не дивився повністю, але зрозумів, що чуваку ну прям дуже не сподобалось рішення розмістити акум, роз'єм для підключення кабелю та сенсорну смужку регулювання гучності з правого боку клавіатури в цьому окремому сегменті корпусу

не сперечатимусь, для когось це може бути важливим моментом, який стане діалбрейкером, але, вставлю свої 15 копійок, чисто імхо по відосу і виокремлених в ньому моментів:
- на будь-які регулятори гучності особисто мені байдуже: є там ця смужка чи немає -- для мене, як для покупця, клавіатура виглядає однаково, тому що мене цей функціонал не цікавить від слова геть, як і підсвітка, скажімо. хіба що, як вже писав вище, плюсую, що не стали псувати симпатичний дизайн різного роду крутилками. так, хотілось би, щоб цю смужку можна було вимкнути взагалі, зробити неактивною, сподіваюсь, це реалізують. з іншого боку, я не впевнений, що навіть в нинішньому вигляді воно особисто мені заважатиме, адже я тримаю мишку досить далеко від клавіатури праворуч.
- підключення кабелю з кутовим конектором і не найзручніше розташування роз'єму мене аналогічно мало хвилює. з тієї ж причини, що тримаю мишку досить далеко від правого боку клавіатури, та і до того ж, якщо клавіатура має 2.4гц, я зазвичай юзаю її в цьому режимі, тому що, чому б і ні

я прекрасно розумію, що так роблять далеко не всі, і комусь це може додати потужного дискомфорту, але шо поробиш, значить цим людям сабж не підійде¯\_(ツ)_/¯
- недостатньо змащені стаби на пробілі... ну, думаю, якось вже впораюсь з цим)
- легкі світчі. комусь можуть не підійти, безперечно. особисто я раніше надавав перевагу трохи важчим світчам, але чим більше розкачую accuracy, тим більше мені подобаються легші світчі. наразі моя улюблена пружина це 45 актуація, 53 боттом-аут. але користуюсь всім чим завгодно, яких тільки у мене пружин в 43-х назбираних сетах світчів немає. пофіг насправді
- реально дивно, що не можна обрати будь-який колір корпусу/капів в будь-яким світчем. економлять на сірниках, чи шо? але я все одно хотів тактильний світч і чорні капи, будемо вважати, що мені пощастило
ітого, особисто мені клавіатура цікава тому що:
- всього 89 баксів за 65% по передзамовленню на кікстартер, як на мене, це дуже приваблива ціна, можна сказати халява
- акуратно і приємно виглядає. прибудова з правого боку додає оригінальності дизайну, все мені з нею подобається
- судячи з усього, сам корпус виконано якісно, анод на відео пристойний, збірка гуд, капи теж непогані (в т.ч. і по формі), як для цієї ціни, а світчі ніби мало не найкращі на ринку з низькопрофільних
- гаскет маунт, не зважаючи на компактні розміри. ніяких трей маунтів як у того ж вищезгаданого Iqunix mq80
- відкидні ноги для зміни кута виглядають надійними і зручними
- віа підтримує, 2.4гц додали
- є підтримка макОС
- по відео я такі речі вже давно не оцінюю, але ніби нормальні фоами використали. як приїде - подивлюсь/послухаю
озираючись на конкурентів, особисто для мене -- ця дошка виглядає найкращою з усього, що є низькопрофільного на ринку. можливо, після особистого знайомства я якось зміню свою думку, але поки так
Відправлено через 4 хвилини 37 секунд:
так, пам'ятаю це, але чому ти так списав лофрі для себе? свої приколи і проколи у контори, звісно, присутні, але, з моїх спостережень, все одно різні юзери і оглядачі, які порівнювали флоу з конкурентами власноруч, висловлювали думку, що перший флоу був найкращою пропозицію в сегменті. звісно, якщо ти був готовий миритись з відсутністю 2.4гц. за їхнє співвідношення ціна/якість багато можна пробачити, імхо. все таки не преміум сегмент