World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Qwerty1987
Member

Повідомлення

У донатеров после нг миллионы голды лишней, пусть тратят :rotate:
DaKaR
Member

Повідомлення

destructX: 31.01.2026 05:49 Ви бачили це? Танкісти дійсно розкупили 3д стиль з мінімалкою 26 144
Мій шок в шоці, на черзі 752 :rotate:
а виявилось що ні. Взагалі якесь гмно 4 лот.
Ramiras
Member

Повідомлення

DaKaR: 31.01.2026 13:38
destructX: 31.01.2026 05:49 Ви бачили це? Танкісти дійсно розкупили 3д стиль з мінімалкою 26 144
Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.
Как по мне лучше,чем предыдущие слоты

Відправлено через 14 хвилин 36 секунд:
А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
YumaX
Member

Повідомлення

Ramiras: 31.01.2026 15:02А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
Ні потрібно оріентуватись на конкуретну ставку! Конкуретна ставка це коли 50% поставили точно більше, а 50% менше, теоретично може зіграти і мінімаоьна але це якщо кількість учасників рівна кількості лотів!
destructX
Member

Повідомлення

Так, цікаво чи його теж викуплять весь :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Ramiras: 31.01.2026 15:02

Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.

хто броньований? ударний? :eek: в нього люк 100-120мм в круг :laugh:
Єдине шо в ньому цікаве, це структура бронювання носа корпусу, але толку від цього близько нуля
Ramiras
Member

Повідомлення

YumaX: 31.01.2026 15:13
Ramiras: 31.01.2026 15:02А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
Ні потрібно оріентуватись на конкуретну ставку! Конкуретна ставка це коли 50% поставили точно більше, а 50% менше, теоретично може зіграти і мінімаоьна але це якщо кількість учасників рівна кількості лотів!
Ну я вроде бы понял.Если 10к минималка,то надо ставить 15к+.
А если меньше поставлю,то шанс поменьше будет и еще от кол-ва ставок будет зависеть.

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
destructX: 31.01.2026 15:24

Єдине шо в ньому цікаве, це структура бронювання носа корпусу, але толку від цього близько нуля
Ну блин много у кого башеньки есть и они пробиваються легко,я бы даже сказал хорошо что не такая большая,а средняя по размеру. :)
Я бы купил,но я в первую очередь для фарма хотел его...потом прикинул шо я на подкалибибирах с 220 не шибко часто буду пробивать ТТ,да еще и с не очень точной пушкой в придачу выцеливать слабые места ТТ будет тяжелее.
Поэтому наверное откажусь,потому что фармить будет тяжело с таким пробоем

Да корпус у него ваще жесткий,там приведенка по цифрам дай бог каждому ТТ такую. :eek:

Відправлено через 19 хвилин 26 секунд:
destructX: 31.01.2026 15:24

Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.

Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Кому интересно можете поиграться с танкими по броньке.
https://armor.wotinspector.com/ru/pc/64001-/

Відправлено через 45 хвилин 6 секунд:
Здесь поприятней сайт
Tanks.gg
ROG__84
Member

Повідомлення

Как показывает практика, конкурентная ставка минус 1-2к золота= минимальная ставка, единственное надо ставит не круглое число.
destructX
Member

Повідомлення

Ramiras: 31.01.2026 17:14 Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.

Здесь поприятней сайт
Tanks.gg
Ти ж сам на танкс гг посилаєшся, де чудово видно бронювання. :-/
Щодо люка, який є на багатьох танках, не на багатьох танках він в круг 120мм, той же є5, є4 або навіть ренегад в люк не кожною шиється. І це я великі відра згадаа. Покрути під кутами цього совка, здивуєшся :D
Щодо корпусу: там в стикі клюва величезна дірка 160мм.
Ну й піднімати корпус з -6, ага, хіба по шахєдам стріляти :gigi:
Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
Hotspur
Member

Повідомлення

destructX: 31.01.2026 18:27Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
підтримую
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX: 31.01.2026 18:27
Ramiras: 31.01.2026 17:14 Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.

Здесь поприятней сайт
Tanks.gg
Ти ж сам на танкс гг посилаєшся, де чудово видно бронювання. :-/
Щодо люка, який є на багатьох танках, не на багатьох танках він в круг 120мм, той же є5, є4 або навіть ренегад в люк не кожною шиється. І це я великі відра згадаа. Покрути під кутами цього совка, здивуєшся :D
Щодо корпусу: там в стикі клюва величезна дірка 160мм.
Ну й піднімати корпус з -6, ага, хіба по шахєдам стріляти :gigi:
Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
Да есть конечно минусы некоторые в бронировании...ромбом танковать мона,но не перекручивать.
В стыке клюва это ты за нлд?или за щель между корпусом,гусеницей и клювом?если за второе то я думаю многие и знать не будут что туда пробивается.Это как многие не знают что например 705, ромбом если,шьеться подкалибером между корпусом и гуслей или прям в маску иногда залетает,хотя многие его считают одним из самых бронированных.

