Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

colapc
Для фолдинга, естественно нвидия... Под Ати, до сих пор не оптимизировали расчеты..(
Artistus
Digital Artist

ronemun:тоді тобі тре настроїти (Ctrl+D) мережу VMWare як NAT, перезапусти віртуалку
...
там буде файл vmnetcfg.exe - він дуже помагає в конфігурації мережі.
Баааалін! Ледве настроїв - ну і через *опу там все мутиться. Сам не пойняв, що зробив по тому мануалу, але слава богу моніториться тепер гаджетом.

Добавлено через 1 минуту 51 секунду:
Не бачу сенсу залишати віндовий SMP-клієнт для фолдинга.
Стираю його геть.
Вложения
LinSMP+WinNV.jpg
Freddy Krueger
Member

Не бачу сенсу залишати віндовий SMP-клієнт для фолдинга.
Стираю його геть.
Ну тоді наступний крок - ловля БЖ. Ось готовий скрипт, щоб не виникало проблем зі створенням свого. У властивостях файлу ставиш галочку "виконувати як програму" і запускати при старті системи або в автозапуск його. Клієнт запускати з параметрами -smp 4 -bigadv
Але треба ще відредагувати скрипт під свій системний пароль, це два однакових параметра echo "pass".
ShaggY
Member

Ого! Я теж таке красиве хочу.. А то не подобається мені командний рядок))))
Artistus все робив як Ронемун писав? І як переключитися в граф режим? Чи треба встановлювати іншу лінуху якусь?
Artistus
Digital Artist

ShaggY
Я скачав лінуху 64-бітну з оф сайту Ubuntu і поставив її на віртуалку.
Потім встановив 6-й клієнт по факу на сайті фолдинга (бааалін, невже прийдеться новий ФАК писати? :facepalm: :gigi: )
І розшарив папку (скачало самбу все до неї для розшарювання папок).

Так все робив по налаштуваннях мережі, як радив ronemun. :beer:
Але скрипт для лову БЖ ще не ставив.

Ще одне запитання, колеги.
Як зробити так, щоб по мережі з основного компа моніторити папку ноутбучного віртуального клієнта, яка вже успішно моніториться на самому ноутбуку?
Вложения
LinSMP-i7-2630QM.jpg
ShaggY
Member

ArtistusArtistus
Оу супер))) я в себе знайшов в загашнику юбунту 10,04))) якось поставлю))

о це так ппд на ноуті!!!!майже як на твоєму 2500к
тобто якщо поставити частоту наута, на стаціонар, то ппд цікаво який буе?...
Artistus
Digital Artist

ShaggY
Зараз на стаціонарі (тільки віртуальна лінукс СМП-шка активна) ППД 22690 ППД (завдання 6098)
На ноуті - теж віртуальна лінукс СМП-шка - 13030 ППД (до 2500К в розгоні далеко, теж завдання 6098, але інші run, clone, gen).
Пробував на ноуті в режимі smp 4 - продкутивність падає на 15%, а ППД - на 25%.

Убунта 10.04 трохи не така (Гном інтерфейс). У мене оце - 11.10. Інтерфейс Юніті (дефолт).
Romanovfastov
Junior

Artistus

Меня температурка на скриншоте немного настораживает, долго он так продержиться?
Шаженла
Member

Artistus
Ще одне запитання, колеги.
Як зробити так, щоб по мережі з основного компа моніторити папку ноутбучного віртуального клієнта, яка вже успішно моніториться на самому ноутбуку?
На большом компе винда активная? Если да, то тут просто общий доступ настроить надо и всё. Если нет, то я даже не знаю.
ShaggY
Member

Artistus:ShaggY
Зараз на стаціонарі (тільки віртуальна лінукс СМП-шка активна) ППД 22690 ППД (завдання 6098)
На ноуті - теж віртуальна лінукс СМП-шка - 13030 ППД (до 2500К в розгоні далеко, теж завдання 6098, але інші run, clone, gen).
Пробував на ноуті в режимі smp 4 - продкутивність падає на 15%, а ППД - на 25%.

Убунта 10.04 трохи не така (Гном інтерфейс). У мене оце - 11.10. Інтерфейс Юніті (дефолт).
Я про те шо, якщо зрівняти частоти цих проців, і думаю ппд буде відносно рівний.

Я чесно не знаю яка там різниця, але багато чув що десятка меньше глючить. Та і тут писали, що на 11-й трохи менший ппд.

