Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Hotspur
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 17.03.2025 15:13 Кому-небудь ще з початком розпродажу алі порізав знижки за монети? У мене зараз на все максимальна 11%, навіть на те, де до розпродажу було 60-70% (чохли, лампочки і т.д.). На більшість товарів взагалі лише 2-3%.
в мене таке саме
Nouriel
Member

Повідомлення

крушиал р3 1тб з промокодом ~1500 а якшо ще з монетами ~1300 https://vi.aliexpress.com/item/1005006738843673.html
alumem
Member

Повідомлення

Kosdnepr: 17.03.2025 15:13 Кому-небудь ще з початком розпродажу алі порізав знижки за монети? У мене зараз на все максимальна 11%, навіть на те, де до розпродажу було 60-70% (чохли, лампочки і т.д.). На більшість товарів взагалі лише 2-3%.
В субботу в моменте были 60-70% а потом убрали,
Ну а сейчас как у вас.
maxn
Member

Повідомлення

maxn: 11.03.2025 10:23 Мой заказ от 11 ноября трекнулся вчера как прибывший в транзитную страну. 4 месяца..........
Второй от 22 января ещё в пути, думаю летом приедет.
Вчера вернули деньги по обоим заказам.
Заказ от 11 ноября уже в Эстонии - грузится в Украину, от 22 января ещё в пути из Китая.
Будет прикольно если доедут оба, 17 и 88 $
z_mashine
Member

Повідомлення

alumem: 17.03.2025 15:55 В субботу в моменте были 60-70% а потом убрали,
эти 60-70% по факту могут быть 5-10%. у себя такое часто замечал.
TSMatvey
Member

Повідомлення

Nouriel: 17.03.2025 15:49 крушиал р3 1тб з промокодом ~1500 а якшо ще з монетами ~1300 https://vi.aliexpress.com/item/1005006738843673.html
знав би, що будуть такі знижки, то не взяв би нас на розетці KIOXIA 1 Тб за 2500. образиво трошки. Ну хоч є гарантія 5 років))
Замовив сьогодні райзен 5700х за 4тис грн, хоча цей же проц у цього ж продавця 4900. Купони не вдалось застосувати до дешевшого. Тут або з процом щось не так, або одиничний проц для заманухи
alumem
Member

Повідомлення

А такое https://a.aliexpress.com/_EQYKXdw кто-то брал?
S770 на tlc с драмбуфером, 2tb за 4к примерно получается
Hotspur
Member

Повідомлення

Nouriel: 17.03.2025 15:49 крушиал р3 1тб з промокодом ~1500 а якшо ще з монетами ~1300 https://vi.aliexpress.com/item/1005006738843673.html
гарна ціна :beer:

Відправлено через 45 секунд:
alumem: 17.03.2025 18:19 А такое https://a.aliexpress.com/_EQYKXdw кто-то брал?
S770 на tlc с драмбуфером, 2tb за 4к примерно получается
я б не радив брати повний ноунейм. туди сують все що завгодно
Evergod
Member

Повідомлення

Тей крушиал р3 іде в ОЕМ упаковці, може то бути б/у? Щось підозріло
FxBoy
Member

Повідомлення

Будемо сподіватись що то якась акція щедрості розпродажу залишків і приїде справді новий ССД.
Бо може приїхати і не новий, і якийсь відновлений з перешитим смартом, і взагалі китайська підробка з самими дешевими чіпами і контролером. Скільки тих підробок під самсунг і адату і кінгстон вже ми бачили і ще мабуть побачимо.

Отправлено спустя 9 минут 23 секунды:
Fanxiang хоч і китай, але поки що робить вигляд що він типу бренд. Робить різні SSD і не тільки. У них є різні серії, є дешеві і повільні, є більш дорогі на рівні відомих брендів. Ціна поки що нижче ринку бо вони роблять рекламу, багато де бачу тести різних дисків Fanxiang, думаю багато кому були заслані.
Якщо не буде заміни начинки в тиху як було у Кінгбанків то можна мабуть брати.
Але все може бути, були ж колись досить дешеві і швидкі netac nv7000 і nv5000, а потім вони почали вмирати масово у людей, якийсь там брак був.
alumem
Member

Повідомлення

FxBoy
Кингспек*)
VladimirV
Member

Повідомлення

alumem
Я брав не раз Fanxiang S880. I Jonsbo за 3 з копійками доларів радіатор зверху.
Якщо по знижкам то супер. Аналог Lexar ARES (NM790)
Це типовий Maxio MAP1602 виробник YMTC пам'ять TLC. Краще з радіатором, або під комплектним з материнки. Оглядів вдосталь на ютубі.
Hotspur
Member

Повідомлення

VladimirV: 17.03.2025 21:33Це типовий Maxio MAP1602 виробник YMTC пам'ять TLC. Краще з радіатором, або під комплектним з материнки. Оглядів вдосталь на ютубі.
там є RAM буфер чи ні ?
VladimirV
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.03.2025 22:32
VladimirV: 17.03.2025 21:33Це типовий Maxio MAP1602 виробник YMTC пам'ять TLC. Краще з радіатором, або під комплектним з материнки. Оглядів вдосталь на ютубі.
там є RAM буфер чи ні ?
Немає драму, є SLC і HMB.
alumem
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.03.2025 22:32
там є RAM буфер чи ні ?
В 770 есть
1985god
Member

Повідомлення

можете мене поздоровити :) мій інвертор який був замовлений 7 листопада на алі експресс , вже у Естонії , із запізненням у 3 місяці. Також можете мене поздоровити з попаданням на $19 за програну скаргу через Visa :(
двояке відчуття
TSMatvey
Member

Повідомлення

хочу купити невеличкі колонки Edifier MR3 з алі, але чомусь пише - що не можуть доставити, хоча раніше інвертора привозили, а він важчий за ці колонки. В чому може бути причина ?
Hotspur
Member

Повідомлення

1985god: 20.03.2025 10:23 мій інвертор який був замовлений 7 листопада на алі експресс , вже у Естонії , із запізненням у 3 місяці. Також можете мене поздоровити з попаданням на $19 за програну скаргу через Visa
19 доларів не приємно але інвертор дуже добре :beer:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.03.2025 10:34інвертор дуже добре
Якщо він робочий.
Бо як ні, вдруге скаргу в ПС не подаш, і на Алі повторно диспут не відкриєш :shuffle:
Відповісти