Я Илью ігнорую повністю, він там здається тільки за інтеграції і рекламу відповідає, терпіти не можу його, а борода ще в строю й при розумі!unique-neon: ↑ 11.04.2025 10:28Раніше поглядував прохайтек. Якщо бородатий ще притомний, перше навіть ризикнув проти вторгнення висказатись, то з його напарником не все так однозначно, деталей зараз уже не згадаю. Проти мови нічого не маю.IronWithin: ↑ 10.04.2025 18:58Коли ви забуваєте що мова це лише інструмент для спілкування і розуміння людей,Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.daesz: ↑ 10.04.2025 20:00Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti виявилася на 13–14% швидшою за GeForce RTX 4060 Ti за результатами Geekbench
-
IronWithin
Member
-
unique-neon
Member
Ні, то мабуть щось вже новішеvovo: ↑ 11.04.2025 16:18Это вы про то видео где он вспоминал рассказы своей бабушки о немецких фашистах и потом резюмировал "очевидное" наличие нацистов в Украине?
-
daesz
Member
От і я про те ж. Тож граю виключно англійською.unique-neon: ↑ 11.04.2025 10:28 Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.
До війни любив дивитись "розбір польотів" з кацапського стопгєйма, саме секцію дубляжу, і навіть вони ніколи позитивно не оцінювали рос.дубляж
-
kairo
Member
Раніше читав книги паралельно англійською та російською, коли ще не вистачало рівня. Був здивований наскільки халтурно перекладають книги. Більше того, інколи цілі абзаци тексту гублять 
-
FastBullet
Member
Бо той Ілля то просто "ванюша", а борода у свій час попав у Чечню...тому і різні погляди на життяIronWithin: ↑ 11.04.2025 16:38Я Илью ігнорую повністю, він там здається тільки за інтеграції і рекламу відповідає, терпіти не можу його, а борода ще в строю й при розумі!unique-neon: ↑ 11.04.2025 10:28
Раніше поглядував прохайтек. Якщо бородатий ще притомний, перше навіть ризикнув проти вторгнення висказатись, то з його напарником не все так однозначно, деталей зараз уже не згадаю. Проти мови нічого не маю.
Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
там все цензуроване просто))kairo: ↑ 11.04.2025 18:25 Раніше читав книги паралельно англійською та російською, коли ще не вистачало рівня. Був здивований наскільки халтурно перекладають книги. Більше того, інколи цілі абзаци тексту гублять![]()
-
taras_cs
Member
Це польською?
Там жеж сценарісти поляки, наче
-
daesz
Member
Польський та англомовний відьмаки писались одночасно, англомовний не є просто дубляжем
- Доволі пізнавальне відео по цьому ділу, хоч і з кацапського стопгєйма
-
taras_cs
Member
Ось цей фільм скачав колись давно російською й не міг зрозуміти, чому так погано заходить. Потім згадав, що дивився його в кінотеатрі українською. За рахунок шикарної одеської української стає просто бомбою.daesz: ↑ 10.04.2025 20:00Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
Одна сцена "дзвінок в Хезболлу" з Робом Шнайдером чого варта
- спойлер
-
daesz
Member
Я його також ще в студентські роки (якщо не ліцейські) дивився українськоюtaras_cs: ↑ 11.04.2025 20:35Ось цей фільм скачав колись давно російською й не міг зрозуміти, чому так погано заходить. Потім згадав, що дивився його в кінотеатрі українською. За рахунок шикарної одеської української стає просто бомбою.daesz: ↑ 10.04.2025 20:00Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
Одна сцена "дзвінок в Хезболлу" з Робом Шнайдером чого варта![]()
- спойлер
Тим не менше я українською більше не дивлюсь (і не граю) нічого, мені не подобається це ґяґання, перекладання особистих назв і тд.