Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
colapc
Member
-
MORTAL
Member
капец мне начали идти 7611, а штрафные санкции до сихпор действуют
думал схитрю поставлю слот на паузу создам новый на него прийдет чета помельче ( ну чтобы быстрее посчитать побольше задач чтоб санкции быстрее закончились ) так на новый слот пришла вообще 7809

-
Artistus
Digital Artist
MORTAL
Невигідні завдання мабуть теж в ролі штрафів присилають...
Я нічого не скидую і мені йдуть 60хх.
Добавлено через 1 час 4 минуты 11 секунд:
О, тепер мені прийшло 7504. Це добре, чи погано? Хоча я все одно не скидуватиму.
Невигідні завдання мабуть теж в ролі штрафів присилають...
Я нічого не скидую і мені йдуть 60хх.
Добавлено через 1 час 4 минуты 11 секунд:
О, тепер мені прийшло 7504. Це добре, чи погано? Хоча я все одно не скидуватиму.
-
ronemun
Advanced Member
-stan-
500 WU
Добавлено через 9 минут 27 секунд:
MORTAL
в мене, як в 6-му, так і в 7 клієнті, на beta до сих пір ідуть вперемішку 8004 і 8022, останніх більше.
8021-22 мають у 2 рази довший крок ніж 800х і 8011 (в них навіть базові очки у 2 рази більші)
500 WU
Добавлено через 9 минут 27 секунд:
MORTAL
в мене, як в 6-му, так і в 7 клієнті, на beta до сих пір ідуть вперемішку 8004 і 8022, останніх більше.
8021-22 мають у 2 рази довший крок ніж 800х і 8011 (в них навіть базові очки у 2 рази більші)
-
MORTAL
Member
ronemun
стасибо
создал еще один слот с client-type=beta на него пришло 8021 надеюсь их много еще придет
стасибо
-
Freddy Krueger
Member
-
Шаженла
Member
А что это за ВБЖ задания такие p8031. Дают 3843 очков. Но время на шаг ~2:38
Это что новые beta задания?
Это что новые beta задания?
-
ronemun
Advanced Member
Це для відеокарти. дають 7 000 ППД для gts250@1650
виходить, для твоєї 560Ті@1960 PPD=21000
Добавлено через 1 час 12 минут 38 секунд:
KROZORS
10 000 взяв "одной левой"
виходить, для твоєї 560Ті@1960 PPD=21000
Добавлено через 1 час 12 минут 38 секунд:
KROZORS
10 000 взяв "одной левой"
-
Шаженла
Member
ronemun

Вот бы мне таквзяв "одной левой"
-
ronemun
Advanced Member
Gorets
100 000
100 000
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
а если у меня пдд 1600 то ето тогда че?

-
ronemun
Advanced Member
10 000 у KROZORS загалом, а не ППД
Добавлено через 1 час 16 минут 10 секунд:
подібно на те, що наш лідер підключився до іншої команди
http://folding.extremeoverclocking.com/ ... =&u=606839" target="_blank
певно тут не цікаво, нема з ким конкурувати
Думаю, про нас не забуватиме
Добавлено через 1 час 16 минут 10 секунд:
подібно на те, що наш лідер підключився до іншої команди
http://folding.extremeoverclocking.com/ ... =&u=606839" target="_blank
певно тут не цікаво, нема з ким конкурувати
Думаю, про нас не забуватиме
-
Шаженла
Member
ronemun

Что за? Нафига?подібно на те, що наш лідер підключився до іншої команди
-
ronemun
Advanced Member
команда ми 179

Змінив паскей, штрафи зникли.
Для зміни паскея необхідно у формі
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/getpasskey.py" target="_blank
іншу поштову скриньку задати. на неї прийде новий паскей
Змінив паскей, штрафи зникли.
Для зміни паскея необхідно у формі
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/getpasskey.py" target="_blank
іншу поштову скриньку задати. на неї прийде новий паскей
-
MORTAL
Member
ronemun
щас попробую и я так зделать
щас попробую и я так зделать
-
ronemun
Advanced Member
Старі задачі, які отримані зі старим паскеєм, під новим зарахуються без бонуса. Лише нові будуть з бонусом 
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
за 24ч на 2 позиции ГУД!)

