА - мильне лайно, з цим ніхто не сперечається.DuckRider: ↑ 02.05.2025 01:46А не потому ли, что темпоралочка - это кал собаки, который убивает картинку?
Проте я говорю не про мильність зображення, а про деталізацію мілких деталей.
Подивіться на кропи листя на віддалених деревах.
В нативі все в кашу злилося, з DLSS - кожне окреме листя промальовано

Емм, те, що при збільшенні зображення базового рендеру, зображення ще покращиться - це нібито і так очевидно.VladimirV: ↑ 01.05.2025 19:10Поясніть мені, якщо у вас карта Нвідіа, хто заважає в нативі 4к використовувати для порівняння DLAA 4 (100% рендер картинки натив), замість вбогої ТАА, для порівняння з ДЛССК/Б/П (67% 58% 50%)?
Навіщо так махлювати, завідомо порівнюючи длсс з всратим антиалайзінгом?
100% рендер + DLAA > 67% + DLSS > 50% + DLSS
100% рендер + DLAA в 4К не використовую бо це недосяжно для всіх сучасних карт в важких іграх.
Навіть 5090 не може видати мені >120 фпс в важких іграх при 100% рендері в 4К.
Тим більше не може жодна карта червоного вендора з сектою святого нативу в 20 фпс.
Якщо вийдуть карти, які в 4К при 100% рендері зможуть видавати захмарний фпс - з'явиться сенс використовувати 100% рендер + DLAA.
Але це дуже малоімовірно. Роздільна здатність моніторів завжди обганяє можливості відеокарт. Скоріше вийдуть масові 8К екрани.
І будемо ми грати в 8К + DLSS Perfomance, що фактично те ж саме, що 4К + DLAA.
-
bez5dva
Member
Щас наоборот, ставишь в 1080p DLSS4 DLAA + фильтр резкости и изображение выглядит почти идеально. Для 2К и 4К уже нужна нормальная карта, чтобы тянуло DLAA, если это не онлайн ф2п игра, конечно же.
-
alexeygalas
Member
Для багатьох мабуть досі секрет, що qHD це не 2K, а FHD це ближче до 2K. І так писати - велика помилкаДля багатьох гравців «висока роздільна здатність» асоціюється з 2K, тоді як Full HD виступає базовим стандартом
-
Ektalion
Member
Краще купити Dell(Alienware).