-6 проблемка, но опять же, где то за бугорком мона стоять или немножко под наклоном,что уже не пробить его,если не в башню выцеливать.

Башенка единственный минус как по мне,если не считать его пушку и медлительность,что характерно для бронированных ТТ.

252 это совсем другой танк и геймплей на нем.
252 разве фармящий?я бы приобрел если он фармит.Но лучше боны для КБ наверн оставлю.

Согласен с тобой что по башне печально,но на самом деле нужно на практике в бою смотреть
Hotspur
Member

Повідомлення

Ramiras: 31.01.2026 18:58252 разве фармящий?я бы приобрел если он фармит.Но лучше боны для КБ наверн оставлю.
фармить добре
Alanis
Member

Повідомлення

Что-то давненько пятым лотом БТ-СВ опять не выкладывали. Пора по новой. Ну или джедая.
The_Rusik
Member

Повідомлення

252У норм танк должен быть.
Коплю боны, думаю брать один из:
252у, тигер маус или шармле
Bender911
Member

Повідомлення

Qwerty1987: 31.01.2026 12:52 У донатеров после нг миллионы голды лишней, пусть тратят :rotate:
Це просто дивні люди, у мене голди більше 50к лежить на аку, але не бачу сенсу його так витрачати.
Краще на неї купляти покращену перепустку і отримувати купу добра + екіпажі.
Ramiras
Member

Повідомлення

The_Rusik: 31.01.2026 19:36 252У норм танк должен быть.
Аааа так 252у..я думал 252 танк который кассетный на 3 снаряда...думал откуда он там за боны :gigi: :gigi:
Тогда понятно.
Я только бабаху брал и т103,остальные как то не впечатляют.

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
The_Rusik: 31.01.2026 19:36 252У норм танк должен быть.
Там шармле за боны есть?интересно.
Но я лучше боны на КБ оставлю наверное
А шармле говорят хорош,как то не встречал в рандоме.
Я правда и на 8 давненько не играл

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Bender911: 31.01.2026 21:11
Qwerty1987: 31.01.2026 12:52 У донатеров после нг миллионы голды лишней, пусть тратят :rotate:
Це просто дивні люди, у мене голди більше 50к лежить на аку, але не бачу сенсу його так витрачати.
Краще на неї купляти покращену перепустку і отримувати купу добра + екіпажі.
Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить. :super: :super:
В идеале :)

Аааа это ты за wot plus,доп пропуск..или как там его
Hotspur
Member

Повідомлення

Ramiras: 31.01.2026 21:45А шармле говорят хорош,как то не встречал в рандоме.
їх мало просто на руках
DaKaR
Member

Повідомлення

Ramiras: 31.01.2026 21:45Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить.
Прем на рік іде з коробок за замовчування.

Це про поліпшену бойову переписку, наприклад щоб роботанка отримати.

Wotplus за голду не купити, це за 200 гривень на місяць пару плюшек дає.
Ramiras
Member

Повідомлення

DaKaR: 31.01.2026 21:53
Ramiras: 31.01.2026 21:45Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить.
Прем на рік іде з коробок за замовчування.

Це про поліпшену бойову переписку, наприклад щоб роботанка отримати.

Wotplus за голду не купити, це за 200 гривень на місяць пару плюшек дає.
смотря сколько коробок покупать...
я 50 коробок взял...получился месяц према и 23к голды...что бы не тратить голду на год према,лучше же компанию пройти и получить нахаляву..
А эти 23к уже на усмотрение себя тратить :super:
Patruletz
Member

Повідомлення

не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри. :facepalm:
destructX
Member

Повідомлення

Patruletz: 31.01.2026 22:18 не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри. :facepalm:
За роки війни у нас формувались нормальні-скілові та веселі стрімери, на смак кожному - Vgosti, Arkos, Bizzord,MapuHka_B_Toni, Roha, Shokerix, Ataman. Це ще я не всих тут написав з більш менш відомих або скілових. І це я вже мовчу про Бладі з Барбаріаном :laugh:
А те що союзники алкаші - це аксіома цієї гри вже багато років, навіть танк раніше для них був, який так і звали - "алкаш" (тайп5хеві), слава богам разом з артою і фугасами нерфанувся :lol:
Востаннє редагувалось 31.01.2026 23:07 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти