Ти можеш кумедно сказати, я знаю
Новини
Останні статті і огляди
Как надоела жара!
-
ustar
Member
такоэ
...
-
el_magnifico
Member
у нас на завтра передали 36-38, вот думаю будет писец(
-
ustar
Member
el_magnifico
Співчуваю, то вам від москаликів подарунок першим, а потім і до нас докотиться...
Співчуваю, то вам від москаликів подарунок першим, а потім і до нас докотиться...
-
такоэ
Member
И не взирая ни на что, публику оттуда палкой не выгонишь. А здесь на водку не хватает...Так то ж на Йордані,
-
el_magnifico
Member
ustar
мы на востоке люди привычные, у нас всегда жарко как на юге,только моря нет((
-
pushyk
Member
я к жаре лоялен, но бывает так жарко знадворі, что просто невыносимо. у нас бывает днем 38-40 в тени, так просто невыносимо работать. работа у меня "наружная", так что приходится мучаться наслаждаться
инода
Добавлено спустя 1 минуту 20 секунд:

Добавлено спустя 1 минуту 20 секунд:
доложутакоэ: А здесь на водку не хватает...
-
ustar
Member
Було б у вас ще одне море, то й нам би було всім класно і від москалів подалі, але нажаль...el_magnifico:ustar
-
такоэ
Member
А откуда ему быть. Сибирские реки-то в океан порожняк гонят по сей день, а могла польза быть ..у нас всегда жарко как на юге,только моря нет((
-
ustar
Member
При совєтах хотіли сибірські ріки розвернути, от була б біда, але на все божа воля, хвала Йому...такоэ:А откуда ему быть. Сибирские реки в океан порожняк гонят по сей день.у нас всегда жарко как на юге,только моря нет((
-
такоэ
Member
Да сколько той беды, Азов промыли бы, орошение, питьевая вода.. Но увы.
-
ustar
Member
А ти уяви, як перерозподілилася б вага планети, а ти кажеш зрошування, не треба було б вже нічого зрошувати, ніколи...
-
ustar
Member
Бізнес-прожект, я думаю...
-
такоэ
Member
хоть горшком назови, главное что работает и очень долго. Наверное дело таки в рекламе.Бізнес-прожект, я думаю...
-
ustar
Member
А всякі гідроеффекти, зміни клімату в масштабах материків,солоність льодовитого океану та всяке інше, хто моделював... Отож добре, що не сталось...
Та й що працює - плітка, що людина, в своїй гордині, таке задумала вчворити...
Та й що працює - плітка, що людина, в своїй гордині, таке задумала вчворити...
-
такоэ
Member
А когда по Днепру запруды делали то дурного в голову точно не брали. Сделали и точка. И ничего, все счастливы.А всякі гідроеффекти, зміни клімату в масштабах материків,солоність льодовитого океану та всяке інше
-
ustar
Member
Так, але біди наробили і тут, затопили цілі місцини, клімат змінили в Києві, до того в тут була курортна зона для хворих легеневими хворобами, а тепер ця вологість знівелювала цілющість клімату в цьому регіоні. Так кругом, де людина починає порядкувати, плутаючи себе з богом...
Востаннє редагувалось 26.07.2010 21:40 користувачем ustar, всього редагувалось 1 раз.
-
такоэ
Member
ustar
Хирург Амосов в одном из последних своих интерьвью говорил, что смертей на своём веку он видел-перевидел и может с увереностью сказать что после смерти нет ничего. Вообще ничего. Ему я верю, а остальным нет. И ещё. Вселенная безразлична ко всему.
Хирург Амосов в одном из последних своих интерьвью говорил, что смертей на своём веку он видел-перевидел и может с увереностью сказать что после смерти нет ничего. Вообще ничего. Ему я верю, а остальным нет. И ещё. Вселенная безразлична ко всему.
-
ustar
Member
Це твоя справа, покійний Амосов говорив, що біжучи можна втікти від інфаркту, але в кінці життя змінив свою думку, я думаю, що вже тепер він її теж змінив, але не може про це нам повідомити...
-
такоэ
Member
ustar
Это было его последнее интервью. Вскоре он умер. А думкы меняют политики, публика весьма безответственная и безнравственная.але в кінці життя змінив свою думку, я думаю, що вже тепер він її теж змінив
Востаннє редагувалось 26.07.2010 21:58 користувачем такоэ, всього редагувалось 1 раз.