Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

У мення 7тклиент и для проца и для видео. как тогда мне ловить нормальные задачи желательно с бонусом на смп2? :puzzle:
ronemun
Advanced Member

обовязково з бонусом :yes:
обовязково на смп 2 :yes:

Добавлено через 18 минут 25 секунд:
в настройках клієнта (два рази цокнути у лівому полі на зеленій полосі, або пробіл, або ентер, далі зайти на вкладку Slots, там 2 рази клацнути мишею на smp-слоті, внизу поле extra slot options,
внизу справа кнопка Add, буде форма з двома полями - у верхньому введи назву параметра: client-type, у нижньому його значення: advanced. Далі ОК, верни кількість потоків (в полі CPUs) на 2 (або -1 це значить по змовчуванню, програма сама виставить потрібне), далі знов ОК, а потім Save. Але зразу це нічого не дасть, як рахувалось так і буде рахуватись. Щоб зміна параметрів зарахувалась, тре перезапустити слот (виділити слот smp правою клавішою і вибрати Pause, почекати поки він перейде в режим Ready, а тоді вибрати Fold). Але це буде не повне врахування - задача яка в той момент рахується буде дораховуватись, лише кількість потоків виправиться, а після неї, при видачі нової задачі, сервер врахує нові параметри.

щодо параметра client-type і його значень - вони визначальні для сервера, який видає задачі, У ДАНИЙ МОМЕНТ. Просто, залежно від НАЯВНИХ задач, при одних і тих же параметрах він може видати супер задачу (70хх чи 100хх), або взагалі паршиву 80хх, 760х. І, залежно в яку частину періоду видачі задач (коли класних багато, чи коли паршивих) ти попадеш, таку задачу і отримаєш.
Последний раз редактировалось ronemun 14.03.2012 19:24, всего редактировалось 2 раза.
colapc
Member

У меня каждое начало месяца сопровождается отключением инета таккак до 1 числа каждого месяца нет возможности плотить.+ иногда бывают падения проца.Так что возможно бонусы придётся зарабатывать заново. А,зачем мне пас кей если я в самом начале получал один,или это не тот? :) :puzzle: :baby: :dontknow:

Добавлено через 55 секунд:
:censoured: Всего 31гигафлопс - позор :banghead: :banghead: :banghead: :horror:
ronemun
Advanced Member

я не кажу щоб ти отримував новий паскей, може твій зарашній паскей неспорчений високою (>20%) кількістю спорчених (скинутих) задач. Хоча, якщо ти давно використовуєш свій паскей для smp, а задачі зараховуються без бонуса, то явно в тебе перебор з спорченими задачами. Або ти зачасто їх скидаєш, або проц чи память при обрахунку щось портять, хоча це дивно - твій проц не розганяється, тільки память. В мене на декількох компах через недотачу напруги чи перегрів проца часто компи падають, але задачі продовжуються і бонуси не пропадають. Інформацію про помилки і кількість балів за задачу можна прочитати у журналі (папка logs з файлами log-???-???.txt, але дивись записи саме для smp-слота)

-А,зачем мне пас кей если я в самом начале получал один,или это не тот?
просто, якщо в тебе сильно спорчений паскей, тобто, якщо для того щоб зменшити відношення спорчених задач меньше 20%, потрібно рішити більше 10 задач, простіше зробити собі новий паскей, вирішити 10 задач без бонуса, а далі рахувати з бонусом, і старатись вже новий паскей не портити. На твою статистику це не вплине - очки нараховуються на імя користувача у даній команді

- У меня каждое начало месяца сопровождается отключением инета таккак до 1 числа каждого месяца нет возможности плотить
ну це явно не впливає на порчу задач. Я мав на увазі, коли при передачі на сервак результату вже готової задачі інет глючить, можуть передатись пошкоджені дані, і задача може не зарахуватись. Також, якщо, через якусь затримку, ти здаси здачу занадто пізно, явно більше часу Final Deadline (дивись http://www.linuxforge.net/bonuscalc2.php?all=1" target="_blank), то сервак її результат просто не прийме - він вже нікому не потрібен.

-Всего 31гигафлопс - позор
ну це сильне перебільшення (я про позор ;) ), це нормальний, середній, комп, можна отримувати до 10тис очок в день. Головне щоб він був включений, якщо можливо, постійно, щоб його можливості не пропадали. Якщо б у проекті гнались за потужністю, то наші компи нікому не були б потрібні - зарашні суперкомпи аналогічної потужності, як весь фолдинг, коштують копійки (для Штатів звичайно ж).
В мене включено вже 24 компа, в середньому по 22ГФлопс (крім 2 по 50 і 1-го по 64) , і всі отримують в середньому всього навсього 4 тис балів в день. Загальна потужність вже перейшла 600Гфлопс, і якщо б це був один комп, я би мав балів у 7 раз більше
Последний раз редактировалось ronemun 14.03.2012 19:23, всего редактировалось 4 раза.
colapc
Member

