Новини
Останні статті і огляди
Выбор акустики
-
andreycelebray
Member
S
даже X3, чтобы подходил по уровню/качеству к сабу
даже X3, чтобы подходил по уровню/качеству к сабу
-
S
Member
100 тыс грн за колонку устроит?andreycelebray:даже X3, чтобы подходил по уровню/качеству к сабу
-
viperest1
Member
Вирішив змінити свої профільні 5.1. на нормальні 2.0 а саб.візьму пізніше. Вибір впав на мікролаб соло 7с. Музику слухаю в основному рок(75%часу ),а також фільми,ігри. Цікавить думка власників,а також людей які їх чули. Дякую.
-
S
Member
мне больше соло 6 понравились.viperest1:Вибір впав на мікролаб соло 7с
-
Сергей12
Member
viperest1
Та это все на любителя - есть просто люди которым звук лучше когда колонки красивые
solo 3 и другие микролапы не понравились - как по мне суховатые - нужно + строго располагать чтобы не портилась звуковая картинка, может в 7 что то изменилось но не думаю что сильно - но многим они нравятся - так что сложно что то сказать, со своей стороны я бы обратил внимание на другие бренды так как их полноценно не слушал.
Читать отзывы это тоже - как читать комментарии к фильмам
Та это все на любителя - есть просто люди которым звук лучше когда колонки красивые
Читать отзывы это тоже - как читать комментарии к фильмам
-
viperest1
Member
Дякую. На соло 6 зверну увагу також
Взагалі кімната досить велика і їх потрібно також буде поставити,щоб звук був найкращим. Потім візьму якийсь саб так ват на 100
до них,але це у майбутньому(надіюся його можна підключити до цих колонок?). Звукову карту також потрібно буде взяти,але це вже мені потрібно буде радитися з другом
. Просто набридло те,що я зараз чую від своїх колонок чесно
Добавлено через 7 минут 15 секунд:
І ще таке-на які колонки варто мені звернути увагу? Бюджет 1550 грн.
Взагалі кімната досить велика і їх потрібно також буде поставити,щоб звук був найкращим. Потім візьму якийсь саб так ват на 100
Добавлено через 7 минут 15 секунд:
І ще таке-на які колонки варто мені звернути увагу? Бюджет 1550 грн.
-
DEVES
Member
Зачем соло7 саб?
-
viperest1
Member
були відгуки,що басу в них не багато,а так з сабом "а шоб було "DEVES:Зачем соло7 саб?
-
Mr_Volan
Member
та нормально у них бассабули відгуки,що басу в них не багато,
-
viperest1
Member
Все вирішив буду замовляти Edifier R2700 ,хоч спочатку думав про Соло
.
-
Сергей12
Member
viperest1
Чего так решил?
Чего так решил?
-
viperest1
Member
в них більше входів/виходів,потужніші,3 трьох-полосні динаміки,кращий зовн.вигляд,дешевші.Сергей12:viperest1
Чего так решил?
-
JURA25
Member
Konoos отличная и качественная акустика:
http://www.konoos.ru/" target="_blank
http://www.konoos.ru/" target="_blank
-
wigar
Member
Мне эти кажутся по лучше http://www.thomann.de/de/fostex_pm_841_right.htm" target="_blank , тоже трёх полосныеviperest1:в них більше входів/виходів,потужніші,3 трьох-полосні динаміки,кращий зовн.вигляд,дешевші.Сергей12:viperest1
Чего так решил?
-
viperest1
Member
JURA25
wigar
я вже фактично визначився і з акустикою , а також із звуковою до якої це все буде підключено
wigar
я вже фактично визначився і з акустикою , а також із звуковою до якої це все буде підключено
-
viperest1
Member
нажаль немає їх в наявності в жодному магазині у якому шукав,у Львові такожviperest1:Все вирішив буду замовляти Edifier R2700 ,хоч спочатку думав про Соло.
-
Mr_Volan
Member
по интернет магазинах не нашел ни в одном в наличии. попробуй в обычных поспрашивать
-
viperest1
Member
у Львові немає в жодному,друг ціле місто перейшов у пошуках. Так що буду надіятися ...Mr_Volan:по интернет магазинах не нашел ни в одном в наличии. попробуй в обычных поспрашивать
-
alexvvv
Member
-
viperest1
Member
А у нас на форумі є власники такого монстра Edifier S730 ?
Цікавлять відгуки реального власника,а не те що пишуть в оглядах.