А существенно то, что готовый образ там не залить, машина разворачивается из стандартного шаблона, разве что админам проставить, чтоб они мой образ залили на облако, где будет жить моя машинка
Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
oleg_qwerty
Member
ну убунту вроди не родоначальник, она сама из дебиана выросла но это тут не существенно 
А существенно то, что готовый образ там не залить, машина разворачивается из стандартного шаблона, разве что админам проставить, чтоб они мой образ залили на облако, где будет жить моя машинка
Так что скорее всего просто будет поднята машина на Центосе с апачем для веб-доступа, просмотрю ФАК по нормальной настройке клиента под него и запущу, благо в ночь на работу иду, время будет. Какой лучше брать, х86 или х64?
-
Alexsandr
Member
значить дебиан ставить. я уже просто забыл что перепробовал ихне 1 штуку покане дошел до родоначальника.
Готовый образ может и для других пригодиться. Если у кого есть выставьте по свободе.
Готовый образ может и для других пригодиться. Если у кого есть выставьте по свободе.
-
ronemun
Advanced Member
Готовий рецепт Artistus розписав тут https://www.overclockers.ua/blogs/blog/ ... e/837.html" target="_blank
для спостереження - FahSpy чи FahMon, а контроль - telnet - ssh
а також є готова зборка на linuxforge.net з вебінтерфейсом, настройкою автозапуску, адмініструванням і т.п.
Добавлено через 36 минут 13 секунд:
Щоб отримувати бонуси тре отримати паскей (passkey) тут http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/getpasskey.py" target="_blank (і нікому не показувати) і вставити його у поле passkey файлу config.xml (для 7 клієнта це краще робити через інтерфейс) чи client.cfg (6.34 клієнт). Звичайно, зміни тре робити при виключених розрахунках (серйозні зміни конфігурації вступають в дію при запуску клієнта, а деколи навіть і при запуску нової задачі, тобто стару задачі тре дорахувати або стерти)
Бонуси почнуться нараховувати після успішно зданих 10 задач. Бонуси нараховуються лише для задач призначених для процесора, і то, здається, тільки для smp, тобто багатопоточних, і не для відеокарти, але для клієнта відеокарти теж бажано ввести паскей - це збільшуватиме лічильник успішно зданих задач під даним паскеєм. Якщо з даним паскеєм кількість отриманих, але незданих задач (втрачених через розрив звязку, помилки у розрахунках, запізнілих) перевалить за 20% бонуси перестануть нараховувати поки успішно здані задачі не перевалять за 80% - тоді простіше виробити новий паскей, вказавши нову скриньку при тому ж імені.
Також, в тебе одноядерний проц і приходять задачі Uniprocessor з дуже малим ппд. Я не пробував, але цікаво - що якщо запусти задачу smp 2 (вказати клієнту кількість потоків 2, у 7 клієнті прийдеться стерти клієнт Uniprocessor і створити smp з 2 потоками). Але вкажи в настройках client-type=beta щоб приходили маленькі задачки 80хх, або 800х - томущо ініші твій проц буде дооовго рішати. Ну і при smp=2 можливі тормоза - і системи в цілому, і клієнта також, через конкуренцію за ресурси ядра, через що його продуктивність впаде нижче плінтуса і взагалі ніякої користі з smp не буде
Пробуй 
для спостереження - FahSpy чи FahMon, а контроль - telnet - ssh
а також є готова зборка на linuxforge.net з вебінтерфейсом, настройкою автозапуску, адмініструванням і т.п.
Добавлено через 36 минут 13 секунд:
Малий ППД томущо ще не нараховуються бонуси (вони у багато разів збільшують базові очки, залежніть в степені 0,5, тобто у 4 рази сильніший комп отримає у 2 рази більше очок за задачу, що в добу дасть у 8 раз більше (8=4х2).vlad_nk:сенкс, только сегодня ночью досчитал свое первое задание![]()
эх, ppd в среднем около 100, на профильном железе сильно не разгонишся
Щоб отримувати бонуси тре отримати паскей (passkey) тут http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/getpasskey.py" target="_blank (і нікому не показувати) і вставити його у поле passkey файлу config.xml (для 7 клієнта це краще робити через інтерфейс) чи client.cfg (6.34 клієнт). Звичайно, зміни тре робити при виключених розрахунках (серйозні зміни конфігурації вступають в дію при запуску клієнта, а деколи навіть і при запуску нової задачі, тобто стару задачі тре дорахувати або стерти)
Бонуси почнуться нараховувати після успішно зданих 10 задач. Бонуси нараховуються лише для задач призначених для процесора, і то, здається, тільки для smp, тобто багатопоточних, і не для відеокарти, але для клієнта відеокарти теж бажано ввести паскей - це збільшуватиме лічильник успішно зданих задач під даним паскеєм. Якщо з даним паскеєм кількість отриманих, але незданих задач (втрачених через розрив звязку, помилки у розрахунках, запізнілих) перевалить за 20% бонуси перестануть нараховувати поки успішно здані задачі не перевалять за 80% - тоді простіше виробити новий паскей, вказавши нову скриньку при тому ж імені.
Також, в тебе одноядерний проц і приходять задачі Uniprocessor з дуже малим ппд. Я не пробував, але цікаво - що якщо запусти задачу smp 2 (вказати клієнту кількість потоків 2, у 7 клієнті прийдеться стерти клієнт Uniprocessor і створити smp з 2 потоками). Але вкажи в настройках client-type=beta щоб приходили маленькі задачки 80хх, або 800х - томущо ініші твій проц буде дооовго рішати. Ну і при smp=2 можливі тормоза - і системи в цілому, і клієнта також, через конкуренцію за ресурси ядра, через що його продуктивність впаде нижче плінтуса і взагалі ніякої користі з smp не буде
-
vlad_nk
Member
-
oleg_qwerty
Member
vlad_nk
и не поможет. была та же хрень. стопал задачу, перезапускал, раза с пятого процесс шел дальше где-то с 82-88%
Как лечить - не нашел
и не поможет. была та же хрень. стопал задачу, перезапускал, раза с пятого процесс шел дальше где-то с 82-88%
Как лечить - не нашел
-
ronemun
Advanced Member
vlad_nk, добре не знаю, але подивися права доступу на папку з настройками (в ХР - Docum. and Settings/твій USER/Aplication data/FahClient)
можливо нема доступу на стирання (дай повний доступ для всіх підпапок і файлів) або порушений власник (постав власником групу Адміністратори і для всіх підпапок (контейнерів)) а потім знову доступ вистав (при невірному власнику доступ не проставляється)
В принципі, в журналі має бути описана помилка (шукай стрічку з записом "CoreStatus= ЧИСЛО" і див. http://fahwiki.net/index.php/CoreStatus_codes" target="_blank
можливо нема доступу на стирання (дай повний доступ для всіх підпапок і файлів) або порушений власник (постав власником групу Адміністратори і для всіх підпапок (контейнерів)) а потім знову доступ вистав (при невірному власнику доступ не проставляється)
В принципі, в журналі має бути описана помилка (шукай стрічку з записом "CoreStatus= ЧИСЛО" і див. http://fahwiki.net/index.php/CoreStatus_codes" target="_blank
-
Шаженла
Member
Решил проверить фолдинг, и увидел вот такое "чудо":
И второе, что мне выгоднее считать, при условии что контролировать процесс ловли не буду.
Ха, судя по описанию всё тот же вирус гриппа, но только задания в 2 раза тяжелей в отличие от подобных, которые мне приходили. Интересно, что в этом задании именно считается, может кто то ссылку кинуть? То на сайте докторов слишком мало информации нашел.
- спойлер
- Конфигурация: Intel Core i3-540 3070@4150/ DDR3 4 GB 1600@1440
Номер задачи: 7505 (0-56-117)
Имя задачи: magainin/popc
Размер задачи: 3,39 МБ
Размер результата: ~ 39,8 МБ
Очки: 16108,34
Фреймы: 100
Ядро: GRO-A3
IP сервера: 128.143.199.97
Очков в час: 338,40
Очков в сутки: 8122
Ср. время на шаг: 0:28:33
Bonus factor: 5,8069
Client.cfg: bigpackets=big, type=3
Завершено: 45%
[color=silver]FahSpy 2.0.1[/color]
И второе, что мне выгоднее считать, при условии что контролировать процесс ловли не буду.
Ха, судя по описанию всё тот же вирус гриппа, но только задания в 2 раза тяжелей в отличие от подобных, которые мне приходили. Интересно, что в этом задании именно считается, может кто то ссылку кинуть? То на сайте докторов слишком мало информации нашел.
-
ronemun
Advanced Member
-stan- 2.000.000

