Ну так я ж і не про рандом. А взагалі так, Дравец зараз найсильніша ТТ10Shade: ↑ 09.05.2026 00:03Не знаю, Дравець мені зараз нагадує Іса, яким він був у рандомі років 6-7 тому. Тоді на ньому можна було вриватися, підтискатися впритул, при цьому броня справді тримала удар. А зараз з тими щоками і нлд деруть так, що аж гай шумить. І це в купі без нормальних кутів наведенняdestructX: ↑ 08.05.2026 22:29 дід в кланових режимах незамінний, 7 іс7 не законтрити ніякими дравецями)
А ДБВ, до речі, я би сказав, шо імба навіть більша за ДравецяВін своїм існуванням принижує Гриля.
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
destructX
Member
-
Shade
Member
Шось мені інтуїція підказує, шо вони і Дравеця під ніж пустять так само, як Чіфа. Бо шось вони таку імбу аж надто легко дають можливість отримати, - на картоплю це прям не схоже. І нахіба, до речі, Чіфа занерфили? Принаймні можливість отримати його не всі мали.
-
Hotspur
Member
ДБВ імба не на всіх картах. але імбаShade: ↑ 09.05.2026 00:03А ДБВ, до речі, я би сказав, шо імба навіть більша за Дравеця Він своїм існуванням принижує Гриля.
-
Shade
Member
Хочеться ще раз від душі "подякувати" картоплі за те, що вже вкотре "приправили" баланс своїми новими лутбоксами: на флангах ВТ тупо одні машини з альфою ~800. В кущах сидять ПТ з альфою 800. Виїхав на Дравецю - за три тички лишили 20 хп, - вижив лише завдяки загартуванню встановленому
Чекаю коли вже почнуть продавати шось з альфою 1000-1200, щоб за 2 тички відправляли в ангар.
Чекаю коли вже почнуть продавати шось з альфою 1000-1200, щоб за 2 тички відправляли в ангар.
-
Hotspur
Member
нова пт 10 амерів буде 950Shade: ↑ 16.05.2026 14:49Чекаю коли вже почнуть продавати шось з альфою 1000-1200, щоб за 2 тички відправляли в ангар.
-
Shade
Member
Сподіваюся, що ще й броні накинуть як у якогось Т110Е3 - але при цьому ще й додадуть рухому башту. Ну, шоб можна було стати в якомусь проїзді - і стояти там 15 хвилин нерухомо.
-
Hotspur
Member
броня буде краще ніж е4Shade: ↑ 16.05.2026 16:47Сподіваюся, що ще й броні накинуть як у якогось Т110Е3
Відправлено через 34 секунди:
так, з баштоюShade: ↑ 16.05.2026 16:47але при цьому ще й додадуть рухому башту.
-
The_Rusik
Member
Открыл 5 коробок, выпал wz 120 ft. Доволен)
-
Shade
Member
Добре, а то Горила якась трохи картонна вийшла, - не виходить приїхати комусь розбити лице безнаказанно. Треба подарувати для ЦА можливість задонатити, щоб компенсувати це.
Відправлено через 55 секунд:
Відправлено через 55 секунд:
З тих, шо дають на халяву?The_Rusik: ↑ 16.05.2026 17:10 Открыл 5 коробок, выпал wz 120 ft. Доволен)
-
The_Rusik
Member
Shade
Купил, халявные не получал.
Купил, халявные не получал.
-
Ramiras
Member
Кто еще не играл на Экзекутере,советую тем,кому нравиться геймплей как на ст картонах (быстрых)).
По началу прокачивал концепт 5...это просто ужас,худший танк на котором я играл за всё время танков.
Думал что экзекутер +- такой же,но к счастью нет.
Очень классная тачка,механика вообще очень и очень приятная...
