Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

ну убунту вроди не родоначальник, она сама из дебиана выросла но это тут не существенно :)
А существенно то, что готовый образ там не залить, машина разворачивается из стандартного шаблона, разве что админам проставить, чтоб они мой образ залили на облако, где будет жить моя машинка :) Так что скорее всего просто будет поднята машина на Центосе с апачем для веб-доступа, просмотрю ФАК по нормальной настройке клиента под него и запущу, благо в ночь на работу иду, время будет. Какой лучше брать, х86 или х64?
Alexsandr
Member

значить дебиан ставить. я уже просто забыл что перепробовал ихне 1 штуку покане дошел до родоначальника.

Готовый образ может и для других пригодиться. Если у кого есть выставьте по свободе.
ronemun
Advanced Member

Готовий рецепт Artistus розписав тут https://www.overclockers.ua/blogs/blog/ ... e/837.html" target="_blank
для спостереження - FahSpy чи FahMon, а контроль - telnet - ssh

а також є готова зборка на linuxforge.net з вебінтерфейсом, настройкою автозапуску, адмініструванням і т.п.

Добавлено через 36 минут 13 секунд:
vlad_nk:сенкс, только сегодня ночью досчитал свое первое задание :jump:
эх, ppd в среднем около 100, на профильном железе сильно не разгонишся :(
Малий ППД томущо ще не нараховуються бонуси (вони у багато разів збільшують базові очки, залежніть в степені 0,5, тобто у 4 рази сильніший комп отримає у 2 рази більше очок за задачу, що в добу дасть у 8 раз більше (8=4х2).
Щоб отримувати бонуси тре отримати паскей (passkey) тут http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/getpasskey.py" target="_blank (і нікому не показувати) і вставити його у поле passkey файлу config.xml (для 7 клієнта це краще робити через інтерфейс) чи client.cfg (6.34 клієнт). Звичайно, зміни тре робити при виключених розрахунках (серйозні зміни конфігурації вступають в дію при запуску клієнта, а деколи навіть і при запуску нової задачі, тобто стару задачі тре дорахувати або стерти)
Бонуси почнуться нараховувати після успішно зданих 10 задач. Бонуси нараховуються лише для задач призначених для процесора, і то, здається, тільки для smp, тобто багатопоточних, і не для відеокарти, але для клієнта відеокарти теж бажано ввести паскей - це збільшуватиме лічильник успішно зданих задач під даним паскеєм. Якщо з даним паскеєм кількість отриманих, але незданих задач (втрачених через розрив звязку, помилки у розрахунках, запізнілих) перевалить за 20% бонуси перестануть нараховувати поки успішно здані задачі не перевалять за 80% - тоді простіше виробити новий паскей, вказавши нову скриньку при тому ж імені.
Також, в тебе одноядерний проц і приходять задачі Uniprocessor з дуже малим ппд. Я не пробував, але цікаво - що якщо запусти задачу smp 2 (вказати клієнту кількість потоків 2, у 7 клієнті прийдеться стерти клієнт Uniprocessor і створити smp з 2 потоками). Але вкажи в настройках client-type=beta щоб приходили маленькі задачки 80хх, або 800х - томущо ініші твій проц буде дооовго рішати. Ну і при smp=2 можливі тормоза - і системи в цілому, і клієнта також, через конкуренцію за ресурси ядра, через що його продуктивність впаде нижче плінтуса і взагалі ніякої користі з smp не буде :-/ Пробуй :kbd:
vlad_nk
Member

Интересный глюк (и так уже 99,99% висит уже почти час), что делать дальше - не знаю :lamer: ,вроде бы как и предыдущее задание не досчиталось и следующее не дают (перезагружал комп - не помогло)

ИзображениеИзображение
oleg_qwerty
Member

vlad_nk
и не поможет. была та же хрень. стопал задачу, перезапускал, раза с пятого процесс шел дальше где-то с 82-88%
Как лечить - не нашел :(
ronemun
Advanced Member

vlad_nk, добре не знаю, але подивися права доступу на папку з настройками (в ХР - Docum. and Settings/твій USER/Aplication data/FahClient)
можливо нема доступу на стирання (дай повний доступ для всіх підпапок і файлів) або порушений власник (постав власником групу Адміністратори і для всіх підпапок (контейнерів)) а потім знову доступ вистав (при невірному власнику доступ не проставляється)

