Aston78:хочу купить монитор, продавец готов выслать его на Новую почту - как мне его там проверить... displayport в ноутбуке нет, как понять, а вдруг порт работать не будет?! начитался уже жути... в родной тестовой программе монитора (что цвета разные выдаёт) пиксели битые/небитые проверяются? Или эти цветные заливки одно, а при подключении к компу могут проявиться битые всё равно?
Я недавно замовляв монітор з Польщі, попередньо домовились, що посередник перевіряє його на биті пікселі.
У відділенні монітор розпакували, я вставив флешку і перевірив усе з 5 хвилин.
Aston78:mycolaevich
есть, но мне важно кроме пикселов проверить работает ли дисплейпорт, работают ли 144Гц... встроенной заливкой не выйдет
Якщо DP є, то він має працювати, так само як і герцовка, якщо вона зазначена у характеристиках. Перевірити це можна лише ігровим ноутбуком з відповідними виходами.
Але все одно такі параметри як рівномірність підсвітки, реальна швидкість матриці та артефакти, а також адаптивну синхронізацію можна перевірити лише вдома підключивши до компа.
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
ScorpionRRR:Пиксель будет большим. Смотреться будет не четко, тем более я достаточно близко возле монитора сижу.
Наскільки близько, просто цікаво.