Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

Про підтримку: як колишній кончений на 100% зросійщений малорос скажу: я хотів бути з руснею тіпа братами, дружити там, адін нарот і все таке, але я не хотів щоб Україна не існувала взагалі.
Я хотів далі собі жити і грати і розмовляти з тими ж самими росіянами, щиро радіти за них, тощо, але не жити у них.
kabostebeztak
Member

да, ось такою мразью я був до повномасштабного вторгнення!
але воно та кілька матчів в кс з росіянами що бажали мені смерті (щоб не думав що хтось на сосії проти війни) розставили все по місцях
Filabatya
Member

білорусом хотів бути, це місце вже зайняте :lol:
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 00:01тоді був дійсно інший час, і напад був продиктований іншими обставинами. Можете почитати на яку країну наприклад напала Польща в 1938 році. А потім чесно скажіть чи знали.
Якими обставинами? Байку про "вєраломнає нападєніє бєлафінав" сталінську будеш повторювати? :laugh: чи просто визнаєш що москаль хотів знову повністю загарбати Фінляндію але коли вперся в лінію манергейма то амбіції трошки знизив і заскулив що "граніца слішкам блізка да лєнінграда, вот фін скатіна етім хатєл васпользаваться а ми прєвєнтівна нє дали". Тому чхати вони хотіли на мову якою там фіни розмовляють, якщо вони щось хочуть загарбати- йдуть туди а привід видумати заради якого напали - дуже легко.
До нас українців у них особиста вендетта яку зростив пєтя пєрвий. Інші просто продовжили робити те що почав вище названий нелюд-людожер.
AntonyKandaurov
Member

Знати свого ворога треба, я також деколи читаю що пишуть зетнічкі та їх суспільство в коментарях. Але я не спілкуюсь(!!!) із ними люб'язно як це робить Юрій Дудчак.
yuriy_dd
Member

orange_deer: 01.07.2026 00:47Ічкерія це окрема нація та етнос - згідно до статуту ООН вона має право на самовизначення
відразу видно експерта - а якщо так всі почнуть робити - скільки нових держав та конфліктів виникне?
до прикладу у США - скільки таких є?
orange_deer: 01.07.2026 00:47натомість окремого Донбаського народу не існувало та не існує
ну вони собі приписують зайву хромосому, і що вони інакші
orange_deer: 01.07.2026 00:47ти обрав сидіти вдома
якби ж то, з ноутом по підвалам никаюсь від ТЦК ховаюсь :lol:
orange_deer: 01.07.2026 00:47напад Польщі на Чехословаччину тут ні до чого теж
ну ок - Польщі можна. А Угорщині можна? Про Німечину, Італію, Японію?
orange_deer: 01.07.2026 00:47і що південь, центр, та схід України голосували за партію регіонів та януковича не через те, що були проросійськими а з ряду інших причин. в основному обіцянок економічної стабільності, близькості до промислових робітників та інших питань
я дуже добре памятаю про що вони говорили. І про союз з мацковією теж.
orange_deer: 01.07.2026 00:47але тобі легше ділити українців на правильних і неправильних
тоо україномовні аби ті що перейшли на українсько - вони правильні?
а інші питання - до прикладу як мацковія вбивала українську мову, і хто зараз добровільно розмовляє по мацкальски - він добровільно виконує завдання мацковії?
orange_deer
Member

