World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
destructX
Member

Повідомлення

Shade: 09.05.2026 00:03
destructX: 08.05.2026 22:29 дід в кланових режимах незамінний, 7 іс7 не законтрити ніякими дравецями)
Не знаю, Дравець мені зараз нагадує Іса, яким він був у рандомі років 6-7 тому. Тоді на ньому можна було вриватися, підтискатися впритул, при цьому броня справді тримала удар. А зараз з тими щоками і нлд деруть так, що аж гай шумить. І це в купі без нормальних кутів наведення :weep:
А ДБВ, до речі, я би сказав, шо імба навіть більша за Дравеця :gigi: Він своїм існуванням принижує Гриля.
Ну так я ж і не про рандом. А взагалі так, Дравец зараз найсильніша ТТ10 :gigi: Це, як вже я тут казав, убитий зараз Чіфтейн в новій шкурі (до нерфів :laugh: ). Нажаль рандом йому став важчий через нові 10 та 11, так би взагалі нічим не контрився б :super:
Shade
Member

Повідомлення

Шось мені інтуїція підказує, шо вони і Дравеця під ніж пустять так само, як Чіфа. Бо шось вони таку імбу аж надто легко дають можливість отримати, - на картоплю це прям не схоже. І нахіба, до речі, Чіфа занерфили? Принаймні можливість отримати його не всі мали.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 09.05.2026 00:03А ДБВ, до речі, я би сказав, шо імба навіть більша за Дравеця Він своїм існуванням принижує Гриля.
ДБВ імба не на всіх картах. але імба
Shade
Member

Повідомлення

Хочеться ще раз від душі "подякувати" картоплі за те, що вже вкотре "приправили" баланс своїми новими лутбоксами: на флангах ВТ тупо одні машини з альфою ~800. В кущах сидять ПТ з альфою 800. Виїхав на Дравецю - за три тички лишили 20 хп, - вижив лише завдяки загартуванню встановленому :up:
Чекаю коли вже почнуть продавати шось з альфою 1000-1200, щоб за 2 тички відправляли в ангар.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 16.05.2026 14:49Чекаю коли вже почнуть продавати шось з альфою 1000-1200, щоб за 2 тички відправляли в ангар.
нова пт 10 амерів буде 950 :lol: :lol: :lol:
Shade
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.05.2026 16:28 нова пт 10 амерів буде 950 :lol: :lol: :lol:
Сподіваюся, що ще й броні накинуть як у якогось Т110Е3 - але при цьому ще й додадуть рухому башту. Ну, шоб можна було стати в якомусь проїзді - і стояти там 15 хвилин нерухомо.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shade: 16.05.2026 16:47Сподіваюся, що ще й броні накинуть як у якогось Т110Е3
броня буде краще ніж е4 :lol:

Відправлено через 34 секунди:
Shade: 16.05.2026 16:47але при цьому ще й додадуть рухому башту.
так, з баштою :lol:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Открыл 5 коробок, выпал wz 120 ft. Доволен)
Shade
Member

Повідомлення

Добре, а то Горила якась трохи картонна вийшла, - не виходить приїхати комусь розбити лице безнаказанно. Треба подарувати для ЦА можливість задонатити, щоб компенсувати це.

Відправлено через 55 секунд:
The_Rusik: 16.05.2026 17:10 Открыл 5 коробок, выпал wz 120 ft. Доволен)
З тих, шо дають на халяву?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Shade
Купил, халявные не получал.
Ramiras
Member

Повідомлення

Кто еще не играл на Экзекутере,советую тем,кому нравиться геймплей как на ст картонах (быстрых)).
По началу прокачивал концепт 5...это просто ужас,худший танк на котором я играл за всё время танков.
Думал что экзекутер +- такой же,но к счастью нет.
Очень классная тачка,механика вообще очень и очень приятная...
Главное вкачать экипаж по максимуму,и улучшения обязательно...бустит ощутимо
Из оборудки тестил разное,но пришел к такому: вентиль,выхлоп и досыль(Тоже желательно боновое)
По поводу скрина,результаты думаю будут лучше скорей всего...первое время играл на нулевом экипаже,забыл переобучить :lol: :lol: ,Еще тестил разную оборудку + улучшения качал + привыкал. :super:
Вкладення
изображение (74).png
изображение (75).png
destructX
Member

Повідомлення

З другої безкоштовної випав WZ-120G FT. Я так розумію це шляпа якась, раз дропнувся на шару? :laugh:
The_Rusik
Member

Повідомлення

destructX
Мне понравился, даже отбывает что-т, скорость норм, урон тоже.
Qwerty1987
Member

Повідомлення

А это не та пт 9лвл на которой планка на 3 отметки под 6к?
destructX
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 17.05.2026 10:55 А это не та пт 9лвл на которой планка на 3 отметки под 6к?
нє, то з гілки девятка :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
The_Rusik: 17.05.2026 10:48 destructX
Мне понравился, даже отбывает что-т, скорость норм, урон тоже.
цікаво, треба затестити
жаль без башні корабль :weep:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

В последних патчах какую-то прем пт 9лвл китай сильно апнули, ояень похожа на эту.
Ramiras
Member

Повідомлення

Shade: 29.04.2026 20:19 Окей, бачу більшість ставлять собі Т3 турбіну, тоді, певне, замість бонової поставлю її. Взяв був в минулому сезоні надриску бонову турбіну - і тепер незнаю куди її приткнути, бо скрізь ставлю експерементальні турбіни :gigi: На E100 може? :think:
До речі, є сенс знімати з ІСа-7 Т3 турбіну? Бо бачу, шо люди стібілізатор ставлять в основну збірку замість турбіни.
Есть смысл снимать не турбину с иса7,а сам танк снимать с производства :lol: Кто эти извращенцы,которые еще на дедушке играют,хочу афтограф от него :laugh:

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Krovatka: 05.05.2026 12:02 Выкатил Leox на пробу наконец. Ох и зашел как фармер, ББ мое почтение. Все выходные на нем играл. Взвод + Резервы, нафармил 18 лямов чистыми. Голдой раз 10 стрельнул, в что-то типа ташкента. Отметка сама собой дошла до 88 по итогу выходных. Благодаря типу снаряду мне больше понравился чем КПЗ ЕК 1. Пока садил экипаж в танк, уже и забыл о такой приятной особенности, что можно миксовать вообще любые экипажи, нет ограничений по типу танка, только ограничение по нации. Девчата с бата переехали, а одного не хватало, то взял мужика с фоча. :gigi:
А кстате зачем всех девок в один танк?у меня на экзекутере 2 мужика и 1 женщина.Там буст какой то есть для женщин,если они вместе?

P.S а всё нашел в чате ГПТ
"Разницы в боевой эффективности между мужским, женским или смешанным экипажем нет, если у всех на 100% прокачано «Боевое братство»."
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 17.05.2026 09:47 З другої безкоштовної випав WZ-120G FT. Я так розумію це шляпа якась, раз дропнувся на шару? :laugh:
імба
Shade
Member

Повідомлення

Ramiras: 17.05.2026 13:20 Есть смысл снимать не турбину с иса7,а сам танк снимать с производства :lol: Кто эти извращенцы,которые еще на дедушке играют,хочу афтограф от него :laugh:
Завдяки своїй динаміці, він ще цілком вписується в мету сучасного рандому. Людям на ньому ще й вдається виконувати завдання на Блек Рока.
Збочення, як на мене, то зараз катати на Маусі.
Відповісти