Главное вкачать экипаж по максимуму,и улучшения обязательно...бустит ощутимо
Из оборудки тестил разное,но пришел к такому: вентиль,выхлоп и досыль(Тоже желательно боновое)
По поводу скрина,результаты думаю будут лучше скорей всего...первое время играл на нулевом экипаже,забыл переобучить
,Еще тестил разную оборудку + улучшения качал + привыкал. 
По началу прокачивал концепт 5...это просто ужас,худший танк на котором я играл за всё время танков.
Думал что экзекутер +- такой же,но к счастью нет.
Очень классная тачка,механика вообще очень и очень приятная...
Главное вкачать экипаж по максимуму,и улучшения обязательно...бустит ощутимо
Из оборудки тестил разное,но пришел к такому: вентиль,выхлоп и досыль(Тоже желательно боновое)
По поводу скрина,результаты думаю будут лучше скорей всего...первое время играл на нулевом экипаже,забыл переобучить
-
destructX
Member
З другої безкоштовної випав WZ-120G FT. Я так розумію це шляпа якась, раз дропнувся на шару? 
-
The_Rusik
Member
destructX
Мне понравился, даже отбывает что-т, скорость норм, урон тоже.
-
Qwerty1987
Member
А это не та пт 9лвл на которой планка на 3 отметки под 6к?
-
destructX
Member
нє, то з гілки девяткаQwerty1987: ↑ 17.05.2026 10:55 А это не та пт 9лвл на которой планка на 3 отметки под 6к?
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
цікаво, треба затеститиThe_Rusik: ↑ 17.05.2026 10:48 destructX
жаль без башні корабль
-
Qwerty1987
Member
В последних патчах какую-то прем пт 9лвл китай сильно апнули, ояень похожа на эту.
-
The_Rusik
Member
-
Ramiras
Member
Есть смысл снимать не турбину с иса7,а сам танк снимать с производстваShade: ↑ 29.04.2026 20:19 Окей, бачу більшість ставлять собі Т3 турбіну, тоді, певне, замість бонової поставлю її. Взяв був в минулому сезоні надриску бонову турбіну - і тепер незнаю куди її приткнути, бо скрізь ставлю експерементальні турбіниНа E100 може?
![]()
До речі, є сенс знімати з ІСа-7 Т3 турбіну? Бо бачу, шо люди стібілізатор ставлять в основну збірку замість турбіни.
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
А кстате зачем всех девок в один танк?у меня на экзекутере 2 мужика и 1 женщина.Там буст какой то есть для женщин,если они вместе?Krovatka: ↑ 05.05.2026 12:02 Выкатил Leox на пробу наконец. Ох и зашел как фармер, ББ мое почтение. Все выходные на нем играл. Взвод + Резервы, нафармил 18 лямов чистыми. Голдой раз 10 стрельнул, в что-то типа ташкента. Отметка сама собой дошла до 88 по итогу выходных. Благодаря типу снаряду мне больше понравился чем КПЗ ЕК 1. Пока садил экипаж в танк, уже и забыл о такой приятной особенности, что можно миксовать вообще любые экипажи, нет ограничений по типу танка, только ограничение по нации. Девчата с бата переехали, а одного не хватало, то взял мужика с фоча.![]()
P.S а всё нашел в чате ГПТ
"Разницы в боевой эффективности между мужским, женским или смешанным экипажем нет, если у всех на 100% прокачано «Боевое братство»."
-
Hotspur
Member
імбаdestructX: ↑ 17.05.2026 09:47 З другої безкоштовної випав WZ-120G FT. Я так розумію це шляпа якась, раз дропнувся на шару?![]()
-
Shade
Member
Завдяки своїй динаміці, він ще цілком вписується в мету сучасного рандому. Людям на ньому ще й вдається виконувати завдання на Блек Рока.Ramiras: ↑ 17.05.2026 13:20 Есть смысл снимать не турбину с иса7,а сам танк снимать с производстваКто эти извращенцы,которые еще на дедушке играют,хочу афтограф от него
![]()
Збочення, як на мене, то зараз катати на Маусі.