Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
AlmostDef
Member

Повідомлення

Добрий день. Вибачаюсь якщо не по темі але в мене стало питання вибору портативного паяльника з Алі. Є паяльник в двох варіантах - на жалах C210 і C245 - що краще обрати для пайки електроніки, діайвая та збірки (це основне) FPV? Зараз є Goot PX-501, але возити його з собою зовсім не зручно. Обираю серед варіацій Fnirsi HS-02, блок живлення на 125 ват вже є. І щоб два рази не писати, порекомендуйте портативний гравер (вдома є дремель але в найближчому майбутньому вдома я не буду) - для різки пластику, текстоліту і підгонки деталей.
Hotspur
Member

Повідомлення

AlmostDef: 01.06.2025 13:51 І щоб два рази не писати, порекомендуйте портативний гравер
ну в ідеалі дремель але вони дорогі. а так китайці випускають 100-300 ваттні аналоги нормальної якості

Відправлено через 45 секунд:
AlmostDef: 01.06.2025 13:51 Обираю серед варіацій Fnirsi HS-02
в принципі його хвалили+набір додаткових жал і пінцетів зразу купляй

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
AlmostDef: 01.06.2025 13:51(вдома є дремель але в найближчому майбутньому вдома я не буду)
https://www.aliexpress.com/item/3294783 ... 1802WYxGVg

оця штука навіть пруток 15 переріже не кажучи про пластик
AlmostDef
Member

Повідомлення

Hotspur
AlmostDef: ↑ 01.06.2025 13:51
Обираю серед варіацій Fnirsi HS-02
в принципі його хвалили+набір додаткових жал і пінцетів зразу купляй
Так в мене проблема вибору між версіями А та В, а різниця в форматах картриджів (я не знаю який краще).

Дякую, нічого такий гравер (можна ціпки перепилювать :)), і по ціні меншій ніж на набір набір насадок в дріпро-м.
Hotspur
Member

Повідомлення

AlmostDef: 01.06.2025 14:46Так в мене проблема вибору між версіями А та В, а різниця в форматах картриджів (я не знаю який краще).
тут не скажу, в мене його немає
Evergod
Member

Повідомлення

AlmostDef
Ну для збірки FPV краще C245, дроти силові C210 китайський не факт що прогріє, там же жало малесеньке.

Отправлено спустя 1 час 8 минут 31 секунду:
На рахунок гравера отакий краще буде і без гнучкого вала (китайські вони гівно, швидко нагріваются) та машинка що вище рекомендували занадто потужна, її в руках важко втримати буде.
AlmostDef
Member

Повідомлення

Hotspur
Evergod
На хільду також дивився, думаю для хобійного користуваня піде.
Кляті китайці - крім паяльника з жалами взяв ще й мультиметра-осцилографа.
І їм знову несподобалась моя карта, хоча минулого разу зі скрипом пройшла.
Hotspur
Member

Повідомлення

AlmostDef: 01.06.2025 18:01взяв ще й мультиметра-осцилографа.
одобряю
AlmostDef
Member

Повідомлення

Вони знову двічі відхилили мій платіж. Платив з віртуальної візи привату. В приват24 замінив назву карти з "Інтернет картка" на "прізвище ім'я" і замовив через додаток - тепер накінець-то пройшло.
tablestikus
Member

Повідомлення

AlmostDef: 01.06.2025 13:51 Добрий день. Вибачаюсь якщо не по темі але в мене стало питання вибору портативного паяльника з Алі. Є паяльник в двох варіантах - на жалах C210 і C245 - що краще обрати для пайки електроніки, діайвая та збірки (це основне) FPV? Зараз є Goot PX-501, але возити його з собою зовсім не зручно. Обираю серед варіацій Fnirsi HS-02, блок живлення на 125 ват вже є. І щоб два рази не писати, порекомендуйте портативний гравер (вдома є дремель але в найближчому майбутньому вдома я не буду) - для різки пластику, текстоліту і підгонки деталей.
У мене такий паяльник - загалом ок, від павербанка працює на ура. Трохи FPV ним паяв.

теоретично на польському амазоні бувають дуже ок ціни на дремелі, я в минулому році взяв топову комплектацію в фірмовому ящику моделі 8240 меньше ніж за 200 баксів
maxn
Member

Повідомлення

"Cainiao Heavy Parcel Line" - Delivery company has picked up the large shipment
Подскажите это оно паровозом через рашку идти 6 месяцев будет как прошлой зимой были приколы? или сейчас хеви налажена и чуть дольше обычной отправки?
gloomy
Junior

Повідомлення

Приїхали навушники з алі і у одного вуха гучність менша. Як думаєте, які шанси отримати якусь компенсацію якщо відкрити диспут? Як це можна довести?
Можливо хтось стикався з подібним.
isusik63
Member

Повідомлення

gloomy: 04.06.2025 01:54 Приїхали навушники з алі і у одного вуха гучність менша. Як думаєте, які шанси отримати якусь компенсацію якщо відкрити диспут? Як це можна довести?
Если покупок много, часто и не новорег , то вернут деньги , максимально обширно ситуацию описать +видео .
1985god
Member

Повідомлення

gloomy: 04.06.2025 01:54 Приїхали навушники з алі і у одного вуха гучність менша. Як думаєте, які шанси отримати якусь компенсацію якщо відкрити диспут? Як це можна довести?
cпробуйте інші навушники , можливо проблем з вухом , не жарт якщо що :shuffle:
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

1985god: 04.06.2025 13:34cпробуйте інші навушники , можливо проблем з вухом , не жарт якщо що
Навіщо інші? Можна ті самі, просто лівий навушник на праве вухо і т.д. Хіба ні?
Hotspur
Member

