Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Чи знає хтось з постійних дописувачів цієї гілки, в кого можна брати "сірий" LG OLED42C5, щоб він був перевірений і продавець чесний був? Бюджет ~30к. Вживу в магазині дивитися не варіант.
Tesseract
Member

Inquisitor
Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20хв, поки ви перевірите телевізор. Цього часу вистачить з головою, щоб помітити усі недоліки, які ви могли б побачити в магазині.
FirstTDM
Member

Tesseract: 22.12.2025 22:01Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20хв, поки ви перевірите телевізор.
Ох... не стоит с мороза в теплой комнате сразу же включать ТВ - лучше 2-3 часа подождать...
Tesseract
Member

Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
FirstTDM
Member

Tesseract: 23.12.2025 11:07Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
Это еще хуже вариант - рабочие температуры современных ТВ начинаются с +10 градусов... крайне НЕ рекомендуется включать ТВ на морозе на улице...
Avenger80
Member

Tesseract: 23.12.2025 11:07Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
Яка дичина, капець. Проте ціна хороша і скільки пригод. :gigi:
Tesseract
Member

На рахунок пригод згоден на 100%. Якщо леліяти свою параною і вигадувати собі усілякі дивні квести з температурами, то пригод вистачить на усе життя. По факту ймовірність того, що щось таке станеться менша за 0,1%, і в цьому випадку можна буде просто сказати що товар бракований, і відправити кур'єра назад.
FirstTDM
Member

Tesseract: 23.12.2025 12:11і відправити кур'єра назад
Всё можно попробовать и всё бывает на практике... фирм много, курьеров еще больше... спорить ни с чем не буду...

Только вот буквально на днях помогал знакомым покупать 65" ТВ в одной приличной фирме - доставили, два больших мужика (курьеры :) ) занесли в квартиру и трижды категорично сказали 2-3 часа не включать ТВ - при этом, конечно, открыли упаковку, показали полный комплект без повреждений и т.д. и т.п. Выписали, после оплаты картой, все гарантийки, выдали чек...
Ektalion
Member

Inquisitor: 22.12.2025 07:02 Чи знає хтось з постійних дописувачів цієї гілки, в кого можна брати "сірий" LG OLED42C5, щоб він був перевірений і продавець чесний був? Бюджет ~30к. Вживу в магазині дивитися не варіант.

Сірий LG купляли я і не тільки тут на форумі у магазині ЖУК. Наразі все ок.
Tesseract: 23.12.2025 11:07 Якщо це на стільки критично, то можна викинути переноску у вікно, і тестувати на вулиці.
Я бачу , що ти не шукаєш легких шляхів . Простіше і безпечніше перевірити у вантажному відділенні нової пошти , потім викликати таксі і відвезти . Вийде не дорожче того, скільки візьме курʼєр.
DEVES
Member

Перешел с проектора на ТВ и делюсь впечатлениями.

За акционными LG OLED65G5 не успел, разобрали моментально :eek: и вернулся к варианту серого LG OLED65C5 с опцией прошивки под UA. Теперь телевизор не боится обновлений и сброса до заводских.
Магазин порекомендовал знакомый, который уже 7 лет там покупает яблочную и ТВ продукцию. Кроме того лично ездил забирать свою покупку с проверкой на месте.
Поиск на сайте кривой, приходится гуглить через хотлайн и т.п...

Ночью смотреть кино с тёмными сценами на олед это особенные непередаваемые впечатления. Касаемо максимальной яркости С5 vs G5, то я даже рад, что не взял старшую модель. Еще по опыту пользования проекторами понял, что 1000 нит это комфортный максимум, дальше уже будет больно глазам.
Как-то на проекторе с 3000 нит ночью включил видео с лыжными покатушками и мне сияющие снежные Альпы чуть глаза не выжгли...

А еще G5 продаётся без ноги (кроме США), что не всегда удобно.
Также порадовало небольшое энергопотребление, в SDR контенте (фактически 90% времени) 50-90Вт.

P.S. Почему не Samsung S90F/S95F? Потому что у меня есть Xbox SS и Dolby Vision
Tesseract
Member

Ektalion
Або так, якщо є бажання знайти вихід, то він завжди знайдеться. Просто народ тут якогось конденсату боїться, при тому що на вулиці майже нуль, і вологість також нульова. А у середньостатистичній квартирі вона падає десь до 30%. Звідки в таких умовах може взятись конденсат я не розумію. Хіба що телевізор неправильно зберігали і конденсат уже був в середині у вигляді інію. Але причому тут покупець?
DEVES
Member

Tesseract: 23.12.2025 12:11 На рахунок пригод згоден на 100%. Якщо леліяти свою параною і вигадувати собі усілякі дивні квести з температурами, то пригод вистачить на усе життя. По факту ймовірність того, що щось таке станеться менша за 0,1%, і в цьому випадку можна буде просто сказати що товар бракований, і відправити кур'єра назад.
Году так в 1995 наблюдал интересную картину. Весело проводя время у знакомого за игрой в денди, стал свиделем интересной ситуации.
Один из его родственников, торгующий на рынке электроникой, привёз пять новых телевизоров (21" ЭЛТ) и решил с лёту их проверить с помощью приставки.
По итогу из пяти, три телевизора после непродолжительной игры в танчики заснули вечным сном. Выступивший на холодном корпусе конденсат и месяц январь за окном его не остановили, а вот я запомнил.

Відправлено через 4 хвилини 22 секунди:
Tesseract: 23.12.2025 21:39 Ektalion
Або так, якщо є бажання знайти вихід, то він завжди знайдеться. Просто народ тут якогось конденсату боїться, при тому що на вулиці майже нуль, і вологість також нульова. А у середньостатистичній квартирі вона падає десь до 30%. Звідки в таких умовах може взятись конденсат я не розумію. Хіба що телевізор неправильно зберігали і конденсат уже був в середині у вигляді інію. Але причому тут покупець?
25 этажный муравейник. 7 часов небыло света и отопления (час как включили).
О каких 30% речь?
Изображение
Tesseract
Member

DEVES
У мене є така ж фотка, де зранку було 23%, потім я ввімкнув зволожувач і до вечора набралось 29%. І це не перша квартира з такими показниками.
Volf54321
Member

З новим роком всіх) підкажіть який монітор краще. а мож підкажете в ціновій політиці до 4.5тис.27 дюймів
Використовуватися буде для тв ютуб і іноді для читання не для ігор
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... b3ha2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 0-h-2.html
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/moni ... 732-h.html
Filabatya
Member

а тема як називається?
спойлер
не беріть 27 1080р, дотяніться до 2к, бо 82ррі це жах, на олх з залишковою гарантією 27 2к, люди автивно на олед переходять пропозицій море
LTC
Member

Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
StTechnik
Member

LTC: 05.01.2026 22:52 Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
Откуда мы знаем что тебе будет лучше, кьюлед или олед? Если место где оно будет висеть / стоять достаточно светлое, солнечное, напротив окна - то лучше кьюлед. Если это затемненная спальня, или место без прямого света - лучше олед.
FirstTDM
Member

LTC: 05.01.2026 22:52Обираю між qn92f та s80f, який буде кращим на вашу думку?
Это, наверное, про Самсунги?

Линейка QN92F - это VA Mini LED
Линейка S85F - это OLED
LTC
Member

Дивно але специфікацію я читав, запитав саме про ваш вибір для вашої кімнати і ваших очей. Цікава просто стороння думка
StTechnik
Member

LTC: 06.01.2026 16:14 Дивно але специфікацію я читав, запитав саме про ваш вибір для вашої кімнати і ваших очей. Цікава просто стороння думка
Ну конкретно у меня - в спальне висит ОЛЕД, в гостинной - она светлая комната - там висит огромный Кьюлед.
Ответить