-
Шаженла
Member
prosha_evolist
Это и за того что разница между командами было 100к
Это и за того что разница между командами было 100к
-
ronemun
Advanced Member
у 7-му клієнті ідуть високоприбуткові 70хх.
параметри:
client-type=normal
smp має бути від 9 до 12
max-packet-size любий (тобто взагалі можна викинути)
ідуть постійно, але кожних пывгодини на 5 хв переривають 80хх. Тому перед запуском радив би перевірити без паскея, якщо 70хх - ловіть знову з паскеєм. Я для цього зробив 2 *.bat скрипти і 2 config.xml (один з лівим логіном і без паскея, другий з вірними даними). bat-файл зупиняє службу, чистить папку work, заміняє config.xml на потрібний і запускає службу. Першим файлом перевіряю номер задачі, а як підходить - запускаю другий з вірними даними. Якщо кількість потоків проца не співпадає з числом smp у config.xml, то після отримання завдання, тре змінити smp на потрібний і перезапустити задачу (в інтерфейсі Pause на smp-слоті, почекати поки не зупиниться, далі Start)
УРАААААА!
SergeyR з нами!!!!!!!!
і в нього якийсь новий бульбулятор - 507,179 за 1 задачу
з новим рекордом
а також 17 000 000 очок
507,179 за 2,5 доби, тобто ППД=203 000 - може то нові задачі такі круті
поставив 7.1.48 клієнт. Швидше інсталюється, файли тем не так довго пишуться і інсталяція служби не довго висить. Виправили страшний тормоз при переході між компами що був у 7.1.4?, глюк з підрахунком ППД після перезагрузки задачі залишився (правда, я обновляв тільки на контролюючому компі, на тих що рахують - ні. Порівняв файли різних (7.1.38 і 7.1.48) версій - FAHclient змінився, може він ще впливає на підрахунок ППД).
глюк, коли 2 рази цокаєш по клієнту щоб зайти в настройки, а вискакує вікно без вкладок, залишився.
дуже швидко зупиняються задачі при паузі - зручно
тепер при інсталяції не вимагає деінстальовувати попередню версію, ставиться поверх неї. Може тепер можна декілька копій поставити (окремо для відео і проца)?
також нормально запустилась робота відеокарти як служби - може тепер вже не тре заходити в профіль щоб відеокарта рахувала? Поставив як службу (на авто), запустив, скачалась задача і запустилась, і то без оболонки. Перезагрузив комп, не заходив, спеціально з іншого компа перевірив журнал клієнта -розрахунки йдуть. Для приколу зайшов через RDP - ядро не вилетіло як в 6-му клієнті, запустив інтерфейс - прогрес іде. Через пару процентів поставив на паузу, потім запускаю - і виліт - система нестабільна. Далі циклічний перезапуск зі скачуванням нових задач. Мусив зупинити службу і вийти з RDP. Зайшов локально і запустив службу - розрахунки пішли. Якщо вийти з сеансу надовго хватить чи ні?
Також, здається, інтерфейс знаачно плавніше став (система ХР), ніж коли у 6-му клієнті рахую, може тому що задача на ядрі А11, а в 6-му була А15. В принципі, так і має бути - раніше розрахунки працювали через відеодрайвер, і це тормозило інтерфейс, а тепер певно розрахунки напряму працюють з залізом
Одна Проблема - на настройках (advanced і forcegpu..), при яких раніше у 6 і 7 клієнтах йшли задачі на А15 тепер ідуть тільки А11.
Запустив вручну, не через службу, так само? пробував beta і все що можна- тіж самі 1050х і 57хх задачі. Ядро А11 грузить проц (1,5% на Core2 Duo@2.26, що зменьшить ППД проца на 15-25%)
параметри:
client-type=normal
smp має бути від 9 до 12
max-packet-size любий (тобто взагалі можна викинути)
ідуть постійно, але кожних пывгодини на 5 хв переривають 80хх. Тому перед запуском радив би перевірити без паскея, якщо 70хх - ловіть знову з паскеєм. Я для цього зробив 2 *.bat скрипти і 2 config.xml (один з лівим логіном і без паскея, другий з вірними даними). bat-файл зупиняє службу, чистить папку work, заміняє config.xml на потрібний і запускає службу. Першим файлом перевіряю номер задачі, а як підходить - запускаю другий з вірними даними. Якщо кількість потоків проца не співпадає з числом smp у config.xml, то після отримання завдання, тре змінити smp на потрібний і перезапустити задачу (в інтерфейсі Pause на smp-слоті, почекати поки не зупиниться, далі Start)
УРАААААА!
SergeyR з нами!!!!!!!!
і в нього якийсь новий бульбулятор - 507,179 за 1 задачу
з новим рекордом
а також 17 000 000 очок
507,179 за 2,5 доби, тобто ППД=203 000 - може то нові задачі такі круті
поставив 7.1.48 клієнт. Швидше інсталюється, файли тем не так довго пишуться і інсталяція служби не довго висить. Виправили страшний тормоз при переході між компами що був у 7.1.4?, глюк з підрахунком ППД після перезагрузки задачі залишився (правда, я обновляв тільки на контролюючому компі, на тих що рахують - ні. Порівняв файли різних (7.1.38 і 7.1.48) версій - FAHclient змінився, може він ще впливає на підрахунок ППД).
глюк, коли 2 рази цокаєш по клієнту щоб зайти в настройки, а вискакує вікно без вкладок, залишився.
дуже швидко зупиняються задачі при паузі - зручно
тепер при інсталяції не вимагає деінстальовувати попередню версію, ставиться поверх неї. Може тепер можна декілька копій поставити (окремо для відео і проца)?
також нормально запустилась робота відеокарти як служби - може тепер вже не тре заходити в профіль щоб відеокарта рахувала? Поставив як службу (на авто), запустив, скачалась задача і запустилась, і то без оболонки. Перезагрузив комп, не заходив, спеціально з іншого компа перевірив журнал клієнта -розрахунки йдуть. Для приколу зайшов через RDP - ядро не вилетіло як в 6-му клієнті, запустив інтерфейс - прогрес іде. Через пару процентів поставив на паузу, потім запускаю - і виліт - система нестабільна. Далі циклічний перезапуск зі скачуванням нових задач. Мусив зупинити службу і вийти з RDP. Зайшов локально і запустив службу - розрахунки пішли. Якщо вийти з сеансу надовго хватить чи ні?
Також, здається, інтерфейс знаачно плавніше став (система ХР), ніж коли у 6-му клієнті рахую, може тому що задача на ядрі А11, а в 6-му була А15. В принципі, так і має бути - раніше розрахунки працювали через відеодрайвер, і це тормозило інтерфейс, а тепер певно розрахунки напряму працюють з залізом
Одна Проблема - на настройках (advanced і forcegpu..), при яких раніше у 6 і 7 клієнтах йшли задачі на А15 тепер ідуть тільки А11.
-
Шаженла
Member
ronemun
SergeyR
Команда, я иногда буду пропадать. Так как началась новая волна депрессии
SergeyR
Команда, я иногда буду пропадать. Так как началась новая волна депрессии