поки ви думаєте Туф хтось купив , мабув хтось тут , бо я написав , він там висів 2 дніtaras_cs: ↑ 21.01.2026 13:51є над чим поміркувати, посиджу на вихідних за ресьорчем.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Yurius
Member
-
taras_cs
Member
Не страшно, Red Devil RX 9070 XT Special Edition ще три штуки є, ціна норм, наче.Yurius: ↑ 21.01.2026 14:12поки ви думаєте Туф хтось купив , мабув хтось тут , бо я написав , він там висів 2 дні
-
vsx
Member
taras_cs
Да вони всі з Тайваню
Да вони всі з Тайваню
-
Аціо
Member
Ну якщо вірити людині яку згадував, він казав що ні, просто більш масові продукти згадають частіше - через їх розповсюдженість, кількість. А якщо порахувати наприклад що на 1000 Сапфір Пульс придбано 100 Асус Таф, то і згадають останніх в 10 разів менше. І так до справи Пульс, Пьюр та Нітро за компонентами майже не відрізняються, там буквально різниця контролер РГБ та у Нітро інша трохи розводка живлення через х16 роз'єм живлення, так що так Пульс це не дешевий варіант, хоч і Таф непогані але частіше на пам'яті Самсунг - 3-4 градуси холодніше та 3-5% повільніше. Лише раджу мати на увазі що у Пульс три ітерації - сама краща на мій погляд Pulse G OC.taras_cs: ↑ 21.01.2026 14:07Але вірогідність залежить від моделі, судячи з усьогоАціо: ↑ 21.01.2026 13:52 taras_cs
Ну як казав хлопець що продає карти сотнями з вторинного, та перевіряє карти тисячами на рік, дроселі можуть вібрувати у самої кращої та не вібрувати у самої дешевої в серії будь якого виробника це напевно дійсно рандом.
От РД цікавий дійсно варіант, лише щоб вліз бо якщо не помиляюсь 36см довжина.taras_cs: ↑ 21.01.2026 14:50
Не страшно, Red Devil RX 9070 XT Special Edition ще три штуки є, ціна норм, наче.
-
Nouriel
Member
недавно була ситуація шо з цим бж відокарта глючила))Yurius: ↑ 21.01.2026 13:15Гігабайт Юд 850вт
а які ж там температури?taras_cs: ↑ 21.01.2026 12:45Температури в неї зовсім не "прайм", але хоч на котушки немає скарг.
вперше чую таке, з тих шо я знаю і купили їх не жалілисьtaras_cs: ↑ 21.01.2026 12:45Зустрічав доволі багато коментарів в магазинах, що в Sapphire 9070 XT Pure/Pulse шумні котушки.
ну тоді уже і бюджетні будуть по 40к+)))taras_cs: ↑ 21.01.2026 13:51Це той самий сегмент, що й Red Devil - обидва виробники з Тайваню, є над чим поміркувати, посиджу на вихідних за ресьорчем.
-
taras_cs
Member
Pulse важить 1213 gАціо: ↑ 21.01.2026 18:43І так до справи Пульс, Пьюр та Нітро за компонентами майже не відрізняються, там буквально різниця контролер РГБ та у Нітро інша трохи розводка живлення через х16 роз'єм живлення, так що так Пульс це не дешевий варіант
An 8+3 phase VRM powers the GPU.
Nitro+ важить 1585 g
A 10+3 phase VRM powers the GPU.
Плюс підсвіточка
Температури при однаковому шумі (нормалізація)

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Ось, дивіться. всі карти видають такий самий рівень шуму (нормалізація)Nouriel: ↑ 21.01.2026 19:26а які ж там температури?

Відправлено через 14 хвилин 36 секунд:
Там смішні 34 см, в мене такий кейз.Аціо: ↑ 21.01.2026 18:43От РД цікавий дійсно варіант, лише щоб вліз бо якщо не помиляюсь 36см довжина.

Але щоб комфортно закрити скло із моєю RX 6800 Nitro+ мені довелося купувати кутові перехідники для живлення. Цей параметр (висота) мене більше турбує.
Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:

-
Filabatya
Member
taras_cs
а чому не на край, а між 2 і 3 вентильом? збираю інфу для доленосної установки
а чому не на край, а між 2 і 3 вентильом? збираю інфу для доленосної установки
-
taras_cs
Member
Спитайте виробника. Як на мене, місце незручне, Nitro+ зручніше набагатоFilabatya: ↑ 21.01.2026 21:55а чому не на край, а між 2 і 3 вентильом?

