Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Sixma
Member

murzik:Sixma
співчуваю. йому було добре з вами. це життя. прихистіть якогось дворового бідолагу і подаруйте йому любов.
Саме цікаве, що він все життя воював (страшно билися) із котом родичів приблизно такого ж віку, і пропали в один момент, около тижня назад пішли та не повернулися, мабуть на кінець життя, вирішили закопати сокиру війни.
Ось такого малюка нам подарують, сподіваюся буде добрим другом ИзображениеИзображение
murzik
Member

Sixma
то Ваську не знайшли?
Sixma
Member

murzik:Sixma
то Ваську не знайшли?
Ні, пішов, і не повернувся, все ж таки час...
yupi
Member

Sixma:все ж таки час...
Ну вообще кошки живут около 20 лет :rolleyes: у мамы две живут, весной обеим будет 19 и 20 :)
viperest1
Member

Sixma
Співчуваю ,но що поробиш... :(
А ось і мій дятел :gigi:
спойлер
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
murzik
Member

Сухий корм як "вкусняшка" який можете порадити? В день з'їдає грам 20 і то не завжди Purina для стерилізованих, але пишуть шо погане. Роял канін вартує свого?
І ще питання, кіт постійно на дворі, витрачається енергія, чи варто давати для стерилізованих? може він відчуває що не вистачає енергії і бігає частіше їсти?
основний раціон
вранці і ввечері: 50 грам куряче філе, 50 грам шлунків, 70 грам шия.
+ якщо не вистачило, то 1-1.5 пачки\день фелікс в желе (різні пробували, їсть тільки цей), сухий корм 20-30 грам , 1 раз в 2-3 дні банка паштета purina, в неділю додатково печінка.
інколи він не їсть щось з цього перелічоного.

чи не буде критичної шкоди від тієї 1.5 пачки фелікса в день? що він їсть на вулиці не знаю, мишей давно не приносив. інколи не їсть взагалі, зайде привітається, обхід квартири зробить і пішов на двір.
інколи приходить 1 раз на добу, це найгірше - не можна накормити , не хочеться щоб переїдав.

бачив як гад на дворі їсть сухий корм для безхатьків :gigi:
Hells Angels
Member

murzik
с вопросами по питаю скорее всего надо обращаться к тем кто разводит породу вашего кота, они знают почти все что нужно.

поинтересуюсь, зачем стерилизовать кота который ходит на улицу, не проще ли отучить его метить в доме/квартире ?
murzik
Member

Hells Angels
порода? з села привезли, ветеринари писали "європейська", звичайний кошак.
стерилізували жінки, поки я був на роботі, хоча необхідності не було, і не розраховували, що він буде 23 години на вулиці, якщо погода сприятлива. так то мешкаємо в квартирі 1 поверх. Здачі нікому не дає, весною його покусали, лікували ногу...
viperest1
Member

Свого годую ось таким ,задоволений :super: . Яйця поки на місці ,але вже буду дивитись по-поведінці :gigi:
спойлер
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Hells Angels
Member

murzik
как лакомство корм ну такое себе, проще купить отдельно лакомство для кошек и давать 2 раза в неделю как поощрение :)

viperest1
это же основа, когда кот плотно сидит на одном корме, а не получает периодически в небольшом кол-ве.

у меня скотиш страйт 50/50, корма разной группы + обычная еда.
viperest1
Member

Просто я 80% часу на роботі і не маю часу заморочуватись ( хоч знаю ,що натуралка краще для здоров'я, но ...) ,тому годую так . Но скажу чесно він і не жаліється- виглядає краще за мене :gigi:
murzik
Member

viperest1
так, сухий корм - зручно, не псується.
viperest1
Member

murzik:viperest1
так, сухий корм - зручно, не псується.
Але дорого ,що просто жесть... .4 кг на ~2 с міс.стає . Останні раз дав 1500 грн за 4 кг ,за Гурме взагалі мовчу..
yupi
Member

Немного про корма https://roscontrol.com/journal/tests/ek ... it-koshku/

https://rskrf.ru/ratings/tovary-dlya-do ... ya-koshek/

https://kotoholik.com/korm/reiting-vlazhnyh-kormov.html

Я бы кота совсем не кормил кормами такими, лучше мясо, рыбу, сметану, творог и тд
murzik
Member

viperest1
якщо вірити тому що на пачці пишуть, що добова норма 60 грам, то вигідніше сухим, просто роял канін це супер преміум, якщо порахувати вартість вологого корму цього ж виробника то буде в рази дорожче.
viperest1
Member

murzik
Я щось прохлопав останній пост ,то все через роботу - мене трохи були заганяли.
Якщо чесно ,то кіт задоволений цим кормом ,що зараз даю . Але звісно ще додаю вологий . Замінив Gourmet на вологий Роял , бо бувало ,що від Гурме він не завжди з особливим захватом їв ( або зажрався скотиняка :gigi: ,або він йому не дуже смакував ,хоч курка + індичка йшли на ура ). Зараз вологий від Роял прям змітає, що мене якщо чесно радує. Було б більше вільного часу , то можна було б і натуральний харч давати ,а так ....
спойлер
ИзображениеИзображение
murzik
Member

viperest1
доводиться коту давати хімію, бр натуралка йому набридає. або зажрався.
в морозильнику заготовки філе по 50 грам, мясо гомілок на 2 частини кожну ногу, шиї і шлунки , очищені від зайвого жиру. Розморозка в теплій воді хвилин 5. А коли я на роботі і він приходить, то дають готовий фелікс або сухий, бо ніхто не хоче цим займатись, чомусь.
viperest1
Member

murzik
Може і дійсно набридає :shuffle: ,але точно ходить не голодний, бо їжа завжди в нього є так як і свіжа вода.
Надіюся ,що все буде добре.
Статті вище прочитав. Печалька...
master
Member

А чего в теме одни кошаки? Что, оверы собакенов не жалуют?
Only Read
Member

master
Собак сьели уже всех
Ответить