Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Advanced Member

Запах може бути від
1. вентиляторів - дешеві китайські вентилятори гріються зсередини - особливо великі на боковій стінці корпуса
2. при постійній роботі змазка вентиляторів скипається в смолу і вони можуть повністю зупинитись і навіть заклинитись - найчастіше це в блоках живлення, може тому в тебе система падала при паралельному розрахунку на проці і відеокарті - збільшення навантаження на БЖ перегріває його і спрацьовує захист.
3. деградація конденсаторів в системі живлення проца чи в БЖ - видно по вздуттю (випуклості)
4. десь заземлює на низькоомне сміття (волосся, стружка)

в тебе чіпсет може грітись через поганий притиск радіатора, але запах при цьому не йде - зарашні чіпсети малопотужні і система просто зависла б ще до того як пішов би запах

Добавлено через 4 минуты 51 секунду:
Шаженла:Так, я не удержался и решил фолдинг на ноуте погонять. Подскажите какие параметры лучше всего. Мне рекомендуется почаще задания отправлять....
найвигідніші задачі 70хх і 100хх, але вони зараз щось рідко йдуть (ішли в 7-му клієнті на параметр client-type=normal або advanced, решту параметрыв неважливі). Поки коли їх нема йдуть задачі 80хх, але зі начно нижчим ППД (у 2-2,5 рази) (на ті ж параметри ловиться, але краще ставити advanced, тому-що на normal часто також ідуть 761х, 780х задачі з дуже великим кроком, а ППД лише на 15% ращий за 80хх). Гарантовано тільки 80хх задачі йдуть на beta або bigbeta, але я не радив би через дуже низький ППД)

Добавлено через 13 минут 52 секунды:
команда 156 місце :super:
SergeyR 27.000.000 :super: :super:
відразу через дві команди нас перекинув :laugh:
ronemun
Advanced Member

di2di 8.000 WU :super: :super:
di2di
Member

ronemun
:) :beer:
ShaggY
Member

ronemunА які найкращі серед 70ХХ?
бо разував на моєму феномі, то ппд виходив на 7001 десь 23-24 тисячі.. зараз на ноут згрузив 7027.
ronemun
Advanced Member

7000-7001 не дуже, класні 7023-7027 і багато інших, всіх не памятаю, але більшість. На 8 ядрах Core@2.0 70хх задачі дають 18500-23500, тобто не меньше ніж 6901 у лінуксі у віртуалці (17-18тис). Тож 23-24 тис у тебе (теоретично у 1,5 рази потужніше) явно мало і причина може бути в:
1. паралельній роботі інших процесів (я завжди визначаю продутивність по найменьшому TPF, при виключених інших процесах)
2. глюках в системі - часто малі результати є ознакою нестабільності або явному тормозі в якомусь вузлі
3. архітектурі - віндовс погано використовує АМД проци, може допоможе обновлення драйвера проца.
ShaggY
Member

ronemun
ну той драйвер до одного боку))))
вінда... може це.. і начебто була опера і торрент тоді точно качав щось..
в лінуху, в мене на 6901 навіть з оперою і всім іншим десь 30 к без цього до 34к
ну і то інтел, а це амд )))))
Romanovfastov
Junior

SergeyR
Хочу задать нескромный вопрос ты на профильной машине фолдиш.
И если да то помогают ли Очки Nvidia 3D в получении больших ППД :)
Извини если что не так :shuffle:
SergeyR
HWBOT OC Team

Romanovfastov
Естественно помогают :-) я через них ППД рассматриваю, больше получается в двойне ;)

Добавлено через 3 минуты 41 секунду:
Ты же вписал мышку а я очки B-)
colapc
Member

Какие сейчас настройки лучше использовать на 4 ядерном феноме,а то прут одни 80.. :(
Freddy Krueger
Member

Romanovfastov
SergeyR
:laugh: :lol:
ronemun
Advanced Member

зараз всюди 8024 йде, на всіх настройках.
Але з х4 феном тре ловити не у віндовсі, а у лінуксі, задачі 6901 (але не 6903-6904). Простіше через віртуалку запустити образ готовий з лінуксом
viewtopic.php?p=747313#p747313" target="_blank
viewtopic.php?p=747177#p747177" target="_blank

якщо буде проблемка з мережею (віртуальна система не зможе вийти в інет, або/і зі свого компа неможливо буде приєднатись до віртуальної) то
viewtopic.php?p=747467#p747467" target="_blank
viewtopic.php?p=748995#p748995" target="_blank

або, якщо любиш Лінукс, сам став Убунту 64 - силка на опис на першій сторінці.

-Alexsandr- 7,500,000 :super: :super:
colapc
Member

С Линухами не работал, но в принципе можно попробовать. :)
ShaggY
Member

colapc
самый простой вариант - это как я, просто вообще поставить обычный образ и там все настроить по факу.. довыольно легко :)
oleg_qwerty
Member

colapc:С Линухами не работал, но в принципе можно попробовать. :)
пробуй, не все там так страшно, как некоторые говорят :):)
Чаще просто непривычно но от этого - интересно
colapc
Member

oleg_qwerty
Линухи я то себе ставил,но так как постоянная работа с команндной строкой меня не прильшала ,да и по английски всё ,то возврашался в родные виндовские пинаты (да если и пускать то через виртуалку,а то жена меня съест,ей же то же комп нужен ,да и малому мультики. :laugh: ) :)
oleg_qwerty
Member

colapc

Тут тебе Убунту предлагали ставить, там можно и без консольки обойтись, да и русифицирована она хорошо. Вот для мультиков да, кодеки захочет но в отличие от виндов сама их найдет и поставит :) от тебя только подтверждение захочет :) У меня ноут живет пол Убунтой уже года 2, жена научилась кина смотреть и по одноклассникам шариться :):) Но если дома одна машина то да, тогда в виртуалку и пущай се там в фоне считает :)
colapc
Member

oleg_qwerty
Вот этим завтра я и займусь :)

Добавлено через 3 минуты 31 секунду:
Да машинка то одна (хотя уже 20 наверно :laugh: :lol: ),а вот на вторую пока не заработал :weep: ,всё свою наворачиваю :rotate: :beer:
ronemun
Advanced Member

команда 155 місце :super:
Шаженла
Member

А много ещё осталось до 150? Точнее сколько времени.
Andrey235
Member

Шаженла:А много ещё осталось до 150? Точнее сколько времени.
1.3 мес
Ответить