так, з мого боку було б наївно розраховувати, що я всіма одночасно користуватимусь, навіть не зважаючи на те, що я працюю вдома.Kosdnepr: ↑ 25.09.2024 16:34Досвід підказує, що така кількість клавіатур в колекції просто займає зайве місце, все одно користуєшся 2-3 улюбленими.
тут більше якийсь вже колекційний аспект починає додаватись, я от наразі планую покупку ще 2-3 клавіатур, але продавати поки ніяку не надумав. до того ж вони різних кольорів, не всі кейкапи (а у мене їх вже теж чимало назбиралось) однаково добре підходять до всіх дошок, тож цей момент також присутній. наразі я навіть найдешевшу акко spr67 інколи беру поюзати і продовжую модифікувати, хоча вона зовсім бюджетна і до того ж трохи дитячого блакитного кольору, який мені не надто подобається.
тут два варіанти розвитку подій. або я просто поповнюватиму колекцію, виставлю всі клави в спец. обладнаній шафі чи полицях гарненько під акриловими ковпаками (які вже почав закуповувати) і буду споглядати більшість клавіатур як якісь фігурки чи інші колекційні айтеми люди споглядають, або все ж таки обмежусь 2-3 клавіатурами, а решту продаватиму. наразі не вирішив.
та навіть поки дружину не можу переконати взяти одну з зібраних клавіатур собі і користуватись. каже, що їй з аймаком епл меджик кіборд дуже зручна бо клавіші низенькі і "легко" натискаються ну і сканер відбитку пальця на клаві їй це дуже зручно (тут не сперечатимусь, це епл направду круто реалізував). але я не полишаю надії, можливо, таки переконаю. тим паче вона навіть тестує мої збірки, дає свої коменти, щось подобається більше щось менше, але все на відстані, пересідати на механіку наразі ні в яку не бажає.
на жаль, набагато менше ніж хотілось биKosdnepr: ↑ 25.09.2024 16:341) що є час займатись.
та мені в принципі байдуже яку клавіатуру використовувати в питаннях формату. що стосується звуку та тактильних відчуттів -- аналогічно. мені подобається і м'який тайпінг і жорсткий, і заку і альпаки і лінійні світчі і тактильні. подивимось, можливо мені набридне і я буду проводити більшість часу з однією клавіатурою, а можливо і ні і я буду далі чергувати різні варіанти для урізноманітнення.Kosdnepr: ↑ 25.09.2024 16:34що ще в пошуку свого та експериментуєте з різними форматами. Бо коли визначишся що тобі потрібно і подобається, це дуже звужує клавіатурний світогляд.
канонічний це який саме? ніколи особливо не цікавився цим форматом, та і бачив краєм ока, що там всього кілька клавіатур на ринку і, здається, найкраща за співвідношенням ціна-якість з них це qk100.Kosdnepr: ↑ 25.09.2024 16:34канонічний 1800?
Відправлено через 5 годин 47 хвилин 4 секунди:
Цікаво, скільки б важив якийсь геон glare виконаний в 98%, якщо в tkl він тягне на ~4.7кг зібраний
Кілька разів поспіль перезібрав клавіатуру — підкачався