Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Последний раз редактировалось RoMiLiUs 12.04.2026 22:55, всего редактировалось 1 раз.
QFlash
Member

Bloodfallen
Так...
Bullshit/
Я хотів взяти по olx, але щось там не чисто.
Так шо якось так.
Темні часи.
QFlash
Member

Bloodfallen
Пане перепрошую, не знаєте - не підказуйте.
QFlash
Member

Знайшов в магазині, б/у. Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB PULSE 9650 грн.
Bloodfallen
Member

QFlash: 12.04.2026 22:53 Bloodfallen
Значить 7000 серія?
Якось
gpuz-overclocking.gif
адекватні промені йдуть тільки на 9000 серії
Bloodfallen
Member

QFlash: 12.04.2026 23:38 Bloodfallen
Пане перепрошую, не знаєте - не підказуйте.
Які питання, такі і відповіді :rotate:
QFlash
Member

Bloodfallen
Ясно. Вибачте якщо чимось образив Вас.
ANYKEY_1
Junior

QFlash: 12.04.2026 23:46 Знайшов в магазині, б/у. Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB PULSE 9650 грн.
А можна посилання на магазин?
QFlash
Member

ANYKEY_1: 13.04.2026 15:46А можна посилання на магазин?
Навіщо, це б/у, у них вже немає більше такого лайна.
vdemeshko
Member

Bloodfallen: 12.04.2026 22:49
QFlash: 12.04.2026 22:33 Уточнити по променях, ідуть із rad 6600 чи rad 6800?
ні там ні там
в 6600 лучи совсем для галочки.. они как бы есть но их нет :) смысла не много...
Sapphire Radeon RX 7600 XT
по лучам если сранивать то медленней чем 4060Ti... скорее медленней чем 3060Ti даже
QFlash
Member

Я обирав промені, оскільки деякі ігри не ідуть Без променів, якось
Брав не для себе людина попросила.
vdemeshko
Member

QFlash
ну если бюджет строго до 10К грн и нужны лучи, то 7600 лучше чем 6600 что тут обсуждать.. но на олкс я смотрю что есть 3060 12Gb по 10.5-11К, которая именно по лучам будет интересней.. но немного медленней без лучей. Но если купили то пусть уже получает удовольствие ))
shnok
Member

Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как я :D имейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
Filabatya
Member

shnok
а наскільки асус дуал був дорожчий з +1 роком гарантії?
shnok
Member

Filabatya
Я не знаю стосовно+1 рік гарантії, але асус дорожчий на 1700грн. На всім нам знайомому сайті, де тут ще бувають промокоди. До сайту претензій 0, карта була запакована з пломбою. Та справа не в тому що асус, чи наприклад Гіга чи навіть інно3д буде тихіше і можна купити на 1000 дорожче, але без мопедів, а справа в тому, що коли я почав гуглити, то на редіті багато повідомлень, що це "нормально" для паліта, і найбільше люди жалілися з 4000 серією. Знайомому то відносно фіолетово, але точно фіолетово буде не всім. Звісно, я спочатку припустив, що це конкретний екземпляр, так воно і є, але почитавши іноземні форуми та переглянувши відео на ютубі і коментарі = дійшов до висновку що відсоток потрапити на мопеди досить ймовірний. Без негативу якщо що) можливо тут є палкі фанати паліта
byaka
Member

shnok: 15.04.2026 00:29 Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как я :D имейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
Якщо гуглити кожного вендора щей вiдеокарти на молодших гп,то дурже рiдко ви знайдете щось якicне.Доприкладу асус пхає навіть у дорогі карти кулери на шарикопідшипниках,якi з часом теж починають шумiти.
shnok
Member

byaka
я гуглив) на асус жаліються на дроселя переважно, але то вже взагалі лото забава), загалом я Вас прекрасно розумію, але не знаю, прочитавши форуми на паліт саме стосовно бюджетних лінійок "жужаніє" саме в паліт. Нікому не нав'язую свою думку, бачення, багатьом взагалі як моєму знайомому фіолетово, а хтось повертає відеоадаптери.
Ось такий звук, правда чим далі камера від вентиляторів, тим більше резонує звук, але то таке, повторюсь без негативу, якщо що
спойлер
man1242
Member

shnok: 15.04.2026 00:29 Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как я :D имейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
я про це писав багато постів про жахливу якість крутеляторів у паліта,pny,inno3d та інших, можливо плацебо отримати тільки якщо криву підлаштувати під себе. Наразі в себе зробив такий пресет з системними крутеляторами до 75 градусів не чути B-) вище ніж 2200 обертів це дуже шумно, минулий сапфір по рівню шуму наче на 200 обертів був тихішим
Вложения
Screenshot 2026-04-15 064240.png
Artem_K
Member

shnok
А ще Паліт (здається єдині серед цієї моделі), хто випустив 5060 Ті 16 Гб, у якої половина пам'яті зі зворотнього боку плати, з пластиковим бекплейтом.
Striker
Member

Та не може бути, мені рік тому тут казали брати Palit, бо топ охлад за топ ціну.
спойлер
Але я тоді начитався відгуків на Reddit і т. д., і взяв Гігу. :rolleyes:
Ответить