Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

FirstTDM: 12.07.2025 12:17
Nedis: 12.07.2025 12:04Что из этого лучше: ASUS DUAL-RTX5070, GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF, Palit GeForce RTX 5070 12288Mb Infinity 3.
Особо сильной разницы нет - многое будет зависеть от конкретного экземпляра.

В данном случае я бы взял GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC на Розетке... удачи! :beer:
Понял, спасибо.

Вспомнил, что ещё блок пока что на 630Вват
Vlaad13
Member

Nedis: 12.07.2025 12:04 Ребят, не бейте палками, ещё вопрос. Пытался искать инфо по вендерам, что по температурам и тд., много инфы не нашел, в основном топовые варианты обсасывали.

Что из этого лучше: ASUS DUAL-RTX5070, GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF, Palit GeForce RTX 5070 12288Mb Infinity 3.
Последние карты были все от асус, проблем не было никаких. За гигабайт слышал неоднозначные отзывы, но охлаждение вроде самое жирное (вроде плюс, а вроде карточка очень большая). Из плюсов, гигабайт можно будет заказать на розетке :D
я би Асус дуал радив
у Паліта погані вентилятори - у гіги погані прокладки
alumem
Member

Vlaad13: 12.07.2025 14:47 Паліта погані вентилятори
ну вот с чего ты взял что там кульки плохие?(риторический вопрос) как всегда обсирают то что в руках не держали
Nedis
Member

Vlaad13: 12.07.2025 14:47
Nedis: 12.07.2025 12:04 Ребят, не бейте палками, ещё вопрос. Пытался искать инфо по вендерам, что по температурам и тд., много инфы не нашел, в основном топовые варианты обсасывали.

Что из этого лучше: ASUS DUAL-RTX5070, GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF, Palit GeForce RTX 5070 12288Mb Infinity 3.
Последние карты были все от асус, проблем не было никаких. За гигабайт слышал неоднозначные отзывы, но охлаждение вроде самое жирное (вроде плюс, а вроде карточка очень большая). Из плюсов, гигабайт можно будет заказать на розетке :D
я би Асус дуал радив
у Паліта погані вентилятори - у гіги погані прокладки
Да, по итогу так и сделал :up:

Благодарю за рекомендацию
Vlaad13
Member

alumem: 12.07.2025 15:09
Vlaad13: 12.07.2025 14:47 Паліта погані вентилятори
ну вот с чего ты взял что там кульки плохие?(риторический вопрос) как всегда обсирают то что в руках не держали
це моя власна думка
можливо у 5070ті та 5080 у паліта вентилі норм
на 5070 вентилі так собі
ще є такий момент що потім карту від асус легше продати на Лох.юа
там все що Асус розкуповують дуже швидко - чому так я не знаю
знову ж таки паліт коштує дешевше - і його теж можна купляти
там головне Гігу не купити :laugh:
Entar
Member

man1242: 11.07.2025 20:53 На моєму 5600х у вов жодного разу не було фрізів або статерів, кращий вибір 9700х у вов а камені з 3д кешем нічого не додадуть бо гра стара. У пое більше 8 ядер сенсу немає їй теж потрібна велика тактова частота ніж багато кешу.
Ви літали активно в останній локації? В мене там були просадки фпс з 90 до 30-40 якщо говорити про 1%, з новим каменем їх стало значно менше.
Yaroslav308
Member

Vlaad13: 11.07.2025 12:34гарний ютуб канал знайшли
вони б там ще 400 ватів зеленій карті намалювали
а можна пряме посилання на відео?
Держите.

Я признаю, что в части игр RTX 5070 Ti упирается в другие лимиты раньше, чем в 300-ваттный TDP.

