ну так это известная шарага, которая кроме памяти ниче делать не умеет. никогда у нее не было ни качества, ничего.DEVES: ↑ 22.05.2025 22:33 Самсунговский фанатизм как черта характера весьма сомнительное удовольствие. Т.к. самсунги никогда не славились качеством изображения еще со времен ЭЛТ.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор телевизора
-
heidfeld
Member
-
walkman3000
Member
нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55Gold_Star: ↑ 22.05.2025 23:01Хай Бог помилує тих шарікових, які вірять у манну небесну і сир з мишоловки
-
Gold_Star
Member
Друже, пізно! Поцікався скільки коштує TCL QM6K, QM7K...DEVES: ↑ 22.05.2025 23:05Для того чтобы ставить цену как у Самсунг, они должны для начала потратиться на освоение рынка (прикормить покупателя). СЦ, офисы, реклама...
Продовжуй морально деградуватиDEVES: ↑ 22.05.2025 23:05Поэтому можешь не рассказывать где таких как ты выращивают.
-
walkman3000
Member
пусть сначала от партийной кормушки откажутся, хотя стоп, про что яDEVES: ↑ 22.05.2025 23:05Для того чтобы ставить цену как у Самсунг, они должны для начала потратиться на освоение рынка (прикормить покупателя). СЦ, офисы, реклама...
-
Gold_Star
Member
Вирішив вписатися за TCL?heidfeld: ↑ 22.05.2025 23:08ну так это известная шарага, которая кроме памяти ниче делать не умеет. никогда у нее не было ни качества, ничего.
-
Filabatya
Member
heidfeld
не було би самсунга не було би сучасного айфона, ви зарядку вже продали свою?
не було би самсунга не було би сучасного айфона, ви зарядку вже продали свою?
-
Gold_Star
Member
Ось це я і мав на увазі, коли просто показав що у країнах з вищим достатком є набагато цікавіші моделі ТВ за приємними цінами, ніж китайці низько-середньої ланки на яких і без цього ліплять оверпрайсwalkman3000: ↑ 22.05.2025 23:10нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55
-
vilio_
Junior
Ektalion: ↑ 22.05.2025 21:36Зараз би порівнювати Хлаомі з ТСЛ
Зараз би тут на форумі взагалі порівнювати різні марки телевізорів. Дійсно, яке не подобство)) Тим більше різниця 8к між ксіоміком і тслЗараз би порівнювати Хлаомі з ТСЛ
-
DEVES
Member
Filabatya
А что там за заслуги такие у самсунга? Какие-то детали незаменимые?
А что там за заслуги такие у самсунга? Какие-то детали незаменимые?
-
vilio_
Junior
Якраз з цього відео і взяв собі в офіс, так як сподобався більше, а ТСЛ тускловатий на цьому відео і більше в сині тонаGold_Star: ↑ 22.05.2025 21:36Та він і в порівнянні з С805 щось так собі показує. Ніби контрасність і насиченість викрутили, а деталізація сильно втрачається.
-
anatolikostis
Member
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment ... d_for_280/walkman3000: ↑ 22.05.2025 23:10нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55Gold_Star: ↑ 22.05.2025 23:01Хай Бог помилує тих шарікових, які вірять у манну небесну і сир з мишоловки![]()
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment ... _there_is/
Последний раз редактировалось anatolikostis 22.05.2025 23:31, всего редактировалось 1 раз.
-
Filabatya
Member
екран, чи лижа робить і я відстав на свому сандалі остаточно)
-
walkman3000
Member
anatolikostis
а ще прикольно коли їм замість цешкі G-серія всередині
з ноутами там ще веселіше
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
а ще прикольно коли їм замість цешкі G-серія всередині
з ноутами там ще веселіше
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
в кого був самсунг галаксі той ШИМа не боїтьсяFilabatya: ↑ 22.05.2025 23:29екран, чи лижа робить і я відстав на свому сандалі остаточно)
-
Gold_Star
Member
Пентайл усьому головаwalkman3000: ↑ 22.05.2025 23:36в кого був самсунг галаксі той ШИМа не боїться
-
Filabatya
Member
walkman3000
ді сі дімінг для лохів
ді сі дімінг для лохів
-
walkman3000
Member
фор пуссісFilabatya: ↑ 22.05.2025 23:39ді сі дімінг для лохів
-
Gold_Star
Member
Тру сторі, а ще в ігри прикольно бавитисяDEVES: ↑ 15.05.2012 22:47 Я даже больше скажу, самсунги пригодны только для просмотра мультиков (цветопередача подходящая)![]()
-
Gold_Star
Member
Правду мама казала - не сиди допізна в телефоніFilabatya: ↑ 22.05.2025 23:50 сміх сміхом пацани але на мінімальній яскравості ранні гелаксі зір потужно гробили нічним читачам(шим там дай боже)
Добре що у мене тоді була кнопочна нокія
-
Seregao
Member
Плдскажите, а как у ЛЖ обстоят дела с региональной блокировкой сейчас? Много геморроя для чайников относительно Самсунг?anatolikostis: ↑ 22.05.2025 21:38 C4 приехал, еле попал в сервисное меню (пришлось лепить аккаунт LG): оказалось кто-то выставил регион обслуживания 3640 (снежная нигерия) - хотя он для зоны ЕС, поправил регион на UA - домены обнов LG кинул в блок роутера, дев-мод активировал, ютуб без рекламы поставил, продолжаю пользоваться.
завтра наверное разберу для снятия дампа с еепром - вдруг геоблок пролезет.