Иногда в интернет магазинах бывают низкие цены на некоторые товары.
Предлагаю в этой теме делиться ссылками на "жирные" предложения площадок (наши и забугорные), не имеющих отдельной темы (список ниже).
Так как цены в магазинах ежедневно могут меняться, дублируйте цену в сообщении. Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)
Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net
Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину
Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира
Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
ПРЕЖДЕ ЧЕМ РАЗМЕСТИТЬ ССЫЛКУ НА "интересное предложение" - проверьте по хотлайну актуальное положение дел, ибо перепост сюда спам-рассылок розетки и Ко - воздержитесь от подобного
Останні статті і огляди
Новини
«Жирные» предложения интернет магазинов
-
Megaclite
Member
Агаafhpwnd: ↑ 26.11.2024 12:16 Ні. Просто ціни зашквар і усі знижки - налюбилово, де цінник такий самий, як і завжди, просто домальована вище більша сума та закреслена.
Навряд чи буде дуже важливо постити сюди товар, який на 50-10 грн став дешевше став дешевше.
Телемарт такий кончений, ціни дно вобше
Колись були ціни нижчі, тепер найвищі
-
Piter Cantrope
Member
Megaclite
То точно. Правда там були хороші ціни на рефаби 4080 i 4080 super, і 7900xtx по приємній ціні. Але то, мабуть, були карти в кількості 1-2шт, бо за день їх вже не стало.
То точно. Правда там були хороші ціни на рефаби 4080 i 4080 super, і 7900xtx по приємній ціні. Але то, мабуть, були карти в кількості 1-2шт, бо за день їх вже не стало.
-
Hotspur
Member
таке на форумі у нас дешевше купити можна без жодного магазинуPiter Cantrope: ↑ 26.11.2024 12:31Правда там були хороші ціни на рефаби 4080 i 4080 super, і 7900xtx по приємній ціні. Але то, мабуть, були карти в кількості 1-2шт, бо за день їх вже не стало.
-
Piter Cantrope
Member
Та то так, і всі свої останні відеокарти я брав тут. Але я ще не бачив на форумі 7900XTX за 31к.Hotspur: ↑ 26.11.2024 12:44таке на форумі у нас дешевше купити можна без жодного магазинуPiter Cantrope: ↑ 26.11.2024 12:31Правда там були хороші ціни на рефаби 4080 i 4080 super, і 7900xtx по приємній ціні. Але то, мабуть, були карти в кількості 1-2шт, бо за день їх вже не стало.
-
Ortyomko
Member
на амазоні є гарні знижки, але коли я його сюди постив мене тюкали що ця тема тіки для українських магазинів. а в українських тіки такі знижки як Ви пишетеafhpwnd: ↑ 26.11.2024 12:16 Ні. Просто ціни зашквар і усі знижки - налюбилово, де цінник такий самий, як і завжди, просто домальована вище більша сума та закреслена.
Навряд чи буде дуже важливо постити сюди товар, який на 50-10 грн став дешевше.
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
навіть за 29,999 висіла наприкінціPiter Cantrope: ↑ 26.11.2024 12:59Та то так, і всі свої останні відеокарти я брав тут. Але я ще не бачив на форумі 7900XTX за 31к.Hotspur: ↑ 26.11.2024 12:44 таке на форумі у нас дешевше купити можна без жодного магазину