А вы готовы признать, что как минимум две бюджетные модели не имеют каких-либо значительных отличий по температуре от топовых, и до 90+ градусов далеко даже по хотспоту?
Vlaad13: 11.07.2025 02:149070 хт наче дешевша за 5070 ті, але дешевші вендори відкривають портал у Пекло з температурами 90+, а ось +- нормальні вендори коштують 40 к і це вже ціна найдешевшої 5070ті
Enjthesilence
Member

Vlaad13: 12.07.2025 15:21
alumem: 12.07.2025 15:09
це моя власна думка
на 5070 вентилі так собі
у нового геймрока кульки не те щоб погані, а от гул від повітря дійсно "незвичний". не найтихіша карта яка в мене була, це точно, але відносно переплати за інші бренди - один з кращих варіантів, тому що крім "астралу" від асус все інше абсолютно ідентичне всередині.
Striker
Member

Vlaad13
Member

Арка 580 настільки карта лайна, що навіть такий фанат Інтуля як пан Володя не захотів її купляти.
Так що огляд вважаю необ'єктивним.
Геральт
Member

Striker: 13.07.2025 17:08
спойлер
Радік традиційно тисне Ratio :-/
AlexxUnder
Member

Геральт: 13.07.2025 17:41
Striker: 13.07.2025 17:08
спойлер
Радік традиційно тисне Ratio :-/
И при этом радик покупать люди не сильно хотят - традиционно занимает нижние места по числу покупок потребителей. Странно, может они что то знают?
RX 9070 XT за свои деньги нормально себя показывает, но та же RX 9070 что то не сильно зашла народу. Народной стала RTX 5070. В чем же секрет?
Статистика продаж на Amazon за июнь 2025
спойлер
672941_O.jpg
Геральт
Member

AlexxUnder
Люди не завжди чинять раціонально. В 9070 при таких цінах сенсу нема, бо надто мала різниця з XT. І те, що її не беруть, якраз таки свідчить про раціональність покупців радіка.

Ну от а статка в стімі інша, а на майндфакторі ще інша і т.д.
Ну і ти сам себе за хвіст вкусив, вкотре. Бо топ АМД на 4му місці на твоїй картинці, а топ НВ - передостанній. Мабуть карта барахло, раз не купують. Л-логіка :D
AlexxUnder
Member

Геральт: 13.07.2025 20:25 AlexxUnder
Люди не завжди чинять раціонально. В 9070 при таких цінах сенсу нема, бо надто низька різниця з XT. І те, що її не беруть, якраз таки свідчить про раціональність покупців радіка.

Ну от а статка в стімі інша, а на майндфакторі ще інша і т.д.
Ну і ти сам себе за хвіст вкусив, вкотре. Бо топ АМД на 4му місці на твоїй картинці, а топ НВ - передостанній. Мабуть карта барахло, раз не купують. Л-логіка :D
В стиме статистики только лишь тех, кто играет через стим, кстати что то я там 9070 \ XT не наблюдаю вовсе. Майндфактор - не знаю что это и знать не хочу. Топ НВ не покупают не по причине её производительности, а по причине высокой цены.
Но при этом при выборе RTX 5070 или RX 9070 с небольшой разницей в цене - предпочитают покупать RTX 5070 с 12 Гб.

Ах и да, я на ваши провокации не поведусь. Просто жалобу кидаю и всё.
Геральт
Member

AlexxUnder: 13.07.2025 20:35 Топ НВ не покупают не по причине её производительности, а по причине высокой цены.
Так недалеко і до кадр/$. На слизьку стежину ступаєш ти, юний падаван :learn:

Які ще провокації? Ти в свому ж пості примудрився сам собі ж і заперечити. Бо тут вилка: або низькі продажі через погану швидкодію/якість, або низькі продажі не говорять геть ні про що.
А RTX 5070 хай беруть. Там промені, технології etc. Чим більше проданих зелених карт, тим нижча ціна на червоні/сині.
Там он в сусідній хтось заміну 3070 шукає, бо 8гіг вже стало не вистачати. Йому 5070 радять :lol:
спойлер
Изображение
man1242
Member

