Продано 25 мільйонів копій Cyberpunk 2077 та 3 мільйони Phantom Liberty

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Phos4
Member

Повідомлення

Геральт
Та ні я нічого поганого не можу сказати про професійні переклади (ті які крутять в кінотеатрах) фільмів, навпаки вважаю вони доволі непогані і в більшості випадків використовують гарну літературну Українську мову, я впевнений що з часом так само появляться і студії які так само відповідально будуть ставитись до перекладів ігр. А критикувати звісно що можна і навіть потрібно, а тим більше якщо є за що.
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Геральт: 08.10.2023 15:36
Phos4: 08.10.2023 14:54
lewerlin
При всій повазі до покійного вчителя, навряд чи він був експертом в відео-іграх в фентезі сетінгах (якщо мова про BG3). Та й "ігролад" йому мабуть не зустрічався. Мова динамічна. Щось нове укорінюється, щось ні. Це нормально. А от що ненормально - хейтити весь переклад (1кк слів) через 2-3, та хай навіть кілька десятків слів.
Так само можна спитати наскільки перекладачі взагалі вникали, що переводять
Моментами текст не дуже його приємно читати і це не говорячи про смієхуєчки, добре хоч вистачає вже трохи тих знань зрозуміти з англійської озвучки

Особливо якість тексту відчувається на фоні порівнянь з книгою нейромант, тематика можна сказати однакова
Grava
Member

Повідомлення

Геральт: 08.10.2023 15:36хай навіть кілька десятків слів
Більше. Пограв кілька годин, англійська озвучка та український текст, дуже часто чуєш одне а на екрані зовсім інше написано. Інколи навіть цілі речення. Інколи щось схоже, інколи якась лайка коли їх в анг варіанті взагалі немає. Ви самі пробували грати?
Геральт
Member

Повідомлення

Grava
~200 год зіграно. Гра пройдена з укр. локалізацією. Діалоги скіпав рідко, книги читав. 10-15 скріншотів з помилками відправив.
Барбарис
Member

Повідомлення

q1nex, пиши людською москвороте. Навіщо той язик на українському форумі?
sselesnes
Member

Повідомлення

Відповісти