Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Qwerty1987
Member
У донатеров после нг миллионы голды лишней, пусть тратят 
-
DaKaR
Member
а виявилось що ні. Взагалі якесь гмно 4 лот.destructX: ↑ 31.01.2026 05:49 Ви бачили це? Танкісти дійсно розкупили 3д стиль з мінімалкою 26 144
Мій шок в шоці, на черзі 752![]()
-
Ramiras
Member
Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.DaKaR: ↑ 31.01.2026 13:38а виявилось що ні. Взагалі якесь гмно 4 лот.destructX: ↑ 31.01.2026 05:49 Ви бачили це? Танкісти дійсно розкупили 3д стиль з мінімалкою 26 144
Как по мне лучше,чем предыдущие слоты
Відправлено через 14 хвилин 36 секунд:
А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
-
YumaX
Member
Ні потрібно оріентуватись на конкуретну ставку! Конкуретна ставка це коли 50% поставили точно більше, а 50% менше, теоретично може зіграти і мінімаоьна але це якщо кількість учасників рівна кількості лотів!Ramiras: ↑ 31.01.2026 15:02А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
-
destructX
Member
Так, цікаво чи його теж викуплять весьDaKaR: ↑ 31.01.2026 13:38а виявилось що ні. Взагалі якесь гмно 4 лот.destructX: ↑ 31.01.2026 05:49 Ви бачили це? Танкісти дійсно розкупили 3д стиль з мінімалкою 26 144
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Ramiras: ↑ 31.01.2026 15:02Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.
хто броньований? ударний?
Єдине шо в ньому цікаве, це структура бронювання носа корпусу, але толку від цього близько нуля
-
Ramiras
Member
Ну я вроде бы понял.Если 10к минималка,то надо ставить 15к+.YumaX: ↑ 31.01.2026 15:13Ні потрібно оріентуватись на конкуретну ставку! Конкуретна ставка це коли 50% поставили точно більше, а 50% менше, теоретично може зіграти і мінімаоьна але це якщо кількість учасників рівна кількості лотів!Ramiras: ↑ 31.01.2026 15:02А как правильно выставлять ставку?просто чуть больше минимальной ставишь ставку и забираешь танк?
А если меньше поставлю,то шанс поменьше будет и еще от кол-ва ставок будет зависеть.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Ну блин много у кого башеньки есть и они пробиваються легко,я бы даже сказал хорошо что не такая большая,а средняя по размеру.destructX: ↑ 31.01.2026 15:24Так, цікаво чи його теж викуплять весь
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:Ramiras: ↑ 31.01.2026 15:02
Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.
хто броньований? ударний?в нього люк 100-120мм в круг
![]()
Єдине шо в ньому цікаве, це структура бронювання носа корпусу, але толку від цього близько нуля
Я бы купил,но я в первую очередь для фарма хотел его...потом прикинул шо я на подкалибибирах с 220 не шибко часто буду пробивать ТТ,да еще и с не очень точной пушкой в придачу выцеливать слабые места ТТ будет тяжелее.
Поэтому наверное откажусь,потому что фармить будет тяжело с таким пробоем
Да корпус у него ваще жесткий,там приведенка по цифрам дай бог каждому ТТ такую.
Відправлено через 19 хвилин 26 секунд:
Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.destructX: ↑ 31.01.2026 15:24Так, цікаво чи його теж викуплять весь
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:Ramiras: ↑ 31.01.2026 15:02
Вроде бы ниче такой...галимая пушка и медленный,но зато хорошо бронированный.Я бы взял,если бы около 10к золота стоил.
хто броньований? ударний?в нього люк 100-120мм в круг
![]()
Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Кому интересно можете поиграться с танкими по броньке.
https://armor.wotinspector.com/ru/pc/64001-/
Відправлено через 45 хвилин 6 секунд:
Здесь поприятней сайт
Tanks.gg
-
ROG__84
Member
Как показывает практика, конкурентная ставка минус 1-2к золота= минимальная ставка, единственное надо ставит не круглое число.
-
destructX
Member
Ти ж сам на танкс гг посилаєшся, де чудово видно бронювання.Ramiras: ↑ 31.01.2026 17:14 Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.