Повідомлення

gloomy: 04.06.2025 01:54Приїхали навушники з алі і у одного вуха гучність менша. Як думаєте, які шанси отримати якусь компенсацію якщо відкрити диспут? Як це можна довести?
зняти відео в якому буде видно різниця гучності, максимально близько підносити телефон чи камеру якими знімаєш до навушника. гроші повернуть
gloomy
Junior

Повідомлення

1985god
Звичайно я пробував одягати навушники навпаки, тоді ситуація змінюється на протилежну. Я давав іншій людині послухати, під’єднував до 3-х різних пристроїв - нічого не допомогло. З іншими навушниками таких проблем нема. Зараз так виглядає, що це схоже на брак динаміка в лівому вусі.
Нажаль, немає іншого кабелю, щоб перевірити і виключити можливий брак кабелю.

Hotspur
isusik63
Спробую зняти. Але можуть відповісти, що проблема в джерелі звуку, а не в навушниках і тд.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

gloomy: 04.06.2025 17:07можуть відповісти, що проблема в джерелі звуку, а не в навушниках
Одним кадром зняти відео, де спочатку продемонструвати роботу інших навушників, аби показати що проблема не в джерелі звуку, а потім проблемних.
Зняти так, щоб було видно що між заміною навушників ви ніякі "еквалайзери" ітд. не крутили.

Хоча доколупатися можуть що то причина в кабелі, якщо кабель не їхній)
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Хтось такий лист отримував вже від укрпошти?
спойлер
Шановний клієнте!

На Вашу адресу слідує відправлення RK364013362LV!
У цьому відправлені Ваш відправник вказав наступні товари та їх задекларовану вартість. Для успішного та швидкого митного оформлення Державна митна служба та Укрпошта просить Вас перевірити інформацію, надану відправником.

Ми просимо здійснити наступні дії:
1. Якщо інформація, надана Відправником, повність вірна: заявлені товари вказані вірно, задекларована вартість товару відповідає реальній вартості товару, будь ласка, натисніть кнопку «ПІДТВЕРДЖУЮ» і додайте документ, що підтверджує вартість товару (це може бути фото квитанції/чеку про сплату товару на торговій платформі або виписка з банку, де вказана відповідна сума за сплату товару).
2. Якщо інформація, надана Відправником, не відповідає заявленим даним в декларації, просимо Вас натиснути кнопку «ХОЧУ ЗМІНИТИ ДАНІ» та заповнити оновлену достовірну інформацію про товар:
- вартість, за яку було придбано товар;
- назву товару;
- назву виробника та модель;
- митний код товару (оберіть з можливих варіантів).
3. Якщо у Вас немає документу, що підтверджує вартість товару, будь ласка, поставте відмітку нижче, що Ви підтверджуєте відсутність документу про вартість. У такому разі просимо Вас вказати Ваш ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПОДАТКОВИЙ НОМЕР у відповідному полі.

Ми просимо оновити інформацію про вкладення на офіційному сайті Укрпошти за посиланням https://www.ukrposhta.ua/ua/ccs2 максимально оперативно. Це дозволить здійснити митне оформлення товарів з цього відправлення максимально швидко і уникнути невірного нарахування митних платежів.

Якщо у Вас виникнуть питання, звертайтеся до офіційної служби підтримки Укрпошти 0800 300 545.

Дякуємо за співпрацю!
Ваша Укрпошта.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 10.06.2025 11:49 Хтось такий лист отримував вже від укрпошти?
спойлер
Шановний клієнте!

На Вашу адресу слідує відправлення RK364013362LV!
У цьому відправлені Ваш відправник вказав наступні товари та їх задекларовану вартість. Для успішного та швидкого митного оформлення Державна митна служба та Укрпошта просить Вас перевірити інформацію, надану відправником.

Ми просимо здійснити наступні дії:
1. Якщо інформація, надана Відправником, повність вірна: заявлені товари вказані вірно, задекларована вартість товару відповідає реальній вартості товару, будь ласка, натисніть кнопку «ПІДТВЕРДЖУЮ» і додайте документ, що підтверджує вартість товару (це може бути фото квитанції/чеку про сплату товару на торговій платформі або виписка з банку, де вказана відповідна сума за сплату товару).
2. Якщо інформація, надана Відправником, не відповідає заявленим даним в декларації, просимо Вас натиснути кнопку «ХОЧУ ЗМІНИТИ ДАНІ» та заповнити оновлену достовірну інформацію про товар:
- вартість, за яку було придбано товар;
- назву товару;
- назву виробника та модель;
- митний код товару (оберіть з можливих варіантів).
3. Якщо у Вас немає документу, що підтверджує вартість товару, будь ласка, поставте відмітку нижче, що Ви підтверджуєте відсутність документу про вартість. У такому разі просимо Вас вказати Ваш ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПОДАТКОВИЙ НОМЕР у відповідному полі.

Ми просимо оновити інформацію про вкладення на офіційному сайті Укрпошти за посиланням https://www.ukrposhta.ua/ua/ccs2 максимально оперативно. Це дозволить здійснити митне оформлення товарів з цього відправлення максимально швидко і уникнути невірного нарахування митних платежів.

Якщо у Вас виникнуть питання, звертайтеся до офіційної служби підтримки Укрпошти 0800 300 545.

Дякуємо за співпрацю!
Ваша Укрпошта.
вчора отримував з таким самим трек номером посилки :lol:
Denon480
Junior

Повідомлення

Подскажите, пожалуйста, сейчас всё так же можно без пошлины заказывать товар менее чем на 150 евро, или что-то изменилось?
Відповісти