Новини
Останні статті і огляди
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
Ну це у кого він є))
так-то можна і QX якийсь запхати і молитися, щоб воно не погоріло.
так-то можна і QX якийсь запхати і молитися, щоб воно не погоріло.
-
spoglyadach
Member
Оцей 5800 в мене і є але думав може ще 7500 спробувати, хоча якщо вже упор у відяху на ньому то який сенс. Я просто не ганяв якісь прям потужні прискорювачі на цій платі, мене трохи лякає її пітальнік. Ще підгорить 
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
В мене такого немає, навіть в продажу не бачив такеmklm: ↑ 18.12.2024 17:21 анлокнутий 6500 ще є
-
radical
Member
там самий копець навіть не це, а як розжарюються ключі, що живлять оперативку, у мене на одній платі облущився лак з протилежного бокуspoglyadach: ↑ 18.12.2024 20:15 Оцей 5800 в мене і є але думав може ще 7500 спробувати, хоча якщо вже упор у відяху на ньому то який сенс. Я просто не ганяв якісь прям потужні прискорювачі на цій платі, мене трохи лякає її пітальнік. Ще підгорить![]()
-
spoglyadach
Member
radical
Оперативку буде простіше свапнути ніж умовну 6800 або 7800 виходить що плата доволі небезпечна для ентузазмів оцих наших
Оперативку буде простіше свапнути ніж умовну 6800 або 7800 виходить що плата доволі небезпечна для ентузазмів оцих наших
-
Tfd
Member
Йа, йа підшукую собі таку платку! Може у когось є зайва? ) Колись по дурості через хапальний рефлекс замовив на ОЛХ, навіть нормально на неї не подивившись. По опису робоча, не бита і не фарбована, а як приїхала то там гарного такого шматка VRM не вистачає.ApostolCV: ↑ 17.12.2024 10:34 На днях на ОЛХ лежала золота Солтек з AXP 2k+ за більш ніж адекватну ціну.
Хтось узяв?
Щось мене взагалі останнім часом на Сокет А потягнуло, назад до коріння по-ходу. Найперший комп він як перша любов - назавжди лишає по собі яскраві сліди. То у мене це якраз і був Socket A зліплений на солтеку (правда на фіолетовому і на VIA а не на золотому і з nVidia - таких тоді ще не випікали).
Всяке. ) В основному з того періоду коли бренд "Pentium" асоціювалося з потужною потужністю в прямому і переносному сенсі, а не з заглушкою для сокета як зараз. Але буває що і відносно сучасні екземпляри хочеться поколупати для розуміння куди ж воно все котиться.ApostolCV: ↑ 18.12.2024 11:53 Коли поліз шукати QX9650, але точно не пам'ятаєш в якому він лотку ))....Або що збираєш ти ?)
- спойлер
- ололо.jpg
-
ApostolCV
Member
Може хтось підкаже , що то за девайс ?
-
radical
Member
Кросівое. Там оперативка BGA(?), а то видно погано.
Може щось із GF третьої-четвертої серії. Хоча вони, зазвичай, DVI+VGA йшли.
Може щось префесійно-двохголове
Може щось із GF третьої-четвертої серії. Хоча вони, зазвичай, DVI+VGA йшли.
Може щось префесійно-двохголове
-
Avant
Member
ApostolCV
Схоже на 9800XL? Звєр-машина має бути
Схоже на 9800XL? Звєр-машина має бути
-
ApostolCV
Member
radical, схоже на 3-ю, 4-у серію , головне , щоб не якась фуфикса чи 9600. Бо автор лоту не знає що то і взагалі чи працює.
,Avant, 9800XXL в мене є вона трохи по іншому виглядає. Але так це якась збірка від Medion.
,Avant, 9800XXL в мене є вона трохи по іншому виглядає. Але так це якась збірка від Medion.
-
radical
Member
ApostolCV
ну то попросіть його дістати та сфоткати окремо
фуфикси/9600 без DVI я якось не пам'ятаю, хоча може такі й були
>>Але так це якась збірка від Medion.
478?
видно південний міст SIS963.
довго я з ним боровся, але так і не зміг соло-1 змусити на ньому працювати під досом. 962 і 964 працює зразу, а з цим не знаю, як його налаштувати. Але я на сокеті А, в основному, пробував.
ну то попросіть його дістати та сфоткати окремо
фуфикси/9600 без DVI я якось не пам'ятаю, хоча може такі й були
>>Але так це якась збірка від Medion.
478?
видно південний міст SIS963.
довго я з ним боровся, але так і не зміг соло-1 змусити на ньому працювати під досом. 962 і 964 працює зразу, а з цим не знаю, як його налаштувати. Але я на сокеті А, в основному, пробував.
-
ApostolCV
Member
radical, сам сокет не видно , там кулер ...
Схоже на 478.
,
Схоже на 478.
,
-
Zakarul
Member
ApostolCV
это medion geforce 4 ti 4200 agp 8x.
Кулера клинили часто именно на этом medio ti 4200. не знаю почему.
это medion geforce 4 ti 4200 agp 8x.
Кулера клинили часто именно на этом medio ti 4200. не знаю почему.
-
ApostolCV
Member
Zakarul, порівняв з фотками з нету та з розташуванням елементів. Схоже ваша правда. Дякую.
-
ApostolCV
Member
-
acidburn
Member
Свята вони такі, у нас тут ремонтна контора закривалась і виставила у смітника штук 5 компів в районі сокету 462-775-939, явно не дуже робочі бо з тими ж пухляками. Я просто зняв пару відях, гвинтів із пам'яттю, ще охлад і один семпрон якого у мене не було.ApostolCV: ↑ 26.12.2024 00:26 Свята приносять халяву...і пухляків)
Скільки коштує те, що залишилося - та практично нічого, кому треба потерті бюджетні корпуси. Але через пару годин вже і їх розібрали.
-
Taipen
Member
Мамки на афінаж по 150-200 грн/кг якщо старе покоління, з сд-двд теж саме і якщо ще якісь плати лишив, радіатори мідь/алюміній, а решта мабуть на простий метал пішло (хоча часом блоки живлення в роботу ще можуть взяти).Скільки коштує те, що залишилося - та практично нічого, кому треба потерті бюджетні корпуси. Але через пару годин вже і їх розібрали
-
ApostolCV
Member
AGP окислилося потикав , попшикав, ...завелося ...
Вгрузило XP...
А потім кондер біля NB вирішив закамшотитись
Добре , що був на достатній відстані...
Вгрузило XP...
А потім кондер біля NB вирішив закамшотитись
Добре , що був на достатній відстані...
-
radical
Member
це шо, тусла?
не факт, що то терможуйка, дуже багато такого бачив, коли просто нанесена на кулер заводська паста так застигала, що проц тільки можна було з сокета вирвати разом з кулером. На К8 такого було немало.
А мікрон не cl2 часом? маркування якесь дивне для PC133
-
ApostolCV
Member
radical,
Саме вона.)
По факту стояло три планки : 256MB CL3(Micron) , 32 Mb (Micron) *98 CL???, + мертвий нонейм
Певно 3,45В таки вбило третю планку.
?це шо, тусла
Саме вона.)
По факту стояло три планки : 256MB CL3(Micron) , 32 Mb (Micron) *98 CL???, + мертвий нонейм
Певно 3,45В таки вбило третю планку.
-
ApostolCV
Member
Перше рандомне фото з нету і той самий набір пухляків ...