Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nutbar
Member

Повідомлення

SergioBrutto
спойлер
2025-09-29 221958.jpg
Якщо знайдете нижче ринку, то візьмуть передоплату, потім почнуються викрутаси з тим, що от прям цієї моделі нема, але є С49 "під німецький ринок" і вона типу краще але дорожче. Як відмовитесь, то далі будуть викрутаси з поверненням передоплати. Потім будуть викрутаси з тим, що потрібну вам модель все ж "знайшли", але після ретельної перевірки вдома з'ясуєте (якщо пощастить з'ясувати), що це вітрина, або лютий б/в з Європи. Тобто доведеться дивитись по нормальній ціні, а це вже за межами вашого бюджету. :dontknow:

І підробляють все. Стікери, серійні номери, перешивають під 0, типу як новий.
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

Tesseract: 29.09.2025 22:16 SergioBrutto
Усі сіровози однакові. Головне щоб він був у вашому місті або кур'єр погодився зачекати 20 хв, поки ви ганяєте тести.
Спасибо за ответ.

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Nutbar: 29.09.2025 22:26 SergioBrutto
спойлер
2025-09-29 221958.jpg
Якщо знайдете нижче ринку, то візьмуть передоплату, потім почнуються викрутаси з тим, що от прям цієї моделі нема, але є С49 "під німецький ринок" і вона типу краще але дорожче. Як відмовитесь, то далі будуть викрутаси з поверненням передоплати. Потім будуть викрутаси з тим, що потрібну вам модель все ж "знайшли", але після ретельної перевірки вдома з'ясуєте (якщо пощастить з'ясувати), що це вітрина, або лютий б/в з Європи. Тобто доведеться дивитись по нормальній ціні, а це вже за межами вашого бюджету. :dontknow:

І підробляють все. Стікери, серійні номери, перешивають під 0, типу як новий.
Получается новый серый купить большая проблема...
KeXXUA
Member

Повідомлення

Востаннє редагувалось 30.09.2025 09:23 користувачем KeXXUA, всього редагувалось 1 раз.
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

SergioBrutto: 29.09.2025 20:01 Ребята всем привет. Прочитал эту тему за два года но не нашел ответ на свой вопрос (а может пропустил). Подскажите ТВ с хорошей панелью для просмотра ютуба и резки. Диагональ до 55 бюджет до 1 тыс. В игры играть не планируется.
Забыл уточнить - нужно в тёмную спальню (северная сторона)
Rucha
Member

Повідомлення

SergioBrutto: 30.09.2025 09:03 Получается новый серый купить большая проблема...
Так. Я свого часу взагалі відмовився від купівлі телевізора (хотів велику дорогу модель), бо продавани відмовились доставляти запакований телек. Різні вигадували різне - то на митниці його відкривали перевіряли; то їм самим треба переконатися, що він ок (навідріз відмовлялись, щоб я до них приїхав та відкривали коробку при мені, бо в них секретний об'єкт); то коробку пошкодили при транспортуванні то ще щось. Я для себе зрозумів, що неможливо бути впевненим, що телек буде новий, а не рефарб та не вітринний.
Entar
Member

Повідомлення

Rucha: 30.09.2025 09:22 Так. Я свого часу взагалі відмовився від купівлі телевізора (хотів велику дорогу модель), бо продавани відмовились доставляти запакований телек. Різні вигадували різне - то на митниці його відкривали перевіряли; то їм самим треба переконатися, що він ок (навідріз відмовлялись, щоб я до них приїхав та відкривали коробку при мені, бо в них секретний об'єкт); то коробку пошкодили при транспортуванні то ще щось. Я для себе зрозумів, що неможливо бути впевненим, що телек буде новий, а не рефарб та не вітринний.
Я так для себе взагалі зрозумів (із всього що чув і знаю з різних джерел), що таку річ як телевізори на відміну від процесорів, озу, мат плат ітд краще у сіровозів взагалі не купувати. І це з одної сторони, досить сумно, бо різниця у вартості 65" класного олед телевізора самсунг може досягати 30 тис грн а це гроші, а з іншої сторони, буде ще сумніше, якщо купити телевізор за 65 тис і потім зрозуміти що з ним є якісь проблеми.

