Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

DEVES: 22.05.2025 22:33 Самсунговский фанатизм как черта характера весьма сомнительное удовольствие. Т.к. самсунги никогда не славились качеством изображения еще со времен ЭЛТ.
ну так это известная шарага, которая кроме памяти ниче делать не умеет. никогда у нее не было ни качества, ничего.
walkman3000
Member

Gold_Star: 22.05.2025 23:01Хай Бог помилує тих шарікових, які вірять у манну небесну і сир з мишоловки
нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55 :rotate:
Gold_Star
Member

DEVES: 22.05.2025 23:05Для того чтобы ставить цену как у Самсунг, они должны для начала потратиться на освоение рынка (прикормить покупателя). СЦ, офисы, реклама...
Друже, пізно! Поцікався скільки коштує TCL QM6K, QM7K... :rolleyes:
DEVES: 22.05.2025 23:05Поэтому можешь не рассказывать где таких как ты выращивают.
Продовжуй морально деградувати :popcorn:
walkman3000
Member

DEVES: 22.05.2025 23:05Для того чтобы ставить цену как у Самсунг, они должны для начала потратиться на освоение рынка (прикормить покупателя). СЦ, офисы, реклама...
пусть сначала от партийной кормушки откажутся, хотя стоп, про что я :lol:
Gold_Star
Member

heidfeld: 22.05.2025 23:08ну так это известная шарага, которая кроме памяти ниче делать не умеет. никогда у нее не было ни качества, ничего.
Вирішив вписатися за TCL? :gigi:
Filabatya
Member

heidfeld
не було би самсунга не було би сучасного айфона, ви зарядку вже продали свою?
Gold_Star
Member

walkman3000: 22.05.2025 23:10нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55
Ось це я і мав на увазі, коли просто показав що у країнах з вищим достатком є набагато цікавіші моделі ТВ за приємними цінами, ніж китайці низько-середньої ланки на яких і без цього ліплять оверпрайс :facepalm:
vilio_
Junior

Ektalion: 22.05.2025 21:36Зараз би порівнювати Хлаомі з ТСЛ
Зараз би порівнювати Хлаомі з ТСЛ
Зараз би тут на форумі взагалі порівнювати різні марки телевізорів. Дійсно, яке не подобство)) Тим більше різниця 8к між ксіоміком і тсл
DEVES
Member

Filabatya
А что там за заслуги такие у самсунга? Какие-то детали незаменимые?
vilio_
Junior

Gold_Star: 22.05.2025 21:36Та він і в порівнянні з С805 щось так собі показує. Ніби контрасність і насиченість викрутили, а деталізація сильно втрачається.
Якраз з цього відео і взяв собі в офіс, так як сподобався більше, а ТСЛ тускловатий на цьому відео і більше в сині тона
anatolikostis
Member

walkman3000: 22.05.2025 23:10
Gold_Star: 22.05.2025 23:01Хай Бог помилує тих шарікових, які вірять у манну небесну і сир з мишоловки
нє ну я ще розумію, коли мова йде про штати де топовий китайський мінілед 900$ за 75'' але коли воно у нас як бравія коштує за 55 :rotate:
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment ... d_for_280/
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comment ... _there_is/
Последний раз редактировалось anatolikostis 22.05.2025 23:31, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

екран, чи лижа робить і я відстав на свому сандалі остаточно)
walkman3000
Member

anatolikostis
а ще прикольно коли їм замість цешкі G-серія всередині :rotate:
з ноутами там ще веселіше

Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
Filabatya: 22.05.2025 23:29екран, чи лижа робить і я відстав на свому сандалі остаточно)
в кого був самсунг галаксі той ШИМа не боїться B-)
Gold_Star
Member

walkman3000: 22.05.2025 23:36в кого був самсунг галаксі той ШИМа не боїться
Пентайл усьому голова :gigi:
Filabatya
Member

walkman3000
ді сі дімінг для лохів :lol:
walkman3000
Member

Filabatya: 22.05.2025 23:39ді сі дімінг для лохів
фор пуссіс
Gold_Star
Member

DEVES: 15.05.2012 22:47 Я даже больше скажу, самсунги пригодны только для просмотра мультиков (цветопередача подходящая) :super:
Тру сторі, а ще в ігри прикольно бавитися :gamer:
Filabatya
Member

сміх сміхом пацани але на мінімальній яскравості ранні гелаксі зір потужно гробили нічним читачам(шим там дай боже)
6-7 серія
Последний раз редактировалось Filabatya 22.05.2025 23:57, всего редактировалось 1 раз.
Gold_Star
Member

Filabatya: 22.05.2025 23:50 сміх сміхом пацани але на мінімальній яскравості ранні гелаксі зір потужно гробили нічним читачам(шим там дай боже)
Правду мама казала - не сиди допізна в телефоні
Добре що у мене тоді була кнопочна нокія :)
Seregao
Member

anatolikostis: 22.05.2025 21:38 C4 приехал, еле попал в сервисное меню (пришлось лепить аккаунт LG): оказалось кто-то выставил регион обслуживания 3640 (снежная нигерия) - хотя он для зоны ЕС, поправил регион на UA - домены обнов LG кинул в блок роутера, дев-мод активировал, ютуб без рекламы поставил, продолжаю пользоваться.
завтра наверное разберу для снятия дампа с еепром - вдруг геоблок пролезет.
Плдскажите, а как у ЛЖ обстоят дела с региональной блокировкой сейчас? Много геморроя для чайников относительно Самсунг?
Ответить