тільки 70+% сайтів працюють на php, і розробникам треба на чомусь розробляти. Правда краще на чомусь швидкому? ну щоб кожен раз не чекати поки воно згенерує сторінку на локальному ноуті який як сервер використовуєтьсяБарбарис: ↑ 10.06.2026 23:34Черговий непотрібний специфічний тест, підібраний під конкретне залізо та умови.
Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
yuriy_dd
Member
-
AntonyKandaurov
Member
yuriy_dd
Ну в мене всі сайти прекрасно відкриваються, чекати не треба. Де реально побачити перевагу про яку він пише?
Ну в мене всі сайти прекрасно відкриваються, чекати не треба. Де реально побачити перевагу про яку він пише?
-
kabostebeztak
Member
В іграх! Ой, контр страйк 2 не запускається...AntonyKandaurov: ↑ 10.06.2026 23:40 yuriy_dd
В монтажі! Ой, а Юра не скидав власні тести...
-
yuriy_dd
Member
я не знаю що воно там ганяє, просто поставив та запустивБарбарис: ↑ 10.06.2026 23:34в тому, що це однопоточний тест для окремої мови програмування, який постійно ганяє невеликі об'єми даних. Високий результат вказує на те, що проц епловський(висока частота однопотоку + швидка пам'ять, яка використовує спільний пул, отже майже позбавлена затримок).
а що доречі заважало за стільки часу щось у х86 подібне зробити?
і частота у мене - таки мала у порівнянні з десктопними х86
а що за спільний пул? чи ви про 8 каналів памяті? які можуть одночасно використовуватись навіть в одно-потоці? а у бідненьких х86 - лише 2?
що таки память вирішує?
-
AntonyKandaurov
Member
kabostebeztak
Ну він скинув власний тест але це щось незрозуміле.
Відправлено через 44 секунди:
Так ти знаєш що воно там ганяє чи не знаєш?)
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Забрехався по самі вуха ще й зухвалі питання ставить. 50 річний чорт
Відправлено через 44 секунди:
yuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:43я не знаю що воно там ганяє, просто поставив та запустив
Відправлено через 21 секунду:yuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:38тільки 70+% сайтів працюють на php, і розробникам треба на чомусь розробляти. Правда краще на чомусь швидкому? ну щоб кожен раз не чекати поки воно згенерує сторінку на локальному ноуті який як сервер використовується
-
kabostebeztak
Member
Да хай The Finals (взірве хату в Training Area) і DaVinci Resolve поганяє (програш короткого відео середненької якості з простими ефектами + рендер в якийсь кодек) і скине результатиAntonyKandaurov: ↑ 10.06.2026 23:47 kabostebeztak
Відправлено через 44 секунди:yuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:43я не знаю що воно там ганяє, просто поставив та запустивВідправлено через 21 секунду:yuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:38тільки 70+% сайтів працюють на php, і розробникам треба на чомусь розробляти. Правда краще на чомусь швидкому? ну щоб кожен раз не чекати поки воно згенерує сторінку на локальному ноуті який як сервер використовується
-
yuriy_dd
Member
аж прямо шкода закривати
може хай leif чи LVladislavchik спробують повторити?
заодно побачать які програми я встановив. Що працюю від батареї. Може самі хоч чимось поділяться - бо поки толку від них - нуль
може заодно хтось знає - може інший дистрибутив буде швидшим - бо на Дебіан трохи повільніше, а на alphine - взагалі десь на третину повільніше
ну і всі дистрибутиви тягнути не хочу
заодно побачать які програми я встановив. Що працюю від батареї. Може самі хоч чимось поділяться - бо поки толку від них - нуль
може заодно хтось знає - може інший дистрибутив буде швидшим - бо на Дебіан трохи повільніше, а на alphine - взагалі десь на третину повільніше
- спойлер
-
kabostebeztak
Member
Мені аж дістрохоп захотілось зробитиyuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:57 аж прямо шкода закривати![]()
- спойлер
- Screenshot 2026-06-10 at 23.45.00.png
Ніколи не було так соромно бути юзером федори
А чого не bare metal?
-
yuriy_dd
Member
перегрузив ноут, і знову запустив - отримав - 1 753 893 - що майже як у Intel Core Ultra 9 285Kyuriy_dd: ↑ 10.06.2026 23:10самий швидкий результат на зараз зі всіх десктопних проців у Intel Core Ultra 9 285K - 1 757 220
-
Гедоніст
Member
І тут натриндів. Це в тебе в крові.yuriy_dd: ↑ 11.06.2026 00:13отримав - 1 753 893
Показуй результат в Cinebench, обирай який, подивимось чи х86 чи потужна Рука.
-
Барбарис
Member
AntonyKandaurov, та проблема не в скріні, а в непотрібності цього тесту