Наприклад, я ось купив собі смарт годинник самсунг, у сіровозів в 1.5 рази дешевше ніж у офіціалів. І все б нічого, але... Кожен місяць-півтора в нього злітає синхронізація з телефоном і він вимагає скидання до заводських налаштувань
DEVES
Member

Повідомлення

SergioBrutto: 30.09.2025 09:03 Получается новый серый купить большая проблема...
Для жителя глухого хутора, возможно, это будет проблемой. А вот в Киеве можно приехать, посмотреть и уехать с новым телевизором.
Tesseract
Member

Повідомлення

Entar
Я купив годинник у офіціалів, і у мене взагалі не працювала синхронізація, поки я сам не здогадався поставити стару версію апки Wear OS від гугла, в пару до самсунгівської. Покупка у офіціалів не дає гарантій які перекривають таку різницю в ціні. Тим більше, якщо вам дають можливість усе протестувати перед оплатою.
Entar
Member

Повідомлення

Tesseract: 30.09.2025 15:29 Entar
Я купив годинник у офіціалів, і у мене взагалі не працювала синхронізація, поки я сам не здогадався поставити стару версію апки Wear OS від гугла, в пару до самсунгівської. Покупка у офіціалів не дає гарантій які перекривають таку різницю в ціні. Тим більше, якщо вам дають можливість усе протестувати перед оплатою.
Дякую за наводку по годиннику
А по телевізору - хто із "не офіціалів" більш менш адекватним може вважатися для покупки телевізора? Допустим в стілусі, якщо він розташований зручно для мене, можна розглядати варіант купівлі? Бо 30 тис різниці все-ж великі гроші)
Nutbar
Member

Повідомлення

Rucha
Частково це правда. Чесні сіровози дійсно перевіряють ТВ перед відправкою. Я знаю одного продавця, в которого 100% нові ТВ і вирішуються всі питання по гарантії (і навіть більше), але ціни в нього не надто нижче за офіційні, тож сенс звернення до нього під великим питанням.

Найкраще рішення зараз: дочекатись чорну п'ятницю. В самсунга завжди реальні гарні знижки, у LG як пощастить.

SergioBrutto
В спальню будь-який олед відмінно залетить. IPS матрицю мабуть не варто брати. Щось VA MiniLED - можливо.
Rucha
Member

Повідомлення

Entar: 30.09.2025 14:19 Я так для себе взагалі зрозумів (із всього що чув і знаю з різних джерел), що таку річ як телевізори на відміну від процесорів, озу, мат плат ітд краще у сіровозів взагалі не купувати.
Прикол в тому, що, наприклад, топові Sony в Україну взагалі не завозяться офіційно. Тому іншого варіанту як у сіровозів купити і нема де.
DEVES: 30.09.2025 14:35 А вот в Киеве можно приехать, посмотреть и уехать с новым телевизором.
Ага, щаз! "Наш склад знаходиться в секретному місці" - це буквальна відповідь сіровоза.
Nutbar: 30.09.2025 15:53 Я знаю одного продавця, в которого 100% нові ТВ і вирішуються всі питання по гарантії
Що за продавець? Можна в приватні, якщо що..
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

DEVES: 30.09.2025 14:35
Для жителя глухого хутора, возможно, это будет проблемой. А вот в Киеве можно приехать, посмотреть и уехать с новым телевизором.
Ну Харьков пока не село.

Відправлено через 46 секунд:
Nutbar: 30.09.2025 15:53 Rucha
Частково це правда. Чесні сіровози дійсно перевіряють ТВ перед відправкою. Я знаю одного продавця, в которого 100% нові ТВ і вирішуються всі питання по гарантії (і навіть більше), але ціни в нього не надто нижче за офіційні, тож сенс звернення до нього під великим питанням.

Найкраще рішення зараз: дочекатись чорну п'ятницю. В самсунга завжди реальні гарні знижки, у LG як пощастить.

SergioBrutto
В спальню будь-який олед відмінно залетить. IPS матрицю мабуть не варто брати. Щось VA MiniLED - можливо.
VA MiniLED это Хайсенс и ТСЛ?
Entar
Member

Повідомлення

Rucha: 30.09.2025 19:07 Прикол в тому, що, наприклад, топові Sony в Україну взагалі не завозяться офіційно. Тому іншого варіанту як у сіровозів купити і нема де.
Я хочу самсунг. Але це в далекому світлому майбутньому коли не буде страху що завтра у вікно щось залетить. Коли буду купувати, буду вже вирішувати брати у офіціалів чи в сірих магазинах, якщо переконаюся що в "сірих" зможу отримати телевізор не гіршої якості і гарантовано не б.в., може і наважуся.

