Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
maxn
Member

Повідомлення

LiquidStorm
коробка объёмным весом 1-2кг это мелочёвка или нет?
RockSan
Member

Повідомлення

maxn: 06.02.2025 10:29 RockSan
А где вы видите выбор варианта доставки? я сколько не заказывал такого не видел никогда
він завжди є, тільки для важких посилок можуть ставити по замовчуванню Cainiao
спойлер
Untitled.png
Untitled2.png
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
LiquidStorm: 06.02.2025 11:28 Вібир є для мєлочовки, усе габаритне наразі іде лише Heavy Parcel
Вище скрін для важких відправлень, навіть 15-20кг, але ціна звісно буде не варта того.
maxn
Member

Повідомлення

Я просто себе уже привез сотни мелких товаров с алика, и мне ни разу не предлагала выбрать вариант отправки.
Зображення
RockSan
Member

Повідомлення

maxn: 06.02.2025 12:19 Я просто себе уже привез сотни мелких товаров с алика, и мне ни разу не предлагала выбрать вариант отправки.
Зображення
тут одразу видно доставка алі стандард, це НП або укр або міст, я б не радив дрібницю замовляти Cainiao, не дочекаєтесь посилку.

ПС, вибір як правило є там, де продавець додав ще варіанти доставки типу Cainiao, окрім алі стандарт,
Grimm
Junior

Повідомлення

RockSan: 06.02.2025 12:23
maxn: 06.02.2025 12:19 Я просто себе уже привез сотни мелких товаров с алика, и мне ни разу не предлагала выбрать вариант отправки.
Зображення
тут одразу видно доставка алі стандард, це НП або укр або міст, я б не радив дрібницю замовляти Cainiao, не дочекаєтесь посилку.

ПС, вибір як правило є там, де продавець додав ще варіанти доставки типу Cainiao, окрім алі стандарт,
Вибір багато де є, але при виборі стандартної алі-- всеодно можуть відправити чайняо тією(якщо обидві безкоштовні), мені нажаль так і відправили дві посилки. До всього мені аналогічні товари висилали як стандартною, так і чайняо. Я не уявляю які у китайців критерії взагалі
movi
Member

Повідомлення

Від якої кількості можуть вирішити що товар це вже партія і нарахувати додатку платню? Просто прийшов нарешті морем один літієвий акумулятор, а 10 штук майже у двічі дешевше. Ось і думаю. Загальна сума за 10 штук десь 1 000 гривень. Будуть за таку суму пред'являти?
Просто у відгуках читав скарги від мешканців Бразилії що їх надівали за таке, а продавець (офіціал Літокали) нічим не допомагав покупцю.

Раніше вже замовляв інше у кількостях наприклад 5 штук (тестер транзисторів) і ніхто нічого. мікрушки різні взагалі по 25 штук було.
Sachem
Member

Повідомлення

movi: 07.02.2025 22:21Загальна сума за 10 штук десь 1 000 гривень. Будуть за таку суму пред'являти?
Не будут. Я на Али аккумы не покупал, а на Нконе и по 10 и по 20 и для слухового аппарата по 120 покупал. Это ж у вас не 11-ти килограммовые 10 штук.
movi
Member

Повідомлення

Sachem: 07.02.2025 22:40Не будут.
Дякую
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

Хтось стикався з подібним?
Коротко: Укрпошта стверджує, що посилки, які (по даним трекінг сервісів) пройшли митницю і застрягли на:
"Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни призначення Термінал, Україна, 03928"
фізично В Україну не заходили
спойлер
Добрий день.
RK336448598LV
RK336449664LV
В обох посилок не міняється статус з 5 лютого:
"Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни призначення. Термінал, Україна, 03928"
Запитую, бо вже отримав кілька посилок, які пройшли через вищевказаний термінал на 1-3 дні пізніше (наприклад RK337865119LV)
Маю побоювання, що посилки могли загубитися, або з ними трапилася якась інша халепа.
Прошу допомоги в виявленні причини затримки, а також посприяти, аби посилки почали рухатися.
Дякую за допомогу.
Спокійного вам дня.
--------------------------------------------------------
Добрий день, Вікторе!
Відправлення RK336448598LV та RK336449664LV ще фізично не надійшли на територію України, а лише з інформаційним потоком, ми очікуємо що їх скоро передадуть в іншій депеші. Просимо ще трохи зачекати.
Дякуємо за розуміння!
Яна, команда Укрпошти
--------------------------------------------------------
Яна, я перепрошую, але в посилки RK336448598LV на офіційному сайті митниці https://cabinet.customs.gov.ua/post
статус:
[06.02.2025 15:41:25] Оформлення завершено
В іншої аналогічно.
Я правильно розумію, ви хочете сказати, що митниця провела митне оформлення посилок без самих посилок???
---------------------------------------------------------
До України надійшов лише інформаційний потік, відповідно оскільки в нас запрацювало електронне декларування МПВ то і митне оформлення здійснено згідно інформаційного потоку, проте саме відправлення ФІЗИЧНО до ММПО Київ не надійшло.
1985god
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix :eek: дивовижна інформація , оце так наслідки цифровізації :weep: як тепер ви зможете щось довезти китацям :(
================================================================
окремо

