Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Шаженла
Member

Повідомлення

ronemun
А доктора не могли начать вести статистику IP? Как по паскеям сейчас идёт.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Так, хлопці!
Давно мене тут не було і мабуть довгенько вже не буде.
спойлер
Поки що я зав'язую з фолдингом, не зважаючи на користь, яку він приносить науці.
Час від часу все ж буду поглядати сюди, але адекватно курувати тему я вже не в змозі.

Моє відлучення від проекту пов'язане з певними економічними обставинами, планую всерйоз зайнятись заробітком грошей, яких так не вистачає усім нам. В моїй однокімнатній квартирці постійно працюючий на максимумі комп все ж трішки муляє, особливо коли я на роботі за 15 км звідтам не можу бачити чи все з системою в порядку. Крім того в мене тут і без компа жаркувато, а на кондішн поки що грошей немає, та й за електрику рахунки не радували.

В майбутньому я постараюсь повернутись до проекту, треба тільки грошенят підзаробити та облаштувати сімейний затишок.
З огляду на це пропоную передати статус капітана команди та куратора теми комусь з вас. Оскільки давно сюди не заглядав, то за минулими моїми враженнями на це заслуговує ronemun, оскільки активно надавав підтримку учасникам нашої команди, та кілька інших учасників. Можливі будь-які інші кандидатури, тому пропоную всім писати пропозиції сюди. :)
Востаннє редагувалось 12.08.2012 22:18 користувачем Artistus, всього редагувалось 3 разів.
Шаженла
Member

Повідомлення

Artistus
Я за ronemun, он действительно заслуживает это.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ronemun !
di2di
Member

Повідомлення

colapc:кто знает - почему Xeon 2620 - цена -3740 ,и IBM или DELL Xeon 2620 - цена 5800. В чём разница? :insane:
у них контейнеры с их барахлом едут на контейнеровозе в бизнес-классе, а обычный ксеончик на этом же контейнеровозе но эконом-классом

короче понты...

Добавлено через 2 минуты 41 секунду:
Artistus
+ за ronemun
Шаженла
Member

Повідомлення

Всё вроде сделал правильно. Но скрипт не работает. Линукс дебиан.
ShaggY
Member

Повідомлення

Ronemun
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

однозначно ronemun
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

ronemun, прохання перевірити ЛС. ;)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Дякую всім за довір'я :), але Freddy_Krueger теж багато помагає.
І я ще не знаю які обовязки? :shuffle:

Artistus
вже відписав

Добавлено через 16 минут 21 секунду:
Шаженла: А доктора не могли начать вести статистику IP? Как по паскеям сейчас идёт.
статистику ІР - навряд, в мене на один і той же комп приходять кожен раз різні задачі, навіть коли тільки імя юзера змінити, а інші не трогати (ID, client-type і т.ін).
різні задачі - тобто з іншими трьома числами біля номера 6097 (x1, x2, x3), а також і з іншими номерами, типу 6097-6099 (відповідно до сервака)
Щодо паскеїв, то ясно що при тестовій ловлі задач тре свій паскей не світити. Я взагалі його не пишу, а також змінюю імя користувача, кожен тест нове імя - це потрібно для зміни user ID, щоб кожен раз інші задачі приходили навіть при тих же настройках. Інакше у 6-му клієнті тре буде змінювати ID клієнта, а це число обмежене від 1 до 16. У 7-му клієнті у віндовсі змінювати імя кожен раз не тре, просто папку work зачистити

Добавлено через 9 минут 52 секунды:
Шаженла:Всё вроде сделал правильно. Но скрипт не работает. Линукс дебиан.
по чому видно, що не працює? Якщо працює, то кількість потоків smp, яку запускає клієнт по замовчуванню (тобто -1) має автоматично виставлятись на ту, що прописана в скрипті.
Це можна перевірити в журналі (Mapping NT from 4 to 4 - так 7й клієнт у віндовсі пише).

Головне, що інші ловлять 8102 і 6903 на 6,34 клієнт. Але як?
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Ти чудово підходиш пiд цю кандидатуру :up: , та i досвiду у написаннi iнструкцiй в тебе бiльше :super:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Пошукав в Гулі на запит (folding 8102) за 24 години і сьогодні нічого не знайшов, а вчора було викладено декілька журналів клієнта, з вказаною датою August 12 06:50:48 UTC
Видно 8102 пока пропали. Всетаки, якщо йдуть 8101, то і 8102 мали б іти - сервак той самий.
colapc
Member

Повідомлення

Извиняюсь за позднюю отписку - за ronemun :super:
Шаженла
Member

Повідомлення

Ох, чего то всё туго выходит. Я как домохозяйка :lamer:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

Повідомлення

Шаженла
у нас большая семья :gigi: :teacher:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

у SergeyR 44.000.000 :super:
а також рекордний місяць був (липень) - 5,386,343 :super: :super:
Шаженла
Member

Повідомлення

prosha_evolist
Ага, но линукс как то туго осваивается. И желания в нём больше лазить нет :shuffle:
colapc
Member

Повідомлення

Шаженла:prosha_evolist
Ага, но линукс как то туго осваивается. И желания в нём больше лазить нет :shuffle:
Ага ,золотые слова. :-P
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Romanovfastov 7.500.000 :super:
Andrey235
Member

Повідомлення

ronemun:ні, професора вийшли на новий рівень - тре більші задачі розвязувати (які охоплюють більші білки, з більшою кількістю амінокіслот) і за коротший час. Тому вони і стимулюють сильніші системи купляти.
Откуда инфа? Мне было бы очень интересно понять объем выполняемых вычислений, насколько близок к необходимому уровню, и, собственно, какой он, необходимый уровень производительности? Пока что у меня складывается впечатление, что профессора стимулируют людей тратить деньги на железо исключительно по причине стимулирования их (профессоров) компаниями Интел и НВ. Мегаскудная информация о продвижении проекта :(

Лично я сейчас при покупке железа смотрю не на вычислительную мощь, а на тепловыделение и цену, т.к. производительности уже давно хватает для всех моих задач. Уверен, таких как я, 95% юзеров в мире. А тут, понимаешь, стимулируют покупать технику всё мощнее.
Відповісти