Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

Ну це у кого він є))
так-то можна і QX якийсь запхати і молитися, щоб воно не погоріло.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Оцей 5800 в мене і є але думав може ще 7500 спробувати, хоча якщо вже упор у відяху на ньому то який сенс. Я просто не ганяв якісь прям потужні прискорювачі на цій платі, мене трохи лякає її пітальнік. Ще підгорить :lamer:

Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
mklm: 18.12.2024 17:21 анлокнутий 6500 ще є
В мене такого немає, навіть в продажу не бачив таке
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 18.12.2024 20:15 Оцей 5800 в мене і є але думав може ще 7500 спробувати, хоча якщо вже упор у відяху на ньому то який сенс. Я просто не ганяв якісь прям потужні прискорювачі на цій платі, мене трохи лякає її пітальнік. Ще підгорить :lamer:
там самий копець навіть не це, а як розжарюються ключі, що живлять оперативку, у мене на одній платі облущився лак з протилежного боку
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical
Оперативку буде простіше свапнути ніж умовну 6800 або 7800 виходить що плата доволі небезпечна для ентузазмів оцих наших
Tfd
Member

Повідомлення

ApostolCV: 17.12.2024 10:34 На днях на ОЛХ лежала золота Солтек з AXP 2k+ за більш ніж адекватну ціну.
Хтось узяв?
Йа, йа підшукую собі таку платку! Може у когось є зайва? ) Колись по дурості через хапальний рефлекс замовив на ОЛХ, навіть нормально на неї не подивившись. По опису робоча, не бита і не фарбована, а як приїхала то там гарного такого шматка VRM не вистачає. :D Ото я ляхонувсі. На ній ще був камінець АХР2400+, але маю підозру що йому теж хана.

Щось мене взагалі останнім часом на Сокет А потягнуло, назад до коріння по-ходу. Найперший комп він як перша любов - назавжди лишає по собі яскраві сліди. То у мене це якраз і був Socket A зліплений на солтеку (правда на фіолетовому і на VIA а не на золотому і з nVidia - таких тоді ще не випікали).
ApostolCV: 18.12.2024 11:53 Коли поліз шукати QX9650, але точно не пам'ятаєш в якому він лотку ))....
спойлер
ололо.jpg
Або що збираєш ти ?)
Всяке. ) В основному з того періоду коли бренд "Pentium" асоціювалося з потужною потужністю в прямому і переносному сенсі, а не з заглушкою для сокета як зараз. Але буває що і відносно сучасні екземпляри хочеться поколупати для розуміння куди ж воно все котиться. :)
ApostolCV
Member

Повідомлення

IMG_20241223_112635.jpg
Screenshot_2024-12-23-09-48-36-152-edit_ua.slando.jpg
Може хтось підкаже , що то за девайс ?
radical
Member

Повідомлення

Кросівое. Там оперативка BGA(?), а то видно погано.
Може щось із GF третьої-четвертої серії. Хоча вони, зазвичай, DVI+VGA йшли.
Може щось префесійно-двохголове
Avant
Member

Повідомлення

ApostolCV
Схоже на 9800XL? Звєр-машина має бути
ApostolCV
Member

Повідомлення

radical, схоже на 3-ю, 4-у серію , головне , щоб не якась фуфикса чи 9600. Бо автор лоту не знає що то і взагалі чи працює.

,Avant, 9800XXL в мене є вона трохи по іншому виглядає. Але так це якась збірка від Medion.
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV
ну то попросіть його дістати та сфоткати окремо
фуфикси/9600 без DVI я якось не пам'ятаю, хоча може такі й були

>>Але так це якась збірка від Medion.
478?
видно південний міст SIS963.
довго я з ним боровся, але так і не зміг соло-1 змусити на ньому працювати під досом. 962 і 964 працює зразу, а з цим не знаю, як його налаштувати. Але я на сокеті А, в основному, пробував.
ApostolCV
Member

Повідомлення

radical, сам сокет не видно , там кулер ...
Схоже на 478.
,
Zakarul
Member

Повідомлення

ApostolCV

это medion geforce 4 ti 4200 agp 8x.
Кулера клинили часто именно на этом medio ti 4200. не знаю почему.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Zakarul, порівняв з фотками з нету та з розташуванням елементів. Схоже ваша правда. Дякую.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Свята приносять халяву...і пухляків)
спойлер
Зображення
Не знаю, що то за компанія "Фортеця" ..Круто , що український зборщик.
Одак, я би дав би чимось тяжким по рукам тому , хто присабачив проц на терможуйку.
Я його з м'ясом виривав із сокета(
спойлер
Зображення
Он ти який мікрон з 98*-го
спойлер
Зображення
acidburn
Member

Повідомлення

ApostolCV: 26.12.2024 00:26 Свята приносять халяву...і пухляків)
Свята вони такі, у нас тут ремонтна контора закривалась і виставила у смітника штук 5 компів в районі сокету 462-775-939, явно не дуже робочі бо з тими ж пухляками. Я просто зняв пару відях, гвинтів із пам'яттю, ще охлад і один семпрон якого у мене не було.
Скільки коштує те, що залишилося - та практично нічого, кому треба потерті бюджетні корпуси. Але через пару годин вже і їх розібрали.
Taipen
Member

Повідомлення

Скільки коштує те, що залишилося - та практично нічого, кому треба потерті бюджетні корпуси. Але через пару годин вже і їх розібрали
Мамки на афінаж по 150-200 грн/кг якщо старе покоління, з сд-двд теж саме і якщо ще якісь плати лишив, радіатори мідь/алюміній, а решта мабуть на простий метал пішло (хоча часом блоки живлення в роботу ще можуть взяти).
ApostolCV
Member

Повідомлення

AGP окислилося потикав , попшикав, ...завелося ...
Вгрузило XP...
А потім кондер біля NB вирішив закамшотитись :gigi:
Добре , що був на достатній відстані...
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV: 26.12.2024 00:26 Свята приносять халяву...і пухляків)
це шо, тусла?
не факт, що то терможуйка, дуже багато такого бачив, коли просто нанесена на кулер заводська паста так застигала, що проц тільки можна було з сокета вирвати разом з кулером. На К8 такого було немало.
А мікрон не cl2 часом? маркування якесь дивне для PC133
ApostolCV
Member

Повідомлення

radical,
це шо, тусла
?
Саме вона.)
По факту стояло три планки : 256MB CL3(Micron) , 32 Mb (Micron) *98 CL???, + мертвий нонейм
Певно 3,45В таки вбило третю планку.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Перше рандомне фото з нету і той самий набір пухляків ...:)
IMG_20241226_184923.jpg
Відповісти