мій спір на алі за інвертор $230 відкритий 29.01.2025 і далі вісить без відповіді ? 29.01.2025 попросили більше інформації і почекати ще 10 днів , я їм написав відправив їх же скріншот з датою доставки до 31.12.2024 . Вже 12 днів пройшло з обіцяних 10-ти ігнорують мої повідомлення .... Статус - " Очікуйте на остаточне рішення алі експресс"
Hotspur
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 10.02.2025 10:38 проте саме відправлення ФІЗИЧНО до ММПО Київ не надійшло.
треш :weep:
Igor717
Junior

Повідомлення

До МППО може і не дійшло. Валяеться на транзитному складі. В Укрпошті навесні так було, по пів року валялися на 03928. В мене планшет майже рівно 6 місяців був на тому 03928.. Укрпошта валила на митницю, митниця на Укрпошту.
Hotspur
Member

Повідомлення

Igor717: 10.02.2025 16:18В мене планшет майже рівно 6 місяців був на тому 03928.. Укрпошта валила на митницю, митниця на Укрпошту.
дійшов по результату чи ні ?
Igor717
Junior

Повідомлення

Дійшов :) після запиту на митницю, з їх офіційною відповіддю, що на таможений огляд це відправлення не надавалося, купи ругані на фейсбуці ( до речі, це їх дуже взбадрює), та запиту на ім`я селянського...
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

https://www.ukrposhta.ua/ua/news/58245- ... ozhivacham
09.01.2025
Temu та Укрпошта оголошують про партнерство для прискорення та покращення доставки відправлень українським споживачам
Алик теперь, мягко говоря, будет побочным сегментом. Просто благодаря слабым мощностям, а может даже из-за прямых договорённостей с Temu (немного конспирологии). Первый это 146 % OLX. Вторым стали Temu.
Всё заказанное на Ali после октября едет исключительно через Meest. УП и НП такое впечатление что переключились на другое.
P.S. Если появится тредик по той площадке, то и сюда линк закидывайте, подпишемся на чтение :rolleyes:

Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
1985god: 10.02.2025 15:51мій спір на алі за інвертор $230 відкритий 29.01.2025 і далі вісить без відповіді
В отзывах на инверторы начали появляться фотопруфы получений спустя четыре (!) месяца ожиданий (вполне возможно, что это уже была повторная отправка, или же первичная, после реального отсутствия товара у продавца и фейк-трека).
1985god
Member

Повідомлення

В отзывах на инверторы начали появляться фотопруфы получений спустя четыре (!) месяца ожиданий (вполне возможно, что это уже была повторная отправка, или же первичная, после реального отсутствия товара у продавца и фейк-трека).
якраз до літніх відключень підчас ремонту АЕС буде доречно, шкода що саме цей купувався для себе, а інші були продані з націнкою , ви не повірите , ~10%, такий я робінгуд = успішний бізнесмен :lol:
Ніяк не міг визначитися 12 В чи 24 В чи 48 В і на 1,5 чи на 2,5 чи на 3 кВт і коли таки визначився на 48… 3,5 кВт тут таке западло. За це час Deye подешевшала так, що я відчуваю , що продовжу бути робінгудом і цей 48 В , якщо прийде теж піде з націнко менше $10 і наступним буде deye куплена в Україні по місцю за якихось на той момент майбутніх 30 тис грн :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 19:42Всё заказанное на Ali после октября едет исключительно через Meest.
так це ж добре

Відправлено через 35 секунд:
1985god: 10.02.2025 20:06 ви не повірите , ~10%, такий я робінгуд = успішний бізнесмен
пацан до успіху прийшов :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
1985god: 10.02.2025 20:06 наступним буде deye куплена в Україні по місцю за якихось на той момент майбутніх 30 тис грн
фігнею страдаєш. мене китайка розводить на 5 кВт 48V за 500 баксів+доставка моя. але я поки тримаюсь, бо зима тепла апокаліпсису немає
movi
Member

Повідомлення

спойлер
трек.jpg
В мене повна дупа с замовленням. Брав по добрій знижці, а повернуть (якщо) кошти то вже такої халяви не буде. все подорожчало. Звертання до продавана не допомогли. Почав молоти чухню про міжнародні обставини. А на хвилиночку - мені вже прийшла літієва батарейка, яка добиралась морем.
Hotspur
Member

Повідомлення

movi: 11.02.2025 00:39 А на хвилиночку - мені вже прийшла літієва батарейка, яка добиралась морем.
шо їде ?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

acm_fan: 10.02.2025 19:42 Всё заказанное на Ali после октября едет исключительно через Meest.
5 малих замовлень в грудні, січні та лютому, усі прийшли УП. Одне велике в січні (10 позицій) - також УП.
Відповісти