Новости
Последние статьи и обзоры
Змагаймось в нашій команді Folding@Home!
-
ronemun
Advanced Member
70XX лізуть вже на smp 2, навіть спеціально підставляти нічого не треба 
-
ShaggY
Member
В мене нажаль не лізуть..(
Я думаю цей тиждень також може стати рекордним))))
І до речі, минулий місяць також рекордний!!!))))) 12,881,392 очок!!
Сподіваюсь, сьогодні зможу дотягнути до 3-х лямів))
Я думаю цей тиждень також може стати рекордним))))
І до речі, минулий місяць також рекордний!!!))))) 12,881,392 очок!!
Сподіваюсь, сьогодні зможу дотягнути до 3-х лямів))
-
ronemun
Advanced Member
як не лізуть. Підбери smp (2, 7-12), beta зняти, max-packet-size=small чи ін. А головне перегружай пару раз якщо необхідне не йде. (батник зроби: зупинка сервісу, очистка work, запуск. Якщо не поможе то зміни параметри і знову батник. Головне як зловиш smp назад верни (теж батник: зупинка, підміна config.xml на потрібний, старт). Хоча можна все автоматизувати по подіях появи завдання (work\01\logfile_01.txt і зчитування номеру проекту) і закінчення (в log.txt зявиться Cleaning up Unit 00).
Последний раз редактировалось ronemun 01.02.2012 11:00, всего редактировалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
Куди це записувать у 7-му клыэнты, бо вчора спробував, він ругнувся на мене шо не можна таке ставити - смп 8
А самому назад мінять не можу..
На жаль на те все тре час і не бути стомленним, поки що працюю в ружимі нон стоп з 9 і як виходить (7,8,9), так шо дома вже мало є бажання щось робити
А самому назад мінять не можу..
На жаль на те все тре час і не бути стомленним, поки що працюю в ружимі нон стоп з 9 і як виходить (7,8,9), так шо дома вже мало є бажання щось робити
-
ronemun
Advanced Member
Зупинити клієнт.
в config.xml, вставляти між цими записами:
<slot id='0' type='SMP'> (це початок конфігурації слота SMP, тут же можна задавати id)
</slot> (це закриття записів даного слота. якщо декілька слотів - їх конфігурації закриваються кожен своїм </slot>)
В тебе SMP слот може мати інше id= ніж 0, якщо є ще слоти, наприклад відеокарти. Головне щоб було <slot id='0' type='SMP'>
1. кількість потоків (smp) задає запис
<cpus v='8'/>
якщо задати -1 (мінус 1) то автоматом виставить ту кількість потоків, яку підтримує проц.
2. тип завдань
<client-type v='advanced'/> (можливе beta, advanced, normal, bigadv)
3. розмір завдання (пакета)
<max-packet-size v='small'/> (можливі значення - small, big, normal)
значення normal означає по замовчуванню (коли параметр не вказується)
символи < /> ' ' мають бути і їх не можна пропускати
Щоб зупинити клієнт тре зупинити відповідну службу, або вибити процес FAHClient. Фактично розрахунок веде (і грузить проц) процес FAHcore_A*, але якщо його вибити FAHClient його автоматом заново перезапустить
в config.xml, вставляти між цими записами:
<slot id='0' type='SMP'> (це початок конфігурації слота SMP, тут же можна задавати id)
</slot> (це закриття записів даного слота. якщо декілька слотів - їх конфігурації закриваються кожен своїм </slot>)
В тебе SMP слот може мати інше id= ніж 0, якщо є ще слоти, наприклад відеокарти. Головне щоб було <slot id='0' type='SMP'>
1. кількість потоків (smp) задає запис
<cpus v='8'/>
якщо задати -1 (мінус 1) то автоматом виставить ту кількість потоків, яку підтримує проц.