В принципі, в журналі має бути описана помилка (шукай стрічку з записом "CoreStatus= ЧИСЛО" і див. http://fahwiki.net/index.php/CoreStatus_codes" target="_blank
Шаженла
Member

Решил проверить фолдинг, и увидел вот такое "чудо":
спойлер
Конфигурация: Intel Core i3-540 3070@4150/ DDR3 4 GB 1600@1440
Номер задачи: 7505 (0-56-117)
Имя задачи: magainin/popc
Размер задачи: 3,39 МБ
Размер результата: ~ 39,8 МБ
Очки: 16108,34
Фреймы: 100
Ядро: GRO-A3
IP сервера: 128.143.199.97
Очков в час: 338,40
Очков в сутки: 8122
Ср. время на шаг: 0:28:33
Bonus factor: 5,8069
Client.cfg: bigpackets=big, type=3
Завершено: 45%
[color=silver]FahSpy 2.0.1[/color]
У меня вопрос, как такое "большое" задание могли прислать?
И второе, что мне выгоднее считать, при условии что контролировать процесс ловли не буду.

Ха, судя по описанию всё тот же вирус гриппа, но только задания в 2 раза тяжелей в отличие от подобных, которые мне приходили. Интересно, что в этом задании именно считается, может кто то ссылку кинуть? То на сайте докторов слишком мало информации нашел.
ronemun
Advanced Member

-stan- 2.000.000 :super: :super:

oleg qwerty 300.000 :super:

Добавлено через 3 минуты 55 секунд:
зараз у 7 клієнті ідуть задачі 7000-7028 і 1008х
ronemun
Advanced Member

Виявляється, 7 клієнт вже має версію 7.2.9
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... etaRelease" target="_blank

я замітив що нарешті нормально рахується загальна сума ППД всіх клієнтів, які контролюються даним FAHcontrol
Шаженла
Member

Я переезжаю на FreeBSD, так что к фолдингу не скоро вернусь.... :weep:
ronemun
Advanced Member

можна через VirtualBox

команда 134-е місце :super:
Шаженла
Member

ronemun
можна через VirtualBox
Да так и придётся, но основная проблема это будет разобраться в системе.
ronemun
Advanced Member

команда 188,881 млн
число гарне :)
ronemun
Advanced Member

Romanovfastov 9.000.000 :super: :super:

в мене рекорд - 2,000,000 за 7 діб (згідно Kakao) :)
Romanovfastov
Junior

ronemun:Виявляється, 7 клієнт вже має версію 7.2.9
https://fah-web.stanford.edu/projects/F ... etaRelease" target="_blank

я замітив що нарешті нормально рахується загальна сума ППД всіх клієнтів, які контролюються даним FAHcontrol
Ха, спасибо за ссылочку :super: .
Моя GT 610 заработала, завтра проверю всё ли в порядке.
Шаженла
Member

Изучение FreeBSD продолжается, не могу сделать Wi-Fi карту, а без неё невозможно будет использовать фолдинг 24/7.
У нас есть специалисты по этой системе?
Шаженла
Member

К концу недели вернусь, сеть есть теперь.
ronemun
Advanced Member

команда 190,000,000 :super: :beer:
ronemun
Advanced Member

замітив тормоза у прогах з 3д-графікою на процах з гіпертрейдінгом. Очевидно, хто перший встав того і тапки - фолдинг перший займає фізичні ядра і не відпускає їх, тоді як логічні деколи звільняються - вони і призначаються іншим прогам.
прийшлось у диспетчері задач виставляти для простих програм використання лише фізичних ядер (можна закріпити по замовчуванню AnVir Task Manager-ом), також, на всяк випадок, виставив пріоритет на ступінь вище (з нормального на високий. VirtualBox закріплений на мінімальному пріоритеті). В більшості помогло, але не повністю: деколи для обновлення 3d графіки треба обновити вікно (згорнути і розгорнути), що дивно само по собі - шо такі затримки створює і як їх позбутись?

команда - 1,000,000/24 год :super: :beer:

Добавлено через 8 минут 18 секунд:
silver 100,000 :super: :super:
ronemun
Advanced Member

Romanovfastov 5.000 WU :super: :super:

SergeyR, як справи? :beer:
а то я зайшов на ЕОС, обновив список, а тебе нема :eek: :insane:
Потім догнав що фільтр неактивних включений
Ответить