Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
QFlash
Member
Bloodfallen
Так...
Bullshit/
Я хотів взяти по olx, але щось там не чисто.
Так шо якось так.
Темні часи.
Так...
Bullshit/
Я хотів взяти по olx, але щось там не чисто.
Так шо якось так.
Темні часи.
-
QFlash
Member
Bloodfallen
Пане перепрошую, не знаєте - не підказуйте.
Пане перепрошую, не знаєте - не підказуйте.
-
QFlash
Member
Знайшов в магазині, б/у. Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB PULSE 9650 грн.
-
Bloodfallen
Member
адекватні промені йдуть тільки на 9000 серії
-
Bloodfallen
Member
Які питання, такі і відповіді
-
QFlash
Member
Bloodfallen
Ясно. Вибачте якщо чимось образив Вас.
Ясно. Вибачте якщо чимось образив Вас.
-
ANYKEY_1
Junior
А можна посилання на магазин?QFlash: ↑ 12.04.2026 23:46 Знайшов в магазині, б/у. Sapphire Radeon RX 7600 XT 16GB PULSE 9650 грн.
-
QFlash
Member
Навіщо, це б/у, у них вже немає більше такого лайна.ANYKEY_1: ↑ 13.04.2026 15:46А можна посилання на магазин?
-
vdemeshko
Member
в 6600 лучи совсем для галочки.. они как бы есть но их нетBloodfallen: ↑ 12.04.2026 22:49ні там ні тамQFlash: ↑ 12.04.2026 22:33 Уточнити по променях, ідуть із rad 6600 чи rad 6800?
по лучам если сранивать то медленней чем 4060Ti... скорее медленней чем 3060Ti дажеSapphire Radeon RX 7600 XT
-
QFlash
Member
Я обирав промені, оскільки деякі ігри не ідуть Без променів, якось
Брав не для себе людина попросила.
Брав не для себе людина попросила.
-
vdemeshko
Member
QFlash
ну если бюджет строго до 10К грн и нужны лучи, то 7600 лучше чем 6600 что тут обсуждать.. но на олкс я смотрю что есть 3060 12Gb по 10.5-11К, которая именно по лучам будет интересней.. но немного медленней без лучей. Но если купили то пусть уже получает удовольствие ))
ну если бюджет строго до 10К грн и нужны лучи, то 7600 лучше чем 6600 что тут обсуждать.. но на олкс я смотрю что есть 3060 12Gb по 10.5-11К, которая именно по лучам будет интересней.. но немного медленней без лучей. Но если купили то пусть уже получает удовольствие ))
-
shnok
Member
Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как я
имейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
-
Filabatya
Member
shnok
а наскільки асус дуал був дорожчий з +1 роком гарантії?
а наскільки асус дуал був дорожчий з +1 роком гарантії?
-
shnok
Member
Filabatya
Я не знаю стосовно+1 рік гарантії, але асус дорожчий на 1700грн. На всім нам знайомому сайті, де тут ще бувають промокоди. До сайту претензій 0, карта була запакована з пломбою. Та справа не в тому що асус, чи наприклад Гіга чи навіть інно3д буде тихіше і можна купити на 1000 дорожче, але без мопедів, а справа в тому, що коли я почав гуглити, то на редіті багато повідомлень, що це "нормально" для паліта, і найбільше люди жалілися з 4000 серією. Знайомому то відносно фіолетово, але точно фіолетово буде не всім. Звісно, я спочатку припустив, що це конкретний екземпляр, так воно і є, але почитавши іноземні форуми та переглянувши відео на ютубі і коментарі = дійшов до висновку що відсоток потрапити на мопеди досить ймовірний. Без негативу якщо що) можливо тут є палкі фанати паліта
Я не знаю стосовно+1 рік гарантії, але асус дорожчий на 1700грн. На всім нам знайомому сайті, де тут ще бувають промокоди. До сайту претензій 0, карта була запакована з пломбою. Та справа не в тому що асус, чи наприклад Гіга чи навіть інно3д буде тихіше і можна купити на 1000 дорожче, але без мопедів, а справа в тому, що коли я почав гуглити, то на редіті багато повідомлень, що це "нормально" для паліта, і найбільше люди жалілися з 4000 серією. Знайомому то відносно фіолетово, але точно фіолетово буде не всім. Звісно, я спочатку припустив, що це конкретний екземпляр, так воно і є, але почитавши іноземні форуми та переглянувши відео на ютубі і коментарі = дійшов до висновку що відсоток потрапити на мопеди досить ймовірний. Без негативу якщо що) можливо тут є палкі фанати паліта
-
byaka
Member
Якщо гуглити кожного вендора щей вiдеокарти на молодших гп,то дурже рiдко ви знайдете щось якicне.Доприкладу асус пхає навіть у дорогі карти кулери на шарикопідшипниках,якi з часом теж починають шумiти.shnok: ↑ 15.04.2026 00:29 Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как яимейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
-
shnok
Member
byaka
я гуглив) на асус жаліються на дроселя переважно, але то вже взагалі лото забава), загалом я Вас прекрасно розумію, але не знаю, прочитавши форуми на паліт саме стосовно бюджетних лінійок "жужаніє" саме в паліт. Нікому не нав'язую свою думку, бачення, багатьом взагалі як моєму знайомому фіолетово, а хтось повертає відеоадаптери.
Ось такий звук, правда чим далі камера від вентиляторів, тим більше резонує звук, але то таке, повторюсь без негативу, якщо що
я гуглив) на асус жаліються на дроселя переважно, але то вже взагалі лото забава), загалом я Вас прекрасно розумію, але не знаю, прочитавши форуми на паліт саме стосовно бюджетних лінійок "жужаніє" саме в паліт. Нікому не нав'язую свою думку, бачення, багатьом взагалі як моєму знайомому фіолетово, а хтось повертає відеоадаптери.
Ось такий звук, правда чим далі камера від вентиляторів, тим більше резонує звук, але то таке, повторюсь без негативу, якщо що
- спойлер
-
man1242
Member
я про це писав багато постів про жахливу якість крутеляторів у паліта,pny,inno3d та інших, можливо плацебо отримати тільки якщо криву підлаштувати під себе. Наразі в себе зробив такий пресет з системними крутеляторами до 75 градусів не чутиshnok: ↑ 15.04.2026 00:29 Знакомый взял новую 5060 dual от палит. Вентиляторы просто стрекочут немного! и как мопеды гудят, после уже начали гуглить это все ( гуглится просто), в итоге это ещё тянется с 4000 серии на бюджетных версиях. Что снимают видео в YouTube, что на реддите обсуждают. Прискорбно это все, экономят. К слову я не ради срача это пишу, а может кто-то чувствителен к звуку, как яимейте в виду). У знакомого системник под столом, наглухо закрытый и то слышно днем.
- Вложения
-
-
Artem_K
Member
shnok
А ще Паліт (здається єдині серед цієї моделі), хто випустив 5060 Ті 16 Гб, у якої половина пам'яті зі зворотнього боку плати, з пластиковим бекплейтом.
А ще Паліт (здається єдині серед цієї моделі), хто випустив 5060 Ті 16 Гб, у якої половина пам'яті зі зворотнього боку плати, з пластиковим бекплейтом.
-
Striker
Member
Та не може бути, мені рік тому тут казали брати Palit, бо топ охлад за топ ціну.
- спойлер
- Але я тоді начитався відгуків на Reddit і т. д., і взяв Гігу.