Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
andreycelebray
Member

Повідомлення

S
даже X3, чтобы подходил по уровню/качеству к сабу
S
Member

Повідомлення

andreycelebray:даже X3, чтобы подходил по уровню/качеству к сабу
100 тыс грн за колонку устроит? :) очень хорошие колонки напольные :) думаю не хуже твоего саба будут точно :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

Вирішив змінити свої профільні 5.1. на нормальні 2.0 а саб.візьму пізніше. Вибір впав на мікролаб соло 7с. Музику слухаю в основному рок(75%часу ),а також фільми,ігри. Цікавить думка власників,а також людей які їх чули. Дякую.
S
Member

Повідомлення

viperest1:Вибір впав на мікролаб соло 7с
мне больше соло 6 понравились.
Сергей12
Member

Повідомлення

viperest1
Та это все на любителя - есть просто люди которым звук лучше когда колонки красивые ;) solo 3 и другие микролапы не понравились - как по мне суховатые - нужно + строго располагать чтобы не портилась звуковая картинка, может в 7 что то изменилось но не думаю что сильно - но многим они нравятся - так что сложно что то сказать, со своей стороны я бы обратил внимание на другие бренды так как их полноценно не слушал.
Читать отзывы это тоже - как читать комментарии к фильмам :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

Дякую. На соло 6 зверну увагу також :)
Взагалі кімната досить велика і їх потрібно також буде поставити,щоб звук був найкращим. Потім візьму якийсь саб так ват на 100 :) до них,але це у майбутньому(надіюся його можна підключити до цих колонок?). Звукову карту також потрібно буде взяти,але це вже мені потрібно буде радитися з другом :) . Просто набридло те,що я зараз чую від своїх колонок чесно

Добавлено через 7 минут 15 секунд:
І ще таке-на які колонки варто мені звернути увагу? Бюджет 1550 грн.
DEVES
Member

Повідомлення

Зачем соло7 саб?
viperest1
Member

Повідомлення

DEVES:Зачем соло7 саб?
були відгуки,що басу в них не багато,а так з сабом "а шоб було " :gigi: . Хоч я читав,що там один динамік видає нч ,а інший вч і сч - розділені між собою.
Mr_Volan
Member

Повідомлення

були відгуки,що басу в них не багато,
та нормально у них басса
viperest1
Member

Повідомлення

Все вирішив буду замовляти Edifier R2700 ,хоч спочатку думав про Соло :) .
Сергей12
Member

Повідомлення

viperest1
Чего так решил? :D
viperest1
Member

Повідомлення

Сергей12:viperest1
в них більше входів/виходів,потужніші,3 трьох-полосні динаміки,кращий зовн.вигляд,дешевші.
JURA25
Member

Повідомлення

Konoos отличная и качественная акустика:
http://www.konoos.ru/" target="_blank
wigar
Member

Повідомлення

viperest1:
Сергей12:viperest1
в них більше входів/виходів,потужніші,3 трьох-полосні динаміки,кращий зовн.вигляд,дешевші.
Мне эти кажутся по лучше http://www.thomann.de/de/fostex_pm_841_right.htm" target="_blank , тоже трёх полосные ;)
viperest1
Member

Повідомлення

JURA25
wigar
я вже фактично визначився і з акустикою , а також із звуковою до якої це все буде підключено ;)
viperest1
Member

Повідомлення

viperest1:Все вирішив буду замовляти Edifier R2700 ,хоч спочатку думав про Соло :) .
нажаль немає їх в наявності в жодному магазині у якому шукав,у Львові також :weep: Можливо десь є якийсь маг.де ще є дайте ссилку
Mr_Volan
Member

Повідомлення

по интернет магазинах не нашел ни в одном в наличии. попробуй в обычных поспрашивать
viperest1
Member

Повідомлення

Mr_Volan:по интернет магазинах не нашел ни в одном в наличии. попробуй в обычных поспрашивать
у Львові немає в жодному,друг ціле місто перейшов у пошуках. Так що буду надіятися ...
alexvvv
Member

Повідомлення

розкурочив gemix prime2

Ось що всередині:
спойлер
Зображення Зображення Зображення

Зображення
По звучанню важко віддати перевагу чи то solo 15, чи то microlab pro2 чи gemix prime2 , всі звучать з різним відтінком.
viperest1
Member

Повідомлення

А у нас на форумі є власники такого монстра Edifier S730 ? :shuffle: Цікавлять відгуки реального власника,а не те що пишуть в оглядах.
Відповісти