Ладно посмотрю.если после просчота текушей задачи ,новые не будут с бонусом ,сменю паскей. :)
ronemun
Advanced Member

Бажано, вияснити, чому нема бонусів. З новим паскеєм прийдеться 10 задач рахувати без бонуса, і якщо задачі далі будуть портитись, то його ніколи не буде - на 1-ну спорчену задачу тре здати 4 добрих
colapc
Member

Куда ж ,уже больше ,и так 247.Жена из-за этого частенько на меня шипит :( :lol:

Добавлено через 7 минут 8 секунд:
31 гигафлопс - это не считая видео на задаче 8032 - 3843очка,PPD - 9315. А,таких задач за день 2-2.5 .В среднем 20к за 48часов.

Добавлено через 19 минут 3 секунды:
А,какой коофициэнт архитектуры для Phenom II x6 ?
ronemun
Advanced Member

я ж писав, 4, тобто 4 операції з плаваючою точкою за такт на одре ядро. x6 - це кількість ядер - 6 штук. Ця величина теоретична, так як практично процесори від АМД у Віндовсі працюють значно гірше проців Інтела (до 25% продуктивності втрачається). У Лінуксі все прекрасно, тому для фолдингу Лінукс більш бажаний, навіть через віртуалку.

Якщо подумуєш про новий проц, то краще Core 2500K не знайти, а якщо не шкода ще 100$ - то 2600K. Через 2-3 місяці у нас будуть доступні нові проци на IvyBridge, 3770K i 3570K з ще кращим розгоном і чуть швидші. ППД у 3770К може досягати 120тис.
Последний раз редактировалось ronemun 14.03.2012 21:29, всего редактировалось 1 раз.
prosha_evolist
HWBOT OC Team

120к :eek: :eek: :super:
colapc
Member

ronemun:я ж писав, 4, тобто 4 операції з плаваючою точкою за такт на одре ядро. x6 - це кількість ядер - 6 штук. Ця величина теоретична, так як практично процесори від АМД у Віндовсі працюють значно гірше проців Інтела (до 25% продуктивності втрачається). У Лінуксі все прекрасно, тому для фолдингу Лінукс більш бажаний, навіть через віртуалку.

Якщо подумуєш про новий проц, то краще Core 2500K не знайти, а якщо не шкода ще 100$ - то 2600K. Через 2-3 місяці у нас будуть доступні нові проци на IvyBridge, 3770K i 3570K з ще кращим розгоном і чуть швидші. ППД у 3770К може досягати 120тис.
:-/ Я конечно всё понимаю,но я живу в Украине ,а не в штатах.В лучшем случае в апреле выцарапаю деньги на смену платформы.попытаюсь купить х6 1045Т.Это лучшее,на что я в данный момент могу расчитывать. :weep:
ronemun
Advanced Member

в штатах іві буде 29 квітня, а хто хоче їх вже продають у нас неофіційно
замість Phenom x6 краще взяти х4 з можливістю розблокування до х6, як зробив недавно ShaggY.
а так, за бажання апгрейдитись :super: :beer:
colapc
Member

А,чем лучше с возможностью разблокировки? 960Т в возможный 6 ядерник и 6 ядерник при разнице в цене в 100 гривен. :-/
ShaggY
Member

ronemun:в штатах іві буде 29 квітня, а хто хоче їх вже продають у нас неофіційно
замість Phenom x6 краще взяти х4 з можливістю розблокування до х6, як зробив недавно ShaggY.
а так, за бажання апгрейдитись :super: :beer:
Я просто собирал знакомым) а так вышло что прикарманил себе нашарик)) им то какая разница какие 4-е ядра))) Но брал то этот проц спецом для возможной разблокировки, а стоимость то как обычного феника :)
И опять таки, если бы не фолдинг, я навряд бы парился с заменой и прикарманиванием :laugh:

И да, я считаю 960Т лучгим процом за свои деньги!
ronemun
Advanced Member

-при разнице в цене в 100 гривен
всього 100 грн. Ну тоді ясно. (давно я прайси не читав)
ShaggY
Member

Дорахував вчора 1 6099 ы зкачало 6901 - тпф 32,07
ronemun
Advanced Member

команда 168 місце :super:

di2di 15 500 000 :super:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

:beer: :super:
ronemun
Advanced Member

у кого 70хх задачы йдуть?
а то в мене самы 80хх при будь-яких настройках

команда
105 000 000 :super:
60 000 WU
:super:
colapc
Member

У меня 7023,7020,7025 . 70хх подряд идут уже сутки.960Т - 1100грн., 1045Т - 1195грн. ;) :super: :beer:
ShaggY
Member

В киеве, еще дешевле почти на соточку) но не факт что все разблокируется.. хотя)))
Ответить