Ой, ой власинку мерседес, схаменись)) Скільки води. Я щось казав про "неможливо грати?" Мова йде про стабільні 60 фпс в 4к нативному і є купа прикладів де це неможливо, офк якщо знизити налаштування то можна отримати стабільні 60, в чому тоді суперечка? Я сам з 980 змінив 3 покоління нвідії, але я не вигадую, що в мене там в нативному 4к 60 фпс стабільних, бо це маячняfantomrulezz: ↑ 12.05.2024 20:17Взагалі то, я писав проEnjthesilence: ↑ 12.05.2024 15:37*1080TI навіть майже через 2 роки після виходу "Відьмак3" в 4к (без волосся) видає 50 фпсАле якщо не лукавити, то і на 1080ti нормально можна було грати. Я грав. І купу ігор пройшов.fantomrulezz: ↑ 12.05.2024 11:03починаючи з 2080ті
Так в Відьмаку 3 могли бути просадки до 50 фпс (при середніх біля 60). Це не ідеальний, але в принципі нормально грабельний фреймрейт.
А якщо трошки пожертвувати і замість ультра виставити високі, то все там нормально гралося.
Взагалі смішно виглядає, коли мені (реальному власнику цих карт), який фактично пройшов на них десятки ААА ігор саме в 4К розповідають, що це неможливо, посилаюсь на чужі тести в інтернеті, в яких на ультра-переультра налаштуваннях в 0,1% випадків фпс падає до 50
Або ще гірше, як один місцевий божевільний тикають на скріншоти пережатого ютубу в якості аргументу міфічної мильності dlss.
Виглядає так ніби власники жигулів розповідають власнику мерседесу яка фігня та пневмопідвіска, вентиляція та масаж сидінь.
Отправлено спустя 8 минут 2 секунды:Це в принципі і є вся аргументація нефоннатів.vmsolver: ↑ 12.05.2024 18:32Не знаю какая у него карта, но если радеон, то он посмотрел на FSR и спроецировал результат на DLSS, тайна фанатика раскрыта
Вони свято впевнені що апскейл це мило, тому що ніколи в житті не бачили вживу dlss, а лише dsr. А dsr ранніх версій дійсно мило мильне.
Останні статті і огляди
Новини
Відеокарти GeForce RTX 5090 та RTX 5080 вийдуть з різницею у кілька тижнів
-
Enjthesilence
Member
-
fantomrulezz
Member
Це тобі видніше. Ти ж сам цю суперечку розпочав, бо сам вигадав те, чого я не казав.Enjthesilence: ↑ 13.05.2024 00:22в чому тоді суперечка
Я ніде не казав "у 100% випадків у 100% ігор на абсолютних ультра налаштуваннях (щоб прям жодного повзунка не трогати) і обов'язково саме в нативі мін. фпс ніколи не падав нижче 60".
Це твої вигадки. Я говорив саме те, що говорив:
fantomrulezz: ↑ 11.05.2024 16:27Починаючи з 2080ti вже все йде на максах.
Після появи dlss стало реальним мати не лише 60 фпс, а й набагато більше і екрани 120 Гц + стали мати сенс.
В абсолютній більшості ігор було 60 фпс+.fantomrulezz: ↑ 12.05.2024 11:03В 99% ігор починаючи з 2080ті можна було отримати 60 фпс+.
В деяких важких доводилось або грати з мін фпс трохи нижче 60 або трохи знижувати повзунки. В мене корона не відвалиться ультра переставити на високі і отримати все одно зображення набагато краще ніж фуллхд на ультра. Та і просадки до 50 фпс в 0,1% випадків не є чимось прям страшним. Особливо з VRR.
Після появи та допилювання до якісного стану длсс менше 60 фпс взагалі не буває і на ультра.
Як ми бачимо від твого посилу "в 4К грати взагалі неможливо" це дуже сильно відрізняється.