Новости
Последние статьи и обзоры
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор темы:
mklm
-
spoglyadach
Member
Смішна ціна по вашому посиланню, я б вже краще на ібеях взяв щось брендове або задешево на якомусь аукціоні не дуже брендове. Ось наприкалд куклер мастер
-
wander
Junior
Панове, чи не було б у когось на продаж бекплейту під 775 сокет з отвором по центру (бажано металевий)? Щось типу такого:
- спойлер

-
nummus777
Junior
Добрий вечір.wander: ↑ 15.05.2025 21:35 Панове, чи не було б у когось на продаж бекплейту під 775 сокет з отвором по центру (бажано металевий)? Щось типу такого:
- спойлер
Пропозицію надіслав в приват.
-
wander
Junior
І ще питання, часом ні в кого немає досвіду заміни Fujitsu резисторів на Rampage Extreme? Я думаю у мене вмер один, той що на DRAM, бо показує опір лише 2.8-2.9 Ом. На які краще замінити танталово-полімерні чи хтось пробував MLCC?
-
mklm
Member
MLCC ок
-
wander
Junior
mklm
Якщо не секрет, які MLCC ви брали і скільки штук?
Якщо не секрет, які MLCC ви брали і скільки штук?
-
mklm
Member
скільки влізе, 10+ шт
GRM21BR60J107ME15L
GRM21BR60J107ME15L
-
wander
Junior
mklm
Дякую. А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
Дякую. А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
-
isusik63
Member
Когда-то почти 2 года искал
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/korpus- ... XOvc8.html
Что бы сделать 2 системы на воде
Очень хотел его
Что бы сделать 2 системы на воде
Очень хотел его
-
spoglyadach
Member
Або є спеціальний паяльник для SMD з жалом по типу пінцету, ну або два паяльники ще можна спробувати.wander: ↑ 18.05.2025 23:41 А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
Доречі як вже така п'янка-гулянка, хто паяв кондьори на пузіку 775 проців, на скільки легко їх випаювати, бо треба робити пересадку квадіку
-
mklm
Member
spoglyadach: ↑ 19.05.2025 12:29Або є спеціальний паяльник для SMD з жалом по типу пінцету, ну або два паяльники ще можна спробувати.wander: ↑ 18.05.2025 23:41 А наскільки важко випаяти той Fujitsu резистор? Тільки феном?
Доречі як вже така п'янка-гулянка, хто паяв кондьори на пузіку 775 проців, на скільки легко їх випаювати, бо треба робити пересадку квадіку![]()
https://www.youtube.com/watch?v=XFpgCTlAHiw
-
wander
Junior
spoglyadach
Там резистор не звичайний, ножки сховані під ним, а-ля якийсь чіп.
- спойлер

-
saren
Member
Это ж, судя по надписи, кондер...wander: ↑ 19.05.2025 15:34 spoglyadach
- спойлер
-
spoglyadach
Member
Толковий гайд, ще й мабуть стабільність при розгоні стала кращою бо електрони швидше рухаються не затримуючись у кондьорах та всяких резисторах
Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
wander
А блін я думав мова про рампагу під 775 а так цей шмат заліза тільки феном, бажано ще й з нижнім підігрівом мабуть бо ця деталюха теплоємність хорошу має
-
wander
Junior
saren
Так, вибачаюсь, це таки конденсатор.
spoglyadach
Ну так, рампага під 775 сокет, їх там 3 таких, конденсатора. На CPU, RAM та один на NB.
Так, вибачаюсь, це таки конденсатор.
spoglyadach
Ну так, рампага під 775 сокет, їх там 3 таких, конденсатора. На CPU, RAM та один на NB.
-
ApostolCV
Member
Це ж супер-капи у мну на рампазі такіж..чи більш ємні.
-
wander
Junior
ApostolCV
Ага, я б навіть сказав супер-гімняпи
Стільки гємору додають
Ага, я б навіть сказав супер-гімняпи
Стільки гємору додають
-
spoglyadach
Member
Я щось пропустив, не знав що на LGA 775 встигли потрапити ці інноваційні компоненти, а зараз відкрив фото і побачив що таки над слотами пам'яті втулили. Блін ну місце складне, треба там якийсь потужний тепловий екран на слоти вигадувати, і 100% краще з підігрівом нижнім працювати. В мене просто тільки звичайна рампага і там наче немає цих новомодних компонентівwander: ↑ 19.05.2025 19:08 Ну так, рампага під 775 сокет, їх там 3 таких, конденсатора. На CPU, RAM та один на NB.
-
Avant
Member
spoglyadach
Все вірно, нема на Rampage Formula фужиків. Теж маю звичайну, там такого щастя нема, слава Богу. Подарунок сугубо для Extreme. Десь бачив тему по цим кондюкам на overclock.net
Все вірно, нема на Rampage Formula фужиків. Теж маю звичайну, там такого щастя нема, слава Богу. Подарунок сугубо для Extreme. Десь бачив тему по цим кондюкам на overclock.net
-
spoglyadach
Member
Да вони і на відюхах робили нерви людям, там такі частіше юзали на тому ж ацуц 580