kabostebeztak: 01.07.2026 02:01 Він реально думає, що перехід на українську виправив би те, що ми були в совку та російській імперії і за логікою путіна входимо в його сферу впливу?
Або маячню про адін нарот?
все набагато простіше: він використовує мовне питання та відповідну політичну дискусію (флуд) як спосіб замести свої сліди. щоб повідомлення, які підтверджують його часту активність на руснявих форумах, загубилися в цьому потоці тексту. в реальності, він ставиться до російської мови менш радикально, і базове підтвердження для цього - це к-сть руснявих форумів, на яких можна знайти нашого псевдопатріота-малороса Юрія.
LVladislavchik
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 10:31ну вони собі приписують зайву хромосому, і що вони інакші
Так ти ж те саме робиш, весь такий нетакуся :rotate:
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 10:31я дуже добре памятаю про що вони говорили. І про союз з мацковією теж.
Не треба приписувати кінчених політичних туристів яких навезли з парашкі до людей які зовсім не хотіли ніякої росії в себе вдома.
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 10:31відразу видно експерта - а якщо так всі почнуть робити - скільки нових держав та конфліктів виникне?
Мммм, ось він де, комуніст, живе в Юрі. Ось це виділити треба жирним шрифтом. Всіх під сапог але Україна має бути вільна. Так маємо право на свою державу чи ні? Чи треба тихенько було сидіти, зате без війни!
Ось він лицемір та комуніст. Ічкерія - сепаратизм. 24 серпня 1991 року такий самий сепаратизм по відношенню до совка? Чи ні? Питання відкрите але хто охочий і не в чс у цього манкурта- спитайте в нього, він вам не відповість. Він лише прикривається патріотизмом але той кого почала виховувати система совоча лишила в ньому оце все щодо
скільки нових держав та конфліктів виникне?
Треба сидіти тихенько "ліш би нє била вайни ".
orange_deer
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 відразу видно експерта - а якщо так всі почнуть робити - скільки нових держав та конфліктів виникне?
до прикладу у США - скільки таких є?
і знову демонструєш свою любов до руснявих методичок. ти вважаєш нормальним придушення фундаментального права народів на самоідентифікацію та незалежність, бо інакше "всі так почнуть робити і виникне хаос". десь така логіка і відповідає русні, яка "збирає землі колишнього срср" і легітимізує свої вторгнення тим, що от тоді був порядок, а як розпався срср, то став хаос.
про США мимо. почитай про ті права, автономії та пільги, які мають корінні народи (індіанці), і які винятки з правил роблять для них там, і як взагалі працюють резервації.
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 ну вони собі приписують зайву хромосому, і що вони інакші
це не робить їх окремим народом та етносом і не відповідає правам на незалежність.
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 ну ок - Польщі можна. А Угорщині можна? Про Німечину, Італію, Японію?
нікому не можна. і всі перелічені тобою країни не здійснювали жодних актів агресії після другої світової.
те що ти зараз робиш - це виправдовуєш акт агресії срср на Фінляндію, бо всі так робили
і знову ж таки - стандартна руснява методичка. акт агресії на Україну та інші суверенні держави зараз вони виправдовують для себе тим, що: ну США теж так робили, значить, і нам можна.
і так само зневажали та зневажають право українців чи інших народів на самовизначення під ось цим приводом:
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 а якщо так всі почнуть робити - скільки нових держав та конфліктів виникне?
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 я дуже добре памятаю про що вони говорили. І про союз з мацковією теж.
твоя пам'ять стосується лише політичних гасел, які до тебе доходили. задокументована соціологія говорить про те, що для виборців януковича та регіонів ключовими питаннями були економіка, стабільність та робочі місця. так само, як і його гасла перед виборами, де він продавав стабільність та модель успішного господарника.
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31 він добровільно виконує завдання мацковії?
одне з завдань московії - розділити українців щоб їх було легше перемогти. і ти в цьому напрямку невтомно працюєш. напевно в цьому основна причина твоєї активності на ixbt
AntonyKandaurov
Member

yuriy_dd: 01.07.2026 10:31і хто зараз добровільно розмовляє по мацкальски - він добровільно виконує завдання мацковії?
який же ти кінчений демагог та таврувальник. просто гидко далі тут сидіти і читати твої висери.
orange_deer
Member

AntonyKandaurov: 01.07.2026 10:57
yuriy_dd: 01.07.2026 10:31я дуже добре памятаю про що вони говорили. І про союз з мацковією теж.
Не треба приписувати кінчених політичних туристів яких навезли з парашкі до людей які зовсім не хотіли ніякої росії в себе вдома.
взагалі стало цікаво спитати про ваш досвід тих років на Донеччині. які причини для людей були, щоб вибирати регіонів та яника? в основному економічні (стабільність, робочі місця, захист інтересів фабрик і заводів, що вже тоді занепадали) чи ідеологічні (російська мова як друга державна)? ну і підозрюю, був пласт людей, який голосував за нього, бо "яник наш пацан з Донбасу".
AntonyKandaurov
Member

orange_deer: 01.07.2026 11:09одне з завдань московії - розділити українців щоб їх було легше перемогти. і ти в цьому напрямку невтомно працюєш. напевно в цьому основна причина твоєї активності на ixbt
він і тут це робить. типовий псевдопатріот малорос. тьху, бридота!
AntonyKandaurov
Member

orange_deer: 01.07.2026 11:19взагалі стало цікаво спитати про ваш досвід тих років на Донеччині. які причини для людей були, щоб вибирати регіонів та яника? в основному економічні (стабільність, робочі місця, захист інтересів фабрик і заводів, що вже тоді занепадали) чи ідеологічні (російська мова як друга державна)? ну і підозрюю, був пласт людей, який голосував за нього, бо "яник наш пацан з Донбасу".
я лише там народився, все життя живу в Запоріжжі. в Горлівку їздили нечасто, поки там жили батьки моєї мами. в 2002 році їх перевезли в Запоріжжя. В Запоріжжі все було не так однозначно, людей змушували за нього голосувати під приводом звільнення. тож всі чудово розуміли хто це такий і якого біса він лізе в крісло президента.
AntonyKandaurov
Member

але в нього була грамотно написана программа, там було багато брехні щодо спорткомплексів, садочків, благоустрою і т.д. але там не були прописані ті речі які цей дядьо почав робити і лобизатись зі своїм куратором щодо криму\флоту\боргів за газ та інших речей.
Ответить