Я просто чув такі історії, не знаю наскільки вони правдиві, що в "сірому" телевізорі взагалі може бути дещо інша начинка. Умовно кажучи, може бути щось зроблене "з тих же компонентів", але панель матриці не з "центру" полотна так сказати а з "краю", і телевізор на якому ті ж наклейки ітд може мати таким чином іншу якість зображення або вищий ризик відхилень.
Я не знаю, наскільки подібні розповіді правдиві, але це я чув від людини яка була досить глибоко в темі того як інколи обладнання з Китаю попадає до нас.

Якщо це правда (в чому я не впевнений) то краще я переплачу...
Nutbar
Member

Повідомлення

SergioBrutto: 30.09.2025 19:41 VA MiniLED это Хайсенс и ТСЛ?
Чому? У Самсунга здається всі ТВ в цьому році на VA матриці, крім U8000F в деяких діагоналях, але цю модель в принципі не варто розглядати. MiniLED це QN80F, QN85F, QN90F. У Sony теж X90L, XR70, XR90 - це все VA з MiniLED підсвіткою. А у LG варто тільки OLED моделі дивитись, тож там навіть не підскажу. У хайсенс і тцл, звісно, теж є ТВ на таких матрицях/підсвітках, але ці везуть в Європу/Україну зовсвім не ті ТВ, що везуть в США (і саме там на них робиться 90% оглядів), тож скадно буде щось вибрати, а хайсенс у нас і зовсім на системі VIDAA, ну тобто дуже сумнівна покупку.
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

Nutbar: 01.10.2025 12:32
SergioBrutto: 30.09.2025 19:41 VA MiniLED это Хайсенс и ТСЛ?
Чому? У Самсунга здається всі ТВ в цьому році на VA матриці, крім U8000F в деяких діагоналях, але цю модель в принципі не варто розглядати. MiniLED це QN80F, QN85F, QN90F. У Sony теж X90L, XR70, XR90 - це все VA з MiniLED підсвіткою. А у LG варто тільки OLED моделі дивитись, тож там навіть не підскажу. У хайсенс і тцл, звісно, теж є ТВ на таких матрицях/підсвітках, але ці везуть в Європу/Україну зовсвім не ті ТВ, що везуть в США (і саме там на них робиться 90% оглядів), тож скадно буде щось вибрати, а хайсенс у нас і зовсім на системі VIDAA, ну тобто дуже сумнівна покупку.
QN80F не особо отличается по цене от С4. Можно чуток добавить и получить настояший OLED
Nutbar
Member

Повідомлення

SergioBrutto: 01.10.2025 20:37 QN80F не особо отличается по цене от С4. Можно чуток добавить и получить настояший OLED
Прикольно ви вирвали одну модель зі списку (що не був вичерпним) і щось там порівнюєте. Дійсно, саме вона - не найкращий вибір. Але є 55" QN90D - і це прям дуже крута модель і якраз рівно за $1000 в перевіреному сірому магазині. 55" С4 коштує 1400-1500. Це взагалі ні разу не "чуток добавить". І хоча переплата того варта, так можна надобавлятись до С5, G4, G5, або більших діагоналей - в тому ціновому проміжку ой як багато чого цікавого 65".
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

Нашел в одесском ЦУМе 48C54LA официальный 43570грн. Коробка открыта потому что якобы сами проверяют. Подозрительно низкая цена для официала.
Tesseract
Member

Повідомлення

SergioBrutto
Може потопельник? У них же там на днях репетиція всесвітнього потопу була.
SergioBrutto
Junior

Повідомлення

Nutbar: 01.10.2025 21:05
SergioBrutto: 01.10.2025 20:37 QN80F не особо отличается по цене от С4. Можно чуток добавить и получить настояший OLED
Прикольно ви вирвали одну модель зі списку (що не був вичерпним) і щось там порівнюєте. Дійсно, саме вона - не найкращий вибір. Але є 55" QN90D - і це прям дуже крута модель і якраз рівно за $1000 в перевіреному сірому магазині. 55" С4 коштує 1400-1500. Це взагалі ні разу не "чуток добавить". І хоча переплата того варта, так можна надобавлятись до С5, G4, G5, або більших діагоналей - в тому ціновому проміжку ой як багато чого цікавого 65".
Да Вы верно подметили что добавлять можно бесконечно. А QN90D да, получше будет чемс QN8F

Відправлено через 57 секунд:
Tesseract: 01.10.2025 22:06 SergioBrutto
Може потопельник? У них же там на днях репетиція всесвітнього потопу була.
:D :D :D
Raikonen
Junior

Повідомлення

Доброго дня!
Що скажете про TCl C8K? Може хтось брав уже собі.
Також може порадите альтернативу на аналогічній технології від Самсунг або LG?
Дякую.
Відповісти