І до речі, і справді тумпература якась високувата.. треба чи підвищувати оберти с\о чи якусь підставку з охолодженням,, або краще і те і те :)
А ще краще, зараз на балкон його винести :idea: :D
Artistus
Digital Artist

Romanovfastov:Меня температурка на скриншоте немного настораживает, долго он так продержиться?
ShaggY:І до речі, і справді тумпература якась високувата..

Не знаю, хлопці, по ходу для мобільних проців 100 градусів критичні.
ronemun
Advanced Member

для інтелівських проців, особливо мобільних, 78 градусів це не просто норма, це холодно. В мене на стаціонарному 100 (ядро) і так місяцями. Температура ядер нормальна - це на 3 градуса меньше Tjmax, коли включається тротлінг. Для Core i5 670 це 105-3=102 град. Мобільні проци проектуються відразу під вищу температуру (ну і мешьше споживання само собою)

Artistus
якщо ти виходиш в інет через одну точку одночасно двома компами, то значить в тебе же є NAT (в тому пристрої, через який виходиш), або твій провайдер видав тобі кілька ІР-адресів.
Якщо є NAT значить є DHCP, включи його якщо виключений, і тоді не тре NAT у віртуалці, а просто Bridge, Лінукс необхідні мережеві настройки автоматом отримає від DHCP (якщо ти в самому Лінуксі DHCP не виключив), всі 3 компа (ноут, основний і віртуальний) будете в одній мережі, ну і тоді зможеш моніторити віртуалкуз іншого компа

Shaggy
чим тобі командна стрічка не подобається - три рядка ввів і на 4-5 днів забув, там же ш нічого більше робити не тре.
Якщо зможеш рішати 6903-6904 - то взагалі назавжди зможеш забути :laugh: . Звичайно, після перезавантаження тре повторити.
Последний раз редактировалось ronemun 29.02.2012 14:05, всего редактировалось 1 раз.
ShaggY
Member

Artistus:
Romanovfastov:Меня температурка на скриншоте немного настораживает, долго он так продержиться?
ShaggY:І до речі, і справді тумпература якась високувата..

Не знаю, хлопці, по ходу для мобільних проців 100 градусів критичні.

То є так, але як там все інше поживає, наприклад система живлення.
ronemun
та нє.. я хочу по красивому)) тим паче, хочу сам лінь покалцать, раз така тема пішла)))
ronemun
Advanced Member

Калцай паралельно

colapc 300 WU :super:

Lucky0 10WU :super: - початок половина справи :)

Зі святом всіх! :kbd: :beer:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

с какого мы 179 *** :mad:
colapc
Member

prosha_evolist:с какого мы 179 *** :mad:
:think: :censoured: Вот и я того же мнения! :censoured:
Шаженла
Member

Вот вам ответ http://folding.extremeoverclocking.com/ ... p?s=&t=341" target="_blank
У неё +2 места, и за того что её тоже обогнали. Так что это эта команда нас обогнала.
ronemun
Advanced Member

В них нічого-собі потенціал - за листопад мали 64,524,592 :eek:
863 задачі в середньому по 74тис
Це в їхнього основного донора blog
ronemun
Advanced Member

frenchtouch
з поверненням :beer:

братва, негайно всі побігли за ноутами :gigi:
http://www.overclockers.ru/hardnews/pri ... 6_GGc.html" target="_blank
Artistus
Digital Artist

Freddy Krueger:Ну тоді наступний крок - ловля БЖ. Ось готовий скрипт, щоб не виникало проблем зі створенням свого. У властивостях файлу ставиш галочку "виконувати як програму" і запускати при старті системи або в автозапуск його. Клієнт запускати з параметрами -smp 4 -bigadv
Але треба ще відредагувати скрипт під свій системний пароль, це два однакових параметра echo "pass".
Значить ввести пароль таким чином: echo "********" , де замість * - цифри пароля?
Скільки мені ставити NCPUS? Залишити 12, чи 16, щоб сервак думав що в мене відповідна кількість ядер і присилав БЖ?
А при -smp 4 клієнт запуститься в 4-поточному режимі.
Я так розумію, що робота буде виконуватись 4-потоками, а скрипт тільки підміняє визначення кількості ядер для клієнта і сервака, щоб вони зомовились передати БЖ на розрахунок.

Я все правильно зрозумів?
Ответить