ApostolCV: ↑
17.12.2024 09:51
До речі. Хто пам'ятає . У гігабайтових плат на платформі Slot 1 BX , були якісь танці з бубнами ?
Чи з вольтажем, чи то якісь контакти треба було клеїти
Там, скоріше за все, все дуб-дубом.
У мене сокетна є 6BX7, там весь оверклок через світчі на платі, у біосі взагалі тупо немає нічого для цього.
KingpinUA
А как будете знать,что беженцы или нуждающемуся отдадите?Я пару лет назад избавлялся от хлама (вроде 5 коробок таких не маленьких - куча плат от советской видео аудио техники,несколько подраздербаненных приемников,,,,Океаны,Рига и ещё какие-то).Выложил обьяву на ОЛХ,отдам типа даром по месту приезжайте,забирайте -думал,какой то радиолюбитель заберёт,а приехали два совсем молодых парня (национальность не называю,дабы меня расистом не обозвали.).Металлоломщики 100 пудов......Немного грустно стало,но отдал- они загрузили а шаху тазик полный багажник и спрашивают-еще есть?Я говорю -нет.Хотя на тот момент ещё материнок 15-20 было,тоже хотел избавиться,они все убитые и с выпаянными кондерами были.
Я потом ещё комп на сокете 462 рабочий со стеклянным монитором 17 и кучей дисков со старими играми подарил,но написал,что в черте города приеду сам и отдам многодетной семье.Так и вышло,там была семья с 5 детьми,вот и не пожалел,что отдал,пусть детвора гамает хоть что-то .
ApostolCV: ↑
17.12.2024 10:34
На днях на ОЛХ лежала золота Солтек з AXP 2k+ за більш ніж адекватну ціну.
Хтось узяв?
Ага, лежала вона там аж цілих 30 хвилин
Доволі смішно зважаючи на те що материнка доволі середня, цінність представляє лише для любителів солтек і я не вірю що їх в нас тут на стільки багато. Мабуть начитались тут наших ностальгій і тепер думають що джоні ібей буде їх купувать за тріста доларів Ну замість Abit, ASUS, DFI, Gigabyte...
Це ота золота солтеківська нфорсина, де з геть усіх конденсаторів кишки вилазили?
Мені таку приносили колись за так, навіть не запускалась, віддав назад, а треба залишити собі?
смислі тобі що важко сісти і перепаяти там половину конденсаторів? Ти що не мужик? Да кондьори то не головне, вона в принципі доволі середня в плані щось там десь поганяти, оверклоцнути, хоча і має окреме живлення 12V Тому я теж не дуже розумію ажіотаж навколо неї, вже не вперше бачу що їх змітають, це я як людина котра має пару таких плат можу говорити. Одна взагалі весела була і висіла спочатку щось за 200, потім вже стала 400 чи 500, почалась битва перекупов при оіліксі якась, чи як там називаються ті змагання. Маючи то й же Abit не доганаю чого вона так цікава, ну окрім кольору хоча і тут питання бо з усіх моїх відях до неї реально підходить тільки одна
Та просто тоді ніякої цікавості вона в мене не викликала, я ж не знав, що це якийсь фетиш. Взагалі, мені нфорси не цікаві були ніякі, з сокетом 462 я купляв хіба що КТ133А з ISA, решта всяких КТ с ДДР просто потрапили до мене випадково.
А, ні, ще прикупив тут асрок на 880 чипсеті якось, більше бажаючих на неї не було. А нфорси і справді не цікаві, іх було вдосталь всяких, яких хочеш.
spoglyadach, є плати під розгін , які ( у мене так точно) ніколи не встануть у системний ставши якоюсь конкретною збіркою .
А є всякі солтекі золоті, срібні , про які знімають тематичні відео
Наприклад ось таке. Дуже тематично до зимної пори
ApostolCV
Так ну один чєл знімає тематичні відео, всі його знають, а я його дивлюсь десь з +\-1к підписників, а де всі інші? КОЛИ ВІДІО ПАЦАНИ?
Ще для зйомок таких відео треба мати їбєйшу колекцію залізок, бо воно так в кадрі всьо красиво тільки коли вже є під рукою. В нього половина залізок яких на нашому ринку ніколи не світились навіть. Чи в когось був знайомий котрий на 462 сокет купував якісь екзотичні охлади з турбінами по 40 баксів?
radical: ↑
17.12.2024 13:53
Та просто тоді ніякої цікавості вона в мене не викликала, я ж не знав, що це якийсь фетиш. Взагалі, мені нфорси не цікаві були ніякі, з сокетом 462 я купляв хіба що КТ133А з ISA, решта всяких КТ с ДДР просто потрапили до мене випадково.
А, ні, ще прикупив тут асрок на 880 чипсеті якось, більше бажаючих на неї не було. А нфорси і справді не цікаві, іх було вдосталь всяких, яких хочеш.
Ну в мене якраз є дві відяхи що ідеально до них пасують, на цьому я покищо і зупинився, бо можна ж солтекоманом якимось стати. А потім ще почну в отих бійках перепуков приймати участь, нє треба зберегти залишки розуму. І взагалі я її вперше купив бо вона була з коробкою рідною і в принципі з цього почалось моє колекціонування, а так якщо нада по серйозному то треба розчехляти важкий люкс A7N8X-E Deluxe. Оця плата хоч і не така сасна але меня вона більше по кайфу, такий береш у руки і маєш річ
Відправлено через 4 хвилини : ApostolCV
Так то була риторика, я не в твій бік репліку адресував, а взагалі
Я щось і забув що ти почав блогєрскі діяльності, тепер згадав що тут десь було посилання в треді, але всьо тепер чекаєм відіво
Доречі щось чех перестав знімати чи то мені нотифікації не приходять треба йти вручну почекать апдейти
Відправлено через 56 секунд:
Блін, а я як чмоня зберігаю в антистатичних пакетиках в коробці від взуття
Відправлено через 36 хвилин 57 секунд:
Шановні а підкажіть який максимально продуктивний проц запускається на ASUS P5PE-VM, вище за 5800 я так розумію немає чого запхати?
Шановні а підкажіть який максимально продуктивний проц запускається на ASUS P5PE-VM, вище за 5800 я так розумію немає чого запхати?
5800 це топове рішення. Ще в теорії можна вижати трохи МГц.
Упор в ВК єнівей.
У мене один Е5700 на 1066 шині працював на ній, я навіть BSEL мод йому робив.
Можна E7500-7600 і погнати. У мене чомусь на модбіосі максимум 299, далі "ква!". Якийсь множник/дільник не так переключається чи що. 775i65G з тим же процом на 300 залюбки працює.
5800 це топове рішення. Ще в теорії можна вижати трохи МГц.
Упор в ВК єнівей.