дбв 152 кожний 3 бій. пиши щеSanьka: ↑ 09.08.2026 11:49Якою через два місяці в рандомі і пахнути не буде.
Знаю я ці "імби" )))
От Дравєц це імба, на ньому постійно грають в рандомі. На імбопремах 9 чи 8 постійно грають. А оці Дуринделі - чисто в колекцію.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
Qwerty1987
Member
Ну дбв это идеальный танк для большинства игроков, не удивительно что его часто выкатывают)
-
corruptedflesh
Member
Дбв після кб потім продавали чи за лутбукси чи за гроші, всі що не номерні - покупні після того як всі дізнались що дбв імба)Hotspur: ↑ 09.08.2026 15:19дбв 152 кожний 3 бій. пиши щеSanьka: ↑ 09.08.2026 11:49Якою через два місяці в рандомі і пахнути не буде.
Знаю я ці "імби" )))
От Дравєц це імба, на ньому постійно грають в рандомі. На імбопремах 9 чи 8 постійно грають. А оці Дуринделі - чисто в колекцію.
Дюрендаль імба тільки у тих хто +-норм грає. І коли проти нього не грають ідіоти, які ссуться впушити шотного після того як той на кд пішов.
А так-то більшість дюрендалів, яких зараз по 2-3 з кожної сторони в бою - зливаються або взагалі з 0, або з 700/1400 дамага. Вчора в команді був взвод таких. Один з нуль, інший з 700, третій з 1400... в перші 2 хвилини.
-
Hotspur
Member
в мене номерна я блогерів дивився що імбаcorruptedflesh: ↑ 09.08.2026 20:42Дбв після кб потім продавали чи за лутбукси чи за гроші, всі що не номерні - покупні після того як всі дізнались що дбв імба)
Відправлено через 45 секунд:
я на ній навіть рашу іноді проти тт. люди офігевають що дають мені 450 а отримують 800-900Qwerty1987: ↑ 09.08.2026 18:41 Ну дбв это идеальный танк для большинства игроков, не удивительно что его часто выкатывают)
-
Sanьka
Member
Щось на Дюранделях нормально твільки скіловики можуть в 3+ к
Жовті щось відлітають в ангар з 2к ))))
Імба не іначе
Порівнювати Дюранделя з Двб не правильно. Двб це су 130 тільки на 10 лвл, а Дюрандель доволі важкий в реалізації танк. З іншої сторони той же скіловик на якомусь леопарді більше набиває, і Лео звичайний прокачуваний.
Жовті щось відлітають в ангар з 2к ))))
Імба не іначе
Порівнювати Дюранделя з Двб не правильно. Двб це су 130 тільки на 10 лвл, а Дюрандель доволі важкий в реалізації танк. З іншої сторони той же скіловик на якомусь леопарді більше набиває, і Лео звичайний прокачуваний.
-
destructX
Member
Дурина дійсно складна, ось дивлюсь різних блогерів, то КОЖЕН бій для нормальної реалізації потіють, халявно роздавати не виходить. В цілому машина сильна, але тільки в нормальних руках
-
Sanьka
Member
Але прикол в тому що в нормальних руках будь яка адекватна машина - сильна.destructX: ↑ 10.08.2026 00:39В цілому машина сильна, але тільки в нормальних руках
Я б сказав Дюрандель це просто норм танк, з певною особливістю стрільби і важкість в реалізації. І точне не імба.
Двб це імбовий танчик, тут не поспориш.
-
corruptedflesh
Member
три дюрендаля в команді - очікуй злив

-
Sanьka
Member
Іноді відчуття, що пів команди - дурендаліcorruptedflesh: ↑ 10.08.2026 11:10три дюрендаля в команді - очікуй злив