Доброго дня.
Невелика передумова:
В мене така дилема. В 2012 році я зібрав пк на основі msi p67-a gd-55/2500k. Пк не розганявся, впродовж всього періоду не було ніяких проблем і використовувався чисто фотошоп/танки, процесор максимум нагрівався до 45, в основному працював на 30-38 температурі, відеокарта вище 60 не грілась(бо не запускався софт який міг її прогріти), в основному в танках працювала на 40-45 градусах. Материнка весь період пропрацювала на 30+(все це моніторилося Аідою кожен день).
Суть питання в чому, чи буде профіт з продажі камінь-перформа-мать-озу + блок живлення seasonic 650(не пам'ятаю точну модель, так як пишу з роботи) для майбутнього апгрейда і за скільки в нас можна виручити за такі комплектуючі?
в мене 3 варіанта апгрейда: в першому не мучитись і купити 1080/70 літом(хоча чи будуть вони літом це інше питання), якщо ні чи впаде ціна на 980-980 ТІ? розігнати 2500к до 4-4.5 і ще декілька років не задумуватись про апгрейд.
в другому варіанті взяти 6700к+ДДР4+Мать/БП на 750 і умовне сво, в третьому сидіти до червня на воді з хлібом і зібрати на основі 5820к -//- Все це працюватиме на 40 тв 1920х1080
В першому випадку я надіюсь що це все впреться в 10к грн, в другому 31к і в третьому 35к це з урахуванням бюджета на відеокарту в 10к.
Дедлайн в червні так як в мене дн, бюджет надіюсь будет 20к+, це без продажу старого пк.
Комп в основному використовується вдома для серфінга, трохи ігор))) але можливо, що буде багато роботи з відео, тому потрібна система на i7, хочу не думати про апгрейд ще років 5,а краще 10)))дивлячись на ціни комплектуючих йде мороз по шкірі.
Конфіг збирати хочу не обов'язково в інтернет магазинах, є варіант з замовленням з США або просто тут в Барахолці )))
Дякую наперед за конструктивну критику/поради відносно апгрейда і просто за потрачений час на мій "запит".