Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ShaggY
Member
Дайте мне) домой ещё час.. На ноут бы в самый раз и ппд там супер..
А на какие настройки?
А на какие настройки?
-
ronemun
Advanced Member
client-type=advanced
Lucky9 4.000.000

Lucky9 4.000.000
-
-stan-
Member
У меня все по дефолту. Уже вторая 7003 за сегодня, во поперло...ShaggY:Дайте мне) домой ещё час.. На ноут бы в самый раз и ппд там супер..
А на какие настройки?
-
ronemun
Advanced Member
-Alexsandr- 7.000WU

Lucky9 3.500WU
сьогодні (вівторок 24-го) задачі 70хх валять на параметри по замовчуванню, тобто: client-type=normal
По замовчуванню це значить, що можна не вписувати параметр взагалі, а хто вже вписав, то можна писати або повністю client-type=normal, або скорочено, без значення, тобто просто client-type=
менше писанини, менше помилок
але, нажаль для параметра max-packet-size так не йде - якщо цей параметр прописаний вже, то для нього обовязково має бути прописане і значення, без помилок, точно (small, normal, big), інакше клієнт почне скачувати задачі 7903-7905 - самі гірші по ППД
Lucky9 3.500WU
сьогодні (вівторок 24-го) задачі 70хх валять на параметри по замовчуванню, тобто: client-type=normal
По замовчуванню це значить, що можна не вписувати параметр взагалі, а хто вже вписав, то можна писати або повністю client-type=normal, або скорочено, без значення, тобто просто client-type=
менше писанини, менше помилок
але, нажаль для параметра max-packet-size так не йде - якщо цей параметр прописаний вже, то для нього обовязково має бути прописане і значення, без помилок, точно (small, normal, big), інакше клієнт почне скачувати задачі 7903-7905 - самі гірші по ППД
-
ronemun
Advanced Member
Freddy Krueger 11.500.000
-stan- 750.000
Lucky0 50.000
-stan- 750.000
Lucky0 50.000
-
SergeyR
HWBOT OC Team
ronemun
13000000
13000000
-
ronemun
Advanced Member
команда 125,000,000
Romanovfastov 4.500.000
oleg_qwerty 100WU
-
colapc
Member
У меня по умолчанию ,почемуто 3 день подряд идут 7610 и подобные.
-
ShaggY
Member
colapc
может стоит тогда поправить конфиг? а то на сколько помню, это фуфловые задания.. 70хх есть, сегодня утром для ноута словил) по приколу пропустил на 6 ядрах.. так ппд под 28 тысяч... не слабо так)))) я н против и только их считать, лиж бы только они шли не 80хх.. и без линукса))
может стоит тогда поправить конфиг? а то на сколько помню, это фуфловые задания.. 70хх есть, сегодня утром для ноута словил) по приколу пропустил на 6 ядрах.. так ппд под 28 тысяч... не слабо так)))) я н против и только их считать, лиж бы только они шли не 80хх.. и без линукса))
-
ronemun
Advanced Member
в мене сьогодні самі 80хх і 76хх лізуть, 70хх нема-а-а 
70хх ще вчора ввечері були.
ShaggY - зниж частоту проца трохи (для стабільності) і рахуй 6901.
Цікаво, твоя плата дозволяє вирубати кеш 3-го рівня, попробувати б без нього - може стабільність підвищиться а нагрів зменшиться
70хх ще вчора ввечері були.
ShaggY - зниж частоту проца трохи (для стабільності) і рахуй 6901.
Цікаво, твоя плата дозволяє вирубати кеш 3-го рівня, попробувати б без нього - може стабільність підвищиться а нагрів зменшиться
Последний раз редактировалось ronemun 26.04.2012 00:21, всего редактировалось 4 раза.
-
colapc
Member
Добавлено через 27 минут 48 секунд:
Не думаю что у ronemun не настроены машинки, а идёт тоже что и у меня
-
ShaggY
Member
ronemun
Та я от думав про це)) просто 6901 ще тре ловить.. а так пруть більше 6903. Одного разу 2 рази підряд прийшла 6901
Все підтримує, не бачу чесно кажучи сенсу.. можна просто множника зкинути да й усе. Я взагалі в шоці, що ця дешева плата вміє, порівняному з більш дорогими..
ну не знаю.. может волнами как то
Та я от думав про це)) просто 6901 ще тре ловить.. а так пруть більше 6903. Одного разу 2 рази підряд прийшла 6901
Все підтримує, не бачу чесно кажучи сенсу.. можна просто множника зкинути да й усе. Я взагалі в шоці, що ця дешева плата вміє, порівняному з більш дорогими..
ну не знаю.. может волнами как то
-
ShaggY
Member
оДни 70хх прут)) так что пока их буду считать основным)) заодно и удобней на ноут их кидать эти задания)
-
Freddy Krueger
Member
Загадка
Где наш логотип?
http://folding.typepad.com/news/2012/04 ... osaic.html" target="_blank
Кликаем на high res version и ищем.
Где наш логотип?
Кликаем на high res version и ищем.
-
di2di
Member