Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti виявилася на 13–14% швидшою за GeForce RTX 4060 Ti за результатами Geekbench

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
IronWithin
Member

Повідомлення

unique-neon: 11.04.2025 10:28
IronWithin: 10.04.2025 18:58Коли ви забуваєте що мова це лише інструмент для спілкування і розуміння людей,
Раніше поглядував прохайтек. Якщо бородатий ще притомний, перше навіть ризикнув проти вторгнення висказатись, то з його напарником не все так однозначно, деталей зараз уже не згадаю. Проти мови нічого не маю.
daesz: 10.04.2025 20:00Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.
Я Илью ігнорую повністю, він там здається тільки за інтеграції і рекламу відповідає, терпіти не можу його, а борода ще в строю й при розумі!
unique-neon
Member

Повідомлення

vovo: 11.04.2025 16:18Это вы про то видео где он вспоминал рассказы своей бабушки о немецких фашистах и потом резюмировал "очевидное" наличие нацистов в Украине?
Ні, то мабуть щось вже новіше
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 11.04.2025 10:28 Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.
От і я про те ж. Тож граю виключно англійською.
До війни любив дивитись "розбір польотів" з кацапського стопгєйма, саме секцію дубляжу, і навіть вони ніколи позитивно не оцінювали рос.дубляж :D
kairo
Member

Повідомлення

Раніше читав книги паралельно англійською та російською, коли ще не вистачало рівня. Був здивований наскільки халтурно перекладають книги. Більше того, інколи цілі абзаци тексту гублять :facepalm:
FastBullet
Member

Повідомлення

IronWithin: 11.04.2025 16:38
unique-neon: 11.04.2025 10:28
Раніше поглядував прохайтек. Якщо бородатий ще притомний, перше навіть ризикнув проти вторгнення висказатись, то з його напарником не все так однозначно, деталей зараз уже не згадаю. Проти мови нічого не маю.
Зазвичай англ. версії граю. Якось пройшов hzd англійською і поцікавився чи стало краще з локалізацією. Перемикаю на рос і там якась лінива робота, і інтонування до ситуацій не пасує, і просто технічно гучність не вирівняна.
Я Илью ігнорую повністю, він там здається тільки за інтеграції і рекламу відповідає, терпіти не можу його, а борода ще в строю й при розумі!
Бо той Ілля то просто "ванюша", а борода у свій час попав у Чечню...тому і різні погляди на життя

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
kairo: 11.04.2025 18:25 Раніше читав книги паралельно англійською та російською, коли ще не вистачало рівня. Був здивований наскільки халтурно перекладають книги. Більше того, інколи цілі абзаци тексту гублять :facepalm:
там все цензуроване просто))
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 10.04.2025 18:19Чого варте все в оригіналі
З ігор відьмак, наприклад, чи той же КП77
Це польською?
Там жеж сценарісти поляки, наче
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 11.04.2025 20:19
daesz: 10.04.2025 18:19Чого варте все в оригіналі
З ігор відьмак, наприклад, чи той же КП77
Це польською?
Там жеж сценарісти поляки, наче
Польський та англомовний відьмаки писались одночасно, англомовний не є просто дубляжем ;)
Доволі пізнавальне відео по цьому ділу, хоч і з кацапського стопгєйма
taras_cs
Member

Повідомлення

daesz: 10.04.2025 20:00Російськомовні дублери або не дограють, або переграють у 99% випадків :\
Ось цей фільм скачав колись давно російською й не міг зрозуміти, чому так погано заходить. Потім згадав, що дивився його в кінотеатрі українською. За рахунок шикарної одеської української стає просто бомбою.

Одна сцена "дзвінок в Хезболлу" з Робом Шнайдером чого варта :lol:
спойлер
daesz
Member

Повідомлення

taras_cs: 11.04.2025 20:35
Ось цей фільм скачав колись давно російською й не міг зрозуміти, чому так погано заходить. Потім згадав, що дивився його в кінотеатрі українською. За рахунок шикарної одеської української стає просто бомбою.

Одна сцена "дзвінок в Хезболлу" з Робом Шнайдером чого варта :lol:
спойлер
Я його також ще в студентські роки (якщо не ліцейські) дивився українською :D
Тим не менше я українською більше не дивлюсь (і не граю) нічого, мені не подобається це ґяґання, перекладання особистих назв і тд.
Відповісти