oleg qwerty 300.000
Добавлено через 3 минуты 55 секунд:
зараз у 7 клієнті ідуть задачі 7000-7028 і 1008х
oleg qwerty 300.000
Добавлено через 3 минуты 55 секунд:
зараз у 7 клієнті ідуть задачі 7000-7028 і 1008х
-
ronemun
Advanced Member
Виявляється, 7 клієнт вже має версію 7.2.9
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... etaRelease" target="_blank
я замітив що нарешті нормально рахується загальна сума ППД всіх клієнтів, які контролюються даним FAHcontrol
я замітив що нарешті нормально рахується загальна сума ППД всіх клієнтів, які контролюються даним FAHcontrol
-
Шаженла
Member
Я переезжаю на FreeBSD, так что к фолдингу не скоро вернусь.... 
-
ronemun
Advanced Member
можна через VirtualBox
команда 134-е місце
команда 134-е місце
-
Шаженла
Member
ronemun
Да так и придётся, но основная проблема это будет разобраться в системе.можна через VirtualBox
-
ronemun
Advanced Member
команда 188,881 млн
число гарне
число гарне
-
ronemun
Advanced Member
Romanovfastov 9.000.000

в мене рекорд - 2,000,000 за 7 діб (згідно Kakao)
в мене рекорд - 2,000,000 за 7 діб (згідно Kakao)
-
Romanovfastov
Junior
Ха, спасибо за ссылочкуronemun:Виявляється, 7 клієнт вже має версію 7.2.9
Моя GT 610 заработала, завтра проверю всё ли в порядке.
-
Шаженла
Member
Изучение FreeBSD продолжается, не могу сделать Wi-Fi карту, а без неё невозможно будет использовать фолдинг 24/7.
У нас есть специалисты по этой системе?
У нас есть специалисты по этой системе?
-
Шаженла
Member
К концу недели вернусь, сеть есть теперь.
-
ronemun
Advanced Member
команда 190,000,000

-
ronemun
Advanced Member
замітив тормоза у прогах з 3д-графікою на процах з гіпертрейдінгом. Очевидно, хто перший встав того і тапки - фолдинг перший займає фізичні ядра і не відпускає їх, тоді як логічні деколи звільняються - вони і призначаються іншим прогам.
прийшлось у диспетчері задач виставляти для простих програм використання лише фізичних ядер (можна закріпити по замовчуванню AnVir Task Manager-ом), також, на всяк випадок, виставив пріоритет на ступінь вище (з нормального на високий. VirtualBox закріплений на мінімальному пріоритеті). В більшості помогло, але не повністю: деколи для обновлення 3d графіки треба обновити вікно (згорнути і розгорнути), що дивно само по собі - шо такі затримки створює і як їх позбутись?
команда - 1,000,000/24 год

Добавлено через 8 минут 18 секунд:
silver 100,000

прийшлось у диспетчері задач виставляти для простих програм використання лише фізичних ядер (можна закріпити по замовчуванню AnVir Task Manager-ом), також, на всяк випадок, виставив пріоритет на ступінь вище (з нормального на високий. VirtualBox закріплений на мінімальному пріоритеті). В більшості помогло, але не повністю: деколи для обновлення 3d графіки треба обновити вікно (згорнути і розгорнути), що дивно само по собі - шо такі затримки створює і як їх позбутись?
команда - 1,000,000/24 год
Добавлено через 8 минут 18 секунд:
silver 100,000
-
ronemun
Advanced Member
Romanovfastov 5.000 WU
SergeyR, як справи?
а то я зайшов на ЕОС, обновив список, а тебе нема

Потім догнав що фільтр неактивних включений
SergeyR, як справи?
а то я зайшов на ЕОС, обновив список, а тебе нема