Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор темы: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Member

Смішна ціна по вашому посиланню, я б вже краще на ібеях взяв щось брендове або задешево на якомусь аукціоні не дуже брендове. Ось наприкалд куклер мастер
спойлер
https://www.ebay.com/itm/266967265139?_ ... R_6H-53YZQ
wander
Junior

Панове, чи не було б у когось на продаж бекплейту під 775 сокет з отвором по центру (бажано металевий)? Щось типу такого:
спойлер
Изображение
nummus777
Junior

wander: 15.05.2025 21:35 Панове, чи не було б у когось на продаж бекплейту під 775 сокет з отвором по центру (бажано металевий)? Щось типу такого:
спойлер
Изображение
Добрий вечір.
Пропозицію надіслав в приват.
wander
Junior

І ще питання, часом ні в кого немає досвіду заміни Fujitsu резисторів на Rampage Extreme? Я думаю у мене вмер один, той що на DRAM, бо показує опір лише 2.8-2.9 Ом. На які краще замінити танталово-полімерні чи хтось пробував MLCC?
mklm
Member

MLCC ок
wander
Junior

mklm
Якщо не секрет, які MLCC ви брали і скільки штук?
mklm
Member

скільки влізе, 10+ шт
GRM21BR60J107ME15L
wander
Junior

mklm
Дякую. А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
isusik63
Member

Когда-то почти 2 года искал :-/ https://www.olx.ua/d/obyavlenie/korpus- ... XOvc8.html
Что бы сделать 2 системы на воде :gigi:
Очень хотел его :)
spoglyadach
Member

wander: 18.05.2025 23:41 А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
Або є спеціальний паяльник для SMD з жалом по типу пінцету, ну або два паяльники ще можна спробувати.
Доречі як вже така п'янка-гулянка, хто паяв кондьори на пузіку 775 проців, на скільки легко їх випаювати, бо треба робити пересадку квадіку :-/
mklm
Member

spoglyadach: 19.05.2025 12:29
wander: 18.05.2025 23:41 А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
Або є спеціальний паяльник для SMD з жалом по типу пінцету, ну або два паяльники ще можна спробувати.
Доречі як вже така п'янка-гулянка, хто паяв кондьори на пузіку 775 проців, на скільки легко їх випаювати, бо треба робити пересадку квадіку :-/
:gigi: :gigi: :gigi:
https://www.youtube.com/watch?v=XFpgCTlAHiw
wander
Junior

spoglyadach
Там резистор не звичайний, ножки сховані під ним, а-ля якийсь чіп.
спойлер
Изображение
saren
Member

wander: 19.05.2025 15:34 spoglyadach
Там резистор не звичайний, ножки сховані під ним, а-ля якийсь чіп.
спойлер
Изображение
Это ж, судя по надписи, кондер...
spoglyadach
Member

Толковий гайд, ще й мабуть стабільність при розгоні стала кращою бо електрони швидше рухаються не затримуючись у кондьорах та всяких резисторах :up:

Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
wander
А блін я думав мова про рампагу під 775 а так цей шмат заліза тільки феном, бажано ще й з нижнім підігрівом мабуть бо ця деталюха теплоємність хорошу має
wander
Junior

saren
Так, вибачаюсь, це таки конденсатор.
spoglyadach
Ну так, рампага під 775 сокет, їх там 3 таких, конденсатора. На CPU, RAM та один на NB.
ApostolCV
Member

Це ж супер-капи у мну на рампазі такіж..чи більш ємні.
wander
Junior

ApostolCV
Ага, я б навіть сказав супер-гімняпи :D
Стільки гємору додають :up:
spoglyadach
Member

wander: 19.05.2025 19:08 Ну так, рампага під 775 сокет, їх там 3 таких, конденсатора. На CPU, RAM та один на NB.
Я щось пропустив, не знав що на LGA 775 встигли потрапити ці інноваційні компоненти, а зараз відкрив фото і побачив що таки над слотами пам'яті втулили. Блін ну місце складне, треба там якийсь потужний тепловий екран на слоти вигадувати, і 100% краще з підігрівом нижнім працювати. В мене просто тільки звичайна рампага і там наче немає цих новомодних компонентів B-)
Avant
Member

spoglyadach
Все вірно, нема на Rampage Formula фужиків. Теж маю звичайну, там такого щастя нема, слава Богу. Подарунок сугубо для Extreme. Десь бачив тему по цим кондюкам на overclock.net
spoglyadach
Member

Да вони і на відюхах робили нерви людям, там такі частіше юзали на тому ж ацуц 580
Ответить