Новости
Последние статьи и обзоры
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Последний раз редактировалось Vovchic_jrc 05.03.2015 11:09, всего редактировалось 62 раза.
-
Clay Allison
Member
Та беріть вже дешевший. Все одно різницю не відчуєте.
-
viperest1
Member
зрозумівClay Allison:Та беріть вже дешевший. Все одно різницю не відчуєте.
-
Skeptik
Member
І де це буде використано?Clay Allison:Він швидше.
Це вже веселіше...Clay Allison:Якщо хочете дешевше - можна придбати цей:
-
Nic_Roman
Member
Clay Allison
і собі заодно підберу ,що скажете про ссд http://hotline.ua/computer/diski-ssd/cm ... 849-613937" target="_blank чи краще інтел http://hotline.ua/computer-diski-ssd/in ... cw120a310/" target="_blank
впринципі своїм с300 задоволений як слон, б березні з роки буде, преба більшого обєму, той або продам або залишу під ігри якщо цікаво то закину результати тестів крістал діск
і собі заодно підберу ,що скажете про ссд http://hotline.ua/computer/diski-ssd/cm ... 849-613937" target="_blank чи краще інтел http://hotline.ua/computer-diski-ssd/in ... cw120a310/" target="_blank
впринципі своїм с300 задоволений як слон, б березні з роки буде, преба більшого обєму, той або продам або залишу під ігри якщо цікаво то закину результати тестів крістал діск
-
Inspiring
Member
я так понимаю скорость 4к у всех практически одинаковая ну и соответственно отклик, значит брать М4 и дешевле и проверенный, а линейная скорость под 500 кому она нужна о_О
если что поправьте меня
если что поправьте меня
-
Clay Allison
Member
Nic_Roman, я б, на вашому місці, узяв Lite-On E200-160 - це дуже швидкий SSD.
Чим краще? Чим?Nic_Roman: чи краще інтел
-
Inspiring
Member
ни чим, спокойноClay Allison:Чим краще? Чим?
-
Nic_Roman
Member
-
Clay Allison
Member
Так я вже порадив. Ви не помітили? Lite-On E200 160GB. Це, фактично, Plextor M3.Nic_Roman:тоді порадьте щось з того що я запропонував
Ну, власне, так. По 4К - сучасні цифри і зараз.Nic_Roman:нормальні показники як для ссд якому 3 роки?
-
Inspiring
Member
По тестам вообще не вижу смысла его менять, ну разве что для большей ёмкости, мне вот 128 маловато
-
Nic_Roman
Member
Clay Allison
де за ним шукати, нема в продажі, брати думаю після свят, так і думав про нього, ОБЄМ), ціна, я не замітив, а яку гарантію на нього дають, як дані старого ссд(
Inspiring
власне для більшого обєму, а цей або для ігрушок, хоча не знаю чи будуть скоріше загружатися, впринципі нікуди не спішу, або в ноут запхаю щоб шустріший став або продам
де за ним шукати, нема в продажі, брати думаю після свят, так і думав про нього, ОБЄМ), ціна, я не замітив, а яку гарантію на нього дають, як дані старого ссд(
Inspiring
власне для більшого обєму, а цей або для ігрушок, хоча не знаю чи будуть скоріше загружатися, впринципі нікуди не спішу, або в ноут запхаю щоб шустріший став або продам
-
Inspiring
Member
для примера: мне как то захотелось в старенькую экс машину поиграть, там вот на винте загрузка 12сек, на ссд 4 сек, вроде бы не много, но есть же игрушки которые и минуту загружаются, и там уже разница видна невооружённым глазомNic_Roman:хоча не знаю чи будуть скоріше загружатися
-
Nic_Roman
Member
Inspiring
свята пройдуть і тоді буду думати, але дивлюся по тестах 4к мій с300 не є гірший за сучасні від деяких навіть кращий, з 160 літе он на рівні
дямав за 3 роки змінилося що , принаймі 20-50%
свята пройдуть і тоді буду думати, але дивлюся по тестах 4к мій с300 не є гірший за сучасні від деяких навіть кращий, з 160 літе он на рівні
дямав за 3 роки змінилося що , принаймі 20-50%
-
Inspiring
Member
Nic_Roman
вот доделают и введут сата экспресс, я думаю что то изменится..
вот доделают и введут сата экспресс, я думаю что то изменится..
-
Nic_Roman
Member
Inspiring
тоді немає сенсу міняти, навіть заради обєму
тоді немає сенсу міняти, навіть заради обєму
-
Inspiring
Member
тут уже, конечно, тебе виднее, но кроме объёма такой апгрейд ничего не даст ИМХОNic_Roman:тоді немає сенсу міняти, навіть заради обєму
у меня, например, прошло то время когда я ставил по 10 игр (сейчас если ставлю то прохожу, если не нравится удаляю и не оставляю на потом), а для десятка основных программ и пары-тройки игр и 64 хватит)
-
Dezmen
Member
Думаю о замене своего устаревшего морально и физически kingston ssd на что-то более людское под ОС.
Есть на выбор:
- OCZ Vertex 4 128GB
- Crucial M4 128GB
- Intel 330 180GB
- Intel 520 180GB
Что посоветуете?
Есть на выбор:
- OCZ Vertex 4 128GB
- Crucial M4 128GB
- Intel 330 180GB
- Intel 520 180GB
Что посоветуете?
-
Inspiring
Member
Dezmen:Есть на выбор
тебе показалось
-
Dezmen
Member
Все равно нужно выбратьInspiring:Dezmen:Есть на выбор
тебе показалось
-
Inspiring
Member
а 256 ещё вкуснее http://hotline.ua/computer-diski-ssd/cr ... 256m4ssd2/" target="_blankDezmen:180гб вкуснее
или же
за 1100грнClay Allison:Lite-On E200 160GB