2. тип завдань
<client-type v='advanced'/> (можливе beta, advanced, normal, bigadv)
3. розмір завдання (пакета)
<max-packet-size v='small'/> (можливі значення - small, big, normal)
значення normal означає по замовчуванню (коли параметр не вказується)
символи < /> ' ' мають бути і їх не можна пропускати
Щоб зупинити клієнт тре зупинити відповідну службу, або вибити процес FAHClient. Фактично розрахунок веде (і грузить проц) процес FAHcore_A*, але якщо його вибити FAHClient його автоматом заново перезапустить
-
ShaggY
Member
ronemun
ДЯкую!! Може хоч ввечері та вранці зможу ловити більш продуктивні завдання
ДЯкую!! Може хоч ввечері та вранці зможу ловити більш продуктивні завдання
-
Шаженла
Member
Сегодня вернулся фолдить, и прискакали 2 подряд 11040. Это хорошие жабы? Есть ли толк шаманить чтоб получить лучше?
P.S. Клиент 6 версии
P.S. Клиент 6 версии
-
ShaggY
Member
Денис97
НЕ трогай!)) Єто саміе вкусніе жабки))
НЕ трогай!)) Єто саміе вкусніе жабки))
-
ronemun
Advanced Member
Все, в мене закінчились 70хх, і 1104х не йдуть (ні в 6-му, ні в 7-му клієнті). Прийшлось у 7-му на max-packet-size=small i smp=16 ловити 780x. Вони дуууже довго рахуються.
P.S. Знов 70xx вернулись. Я так розумію зараз 70хх йдуть хвилями, з перервою 0,5-1 год
SergeyR 15 000 000
команда 190-е місце
P.S. Знов 70xx вернулись. Я так розумію зараз 70хх йдуть хвилями, з перервою 0,5-1 год
SergeyR 15 000 000
команда 190-е місце
-
Шаженла
Member
ronemun
Всем чаю
Всем чаю
-
ShaggY
Member
Кінчились на просты параметри, тыльки валять 80хх
на:
<client-type v='advanced'/>
<max-packet-size v='small'/>
<cpus v='8'/>
на 1 прийшло 7014, на інший 10090
і я затупив помынять на -1, то доволы довго рахувало пару выдсоткыв)) ща подивимось як при нормы, але це не дыло так мынять.. якщо б уже був робочий скрипт то може можна, але займатися з ним, не ма бажання(
на:
<max-packet-size v='small'/>
<cpus v='8'/>
на 1 прийшло 7014, на інший 10090
і я затупив помынять на -1, то доволы довго рахувало пару выдсоткыв)) ща подивимось як при нормы, але це не дыло так мынять.. якщо б уже був робочий скрипт то може можна, але займатися з ним, не ма бажання(
-
ronemun
Advanced Member
зараз 70хх ідуть на будь які smp (від 2 до 8). Тому можна -1 залишати. Не відразу і не завжди, періодами. В мене так
<slot id='0' type='SMP'>
<cpus v='-1'/>
<max-packet-size v='big'/>
<slot id='0' type='SMP'>
<cpus v='-1'/>
<max-packet-size v='big'/>
Последний раз редактировалось ronemun 01.02.2012 21:44, всего редактировалось 1 раз.
-
ShaggY
Member
ну в мене тыльки 80хх так шо не знаю..
-
ronemun
Advanced Member
ShaggY03
3 000 000

3 000 000
-
ShaggY
Member
Yeah baby

-
ronemun
Advanced Member
у 7-му клієнті 80хх валять у всі дири. Жодні настройки не допомагають (крім smp 13 і більше)
-
di2di
Member
ronemun
угу заметил (((
угу заметил (((
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
SergeyR 15 000 000
команда 190-е місце
[/quote]
надеюсь до конца недели в 70+ войти (ща 79)
команда 190-е місце
надеюсь до конца недели в 70+ войти (ща 79)
-
Шаженла
Member
Сейчас постараюсь не сбавлять оборотов, если всё будет получатся то 15к в день от меня обеспеченно