-
skripan
Junior
-
Nouriel
Member
тобто нижче 60, при граничних 100, і за різницю в пару градусів, які абсолютно нічого не вирішують і ні на шо не впливають треба переплачувати 5 тищ?taras_cs: ↑ 21.01.2026 21:43Ось, дивіться. всі карти видають такий самий рівень шуму (нормалізація)
-
Аціо
Member
taras_cs
Так там радіатор більше, металевий кожух, та тому вага +300 у радіатора.
За це вказував що охолодження у Нітро краще.
Тільки я по фазам не зрозумів, може я щось плутаю, а ле у Нітро було 16 фаз, у Пульс 14+.
Там та зайва 1-2 фаза якраз на РГБ йде + розгін якщо потрібен, на зайві 20 чи 40мГц. Все одно в них лок на 3530-3570 частот відповідно, може мод БІОС лишень крутити якщо ви з азотом будете гратись, тоді так має сенс.
А зрозумів ви не за фізичні фази. Так тоді 8+3 та 10+3.
Вибачаюсь одразу не зрозумів, але там у обох MP87993 50А це що під пів кВт крутити, ну якщо з азотом то так важливо.
Так там радіатор більше, металевий кожух, та тому вага +300 у радіатора.
За це вказував що охолодження у Нітро краще.
Тільки я по фазам не зрозумів, може я щось плутаю, а ле у Нітро було 16 фаз, у Пульс 14+.
Там та зайва 1-2 фаза якраз на РГБ йде + розгін якщо потрібен, на зайві 20 чи 40мГц. Все одно в них лок на 3530-3570 частот відповідно, може мод БІОС лишень крутити якщо ви з азотом будете гратись, тоді так має сенс.
А зрозумів ви не за фізичні фази. Так тоді 8+3 та 10+3.
Вибачаюсь одразу не зрозумів, але там у обох MP87993 50А це що під пів кВт крутити, ну якщо з азотом то так важливо.
-
vsx
Member
Мур пишет что производство 5060 прекращено до конца года. Если это правда то массовое производство всей 50 линейки остановлено.
-
SPEC1AL1ST
Member
Переводят рельсы на производство божественной (по мнению Хуанга) 3060vsx: ↑ 22.01.2026 16:17 Мур пишет что производство 5060 прекращено до конца года. Если это правда то массовое производство всей 50 линейки остановлено.
-
man1242
Member
Цей молодик по своїм же інсайдам сидить прямо зараз на рх9090хтх та 5080супер з пс6, більше вуха вішайтеvsx: ↑ 22.01.2026 16:17 Мур пишет что производство 5060 прекращено до конца года. Если это правда то массовое производство всей 50 линейки остановлено.
Відправлено через 5 хвилин 45 секунд:
Глянув огляд австралійців на длсс4.5 насправді очікував купу хейту а тут якось стримано вийшло
-
taras_cs
Member
+підсвіточкаNouriel: ↑ 22.01.2026 01:39тобто нижче 60, при граничних 100, і за різницю в пару градусів, які абсолютно нічого не вирішують і ні на шо не впливають треба переплачувати 5 тищ?taras_cs: ↑ 21.01.2026 21:43Ось, дивіться. всі карти видають такий самий рівень шуму (нормалізація)![]()
![]()
![]()
-
vsx
Member
может потому что у них другая карта?man1242: ↑ 22.01.2026 20:32 особисто в мене у харайзені падіння фпс від пресету М у кваліті значно меншим ніж у них на відео![]()
-
taras_cs
Member
Коли я купував мамку, обрав собі MSI не тому, що фанат цього бренду, а тому що за ті самі гроші вона пропонувала більшу товщину текстоліту та більше фаз живлення, ніж ASUS того ж діапазону.Nouriel: ↑ 22.01.2026 01:39тобто нижче 60, при граничних 100, і за різницю в пару градусів, які абсолютно нічого не вирішують і ні на шо не впливають треба переплачувати 5 тищ?
Так само я впевнений, що за ті "5 тищ" різниці виробник подбав про різні дрібниці, типу якісніші друковані плати, кращі конденсатори / дроселі.
Можливо, ви чули, що на преміум товарах націнка в процентах нижча для виробника, ніж в бюджетних моделях (звісно, це не так для Apple). Я про це читав у інтерв'ю виробника навушників. Задля зниження ціни бюджеток вони йдуть на багато спрощень та економію на всьому, коли преміум продукти - це їх реклама, там якість має бути на висоті.
-
Nouriel
Member
десь ти прощитався, бо у асрока за менші гроші так само фаз насипали і текстоліта, і не забудь напругу vsoc знизити бо при 1.3 проц довго не протянеtaras_cs: ↑ 23.01.2026 11:50Коли я купував мамку, обрав собі MSI не тому, що фанат цього бренду, а тому що за ті самі гроші вона пропонувала більшу товщину текстоліту та більше фаз живлення, ніж ASUS того ж діапазону.
якісніше надруковані плати бо для дорожчих їх на лазерному принтері друкуюьtaras_cs: ↑ 23.01.2026 11:50Так само я впевнений, що за ті "5 тищ" різниці виробник подбав про різні дрібниці, типу якісніші друковані плати, кращі конденсатори / дроселі.
я б ті 5к вклав би в додатковий ссд, який більше пригодиться ніж "красива карта з пісвіткою"
це не нвідія де дозволяють дешман типу вантуза чи паліт інфініті і тд. де при температурі під 80 вентилятор маслає 2000+ обертівtaras_cs: ↑ 23.01.2026 11:50Задля зниження ціни бюджеток вони йдуть на багато спрощень та економію на всьому, коли преміум продукти - це їх реклама, там якість має бути на висоті.
навіть мій ріпер який має маленьке охолодження нормально справляється з температурами, при цьому має дефолтний шум.
-
Patruletz
Member
це й дешман має 3 роки гарантії, а коли є гарантія взагалі пофіг як буде поводити себе картаNouriel: ↑ 23.01.2026 12:05дозволяють дешман типу вантуза
-
taras_cs
Member
В мене дві таких і вже більше року. Ввечері подивлюсь, що там з напругою.Nouriel: ↑ 23.01.2026 12:05десь ти прощитався, бо у асрока за менші гроші так само фаз насипали і текстоліта, і не забудь напругу vsoc знизити бо при 1.3 проц довго не протяне
Мені б вашу впевненість.Patruletz: ↑ 23.01.2026 12:20це й дешман має 3 роки гарантії, а коли є гарантія взагалі пофіг як буде поводити себе карта
Коли згорів монітор Samsung - пощастило, що був сервісний центр в моєму місті, але ж вони повернули його робочим за місяць (!). Там ще перевізник списував на мене час, типу, я не запакував монітор, а він кожного дня до мене заходив забрати (насправді, все було готово з мого боку вже на другий день, а в нього були інші справи) і так цілий тиждень.
Але ж сервісу Sapphire поруч зі мною нема...