Enjthesilence: 12.07.2025 20:06
Vlaad13: 12.07.2025 15:21
це моя власна думка
на 5070 вентилі так собі
у нового геймрока кульки не те щоб погані, а от гул від повітря дійсно "незвичний". не найтихіша карта яка в мене була, це точно, але відносно переплати за інші бренди - один з кращих варіантів, тому що крім "астралу" від асус все інше абсолютно ідентичне всередині.
виставив сайлент мод та андер+ ос до 3150 B-) в вуконг граю тдп 300ват більше не стрибає темп 66-67 градусів при кімнатній+35 біля пк але грати поряд поки він маслає це не можливо в таку спеку :lol: :lol: Кулера беруть 1450-1500 обертів, нажаль корпусні вентиля шумлять більше ніж гп але загальний шум 30-32 дб :beer: Хто там хвилювався з володарів амд, перехідник 12vpower навіть а таку спеку холодний :popcorn:
Enjthesilence
Member

man1242: 13.07.2025 21:03
Enjthesilence: 12.07.2025 20:06

виставив сайлент мод та андер+ ос до 3150 B-) в вуконг граю тдп 300ват більше не стрибає темп 66-67 градусів при кімнатній+35 біля пк але грати поряд поки він маслає це не можливо в таку спеку :lol: :lol: Кулера беруть 1450-1500 обертів, нажаль корпусні вентиля шумлять більше ніж гп але загальний шум 30-32 дб :beer: Хто там хвилювався з володарів амд, перехідник 12vpower навіть а таку спеку холодний :popcorn:
в мене навпаки, найбільший шум від гпу під час гри, правда всі інші кульки в корпусі від "бі кваєт", дуже тихеньки. кондєй тобі в поміч, я без нього не можу взагалі :beer: в мене що рідний з гпу, що адаптер 90 градусний від бікваєт абсолютно не гріється, там нема за що переживати тема роздута максимально, плєсєнь хайпувала
man1242
Member

Enjthesilence: 13.07.2025 21:38
man1242: 13.07.2025 21:03 виставив сайлент мод та андер+ ос до 3150 B-) в вуконг граю тдп 300ват більше не стрибає темп 66-67 градусів при кімнатній+35 біля пк але грати поряд поки він маслає це не можливо в таку спеку :lol: :lol: Кулера беруть 1450-1500 обертів, нажаль корпусні вентиля шумлять більше ніж гп але загальний шум 30-32 дб :beer: Хто там хвилювався з володарів амд, перехідник 12vpower навіть а таку спеку холодний :popcorn:
в мене навпаки, найбільший шум від гпу під час гри, правда всі інші кульки в корпусі від "бі кваєт", дуже тихеньки. кондєй тобі в поміч, я без нього не можу взагалі :beer: в мене що рідний з гпу, що адаптер 90 градусний від бікваєт абсолютно не гріється, там нема за що переживати тема роздута максимально, плєсєнь хайпувала
Та на місці дислокації не мені вирішувати що до питання кандею :rotate: В мене ж в біосі все через тем цп трігер для вентелів стоїть, звісно коли+25 то і райзена 60 градусів а коли +35 воно вже +70 та тягне за собою усе інше. Планую все же замість артиків що обдувають гп взяти deepcool kf120, з оглядів вони навіть на 1500 оборотів видають 2 мс на відстань 15см коли у артика р12макс 1,2м та ще тихіші на 2дб були у огляді також бі квайти але щось таке, по продуктивності як артік але шум значно нижчі на 1200 оборотів але далі ніж 1500 вже однакові.

Відправлено через 3 хвилини 53 секунди:
Дивився огляд того пана ще пів роки тому, після того як в нього 5080 дорівнювала рх7900хтх у сталкер2 все стало зрозуміло.
Vlaad13
Member

отут мені не зрозуміло
якщо ви хочите потестити температури - зробіть тести з однаковими обертами вентиляторів :dontknow:
а так вийшло чорті шо
l-m
Member

Vlaad13: 14.07.2025 14:17 отут мені не зрозуміло
це тому що ти не дуже розумний
Vlaad13: 14.07.2025 14:17 якщо ви хочите потестити температури - зробіть тести з однаковими обертами вентиляторів :dontknow:
Ніякого сенсу в цьому немає, адже різні кулери по різному охолоджують та по різному шумлять на однакових обертах.
Треба тестувати при однаковому рівні шуму (Noise Normalised), що зроблено. Хоча й рівень - 40 дБа - вибрано зависокий.
Ответить