Здесь поприятней сайт
Tanks.gg
Щодо люка, який є на багатьох танках, не на багатьох танках він в круг 120мм, той же є5, є4 або навіть ренегад в люк не кожною шиється. І це я великі відра згадаа. Покрути під кутами цього совка, здивуєшся
Щодо корпусу: там в стикі клюва величезна дірка 160мм.
Ну й піднімати корпус з -6, ага, хіба по шахєдам стріляти
Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
-
Hotspur
Member
підтримуюdestructX: ↑ 31.01.2026 18:27Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
-
Ramiras
Member
Да есть конечно минусы некоторые в бронировании...ромбом танковать мона,но не перекручивать.destructX: ↑ 31.01.2026 18:27Ти ж сам на танкс гг посилаєшся, де чудово видно бронювання.Ramiras: ↑ 31.01.2026 17:14 Почему толку почти нет от корпуса?там слегка корпус поднимаешь и там уже 300-400 приведенка становиться.выцеливать разве что между башней и корпусом полоску нужно,ну либо выцеливать башню.
Здесь поприятней сайт
Tanks.gg![]()
Щодо люка, який є на багатьох танках, не на багатьох танках він в круг 120мм, той же є5, є4 або навіть ренегад в люк не кожною шиється. І це я великі відра згадаа. Покрути під кутами цього совка, здивуєшся![]()
Щодо корпусу: там в стикі клюва величезна дірка 160мм.
Ну й піднімати корпус з -6, ага, хіба по шахєдам стріляти![]()
Короче, якщо хочеться такого експієренсу то є за бони защекан 252 і іс5, майже ідентичні танки, ще й майже безкоштовно
В стыке клюва это ты за нлд?или за щель между корпусом,гусеницей и клювом?если за второе то я думаю многие и знать не будут что туда пробивается.Это как многие не знают что например 705, ромбом если,шьеться подкалибером между корпусом и гуслей или прям в маску иногда залетает,хотя многие его считают одним из самых бронированных.
-6 проблемка, но опять же, где то за бугорком мона стоять или немножко под наклоном,что уже не пробить его,если не в башню выцеливать.
Башенка единственный минус как по мне,если не считать его пушку и медлительность,что характерно для бронированных ТТ.
252 это совсем другой танк и геймплей на нем.
252 разве фармящий?я бы приобрел если он фармит.Но лучше боны для КБ наверн оставлю.
Согласен с тобой что по башне печально,но на самом деле нужно на практике в бою смотреть
-
Hotspur
Member
фармить добреRamiras: ↑ 31.01.2026 18:58252 разве фармящий?я бы приобрел если он фармит.Но лучше боны для КБ наверн оставлю.
-
Alanis
Member
Что-то давненько пятым лотом БТ-СВ опять не выкладывали. Пора по новой. Ну или джедая.
-
The_Rusik
Member
252У норм танк должен быть.
Коплю боны, думаю брать один из:
252у, тигер маус или шармле
-
Bender911
Member
Це просто дивні люди, у мене голди більше 50к лежить на аку, але не бачу сенсу його так витрачати.
Краще на неї купляти покращену перепустку і отримувати купу добра + екіпажі.
-
Ramiras
Member
Аааа так 252у..я думал 252 танк который кассетный на 3 снаряда...думал откуда он там за боныThe_Rusik: ↑ 31.01.2026 19:36 252У норм танк должен быть.
Тогда понятно.
Я только бабаху брал и т103,остальные как то не впечатляют.
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Там шармле за боны есть?интересно.The_Rusik: ↑ 31.01.2026 19:36 252У норм танк должен быть.
Но я лучше боны на КБ оставлю наверное
А шармле говорят хорош,как то не встречал в рандоме.
Я правда и на 8 давненько не играл
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить.Bender911: ↑ 31.01.2026 21:11Це просто дивні люди, у мене голди більше 50к лежить на аку, але не бачу сенсу його так витрачати.
Краще на неї купляти покращену перепустку і отримувати купу добра + екіпажі.
В идеале
Аааа это ты за wot plus,доп пропуск..или как там его
-
Hotspur
Member
їх мало просто на рукахRamiras: ↑ 31.01.2026 21:45А шармле говорят хорош,как то не встречал в рандоме.
-
DaKaR
Member
Прем на рік іде з коробок за замовчування.Ramiras: ↑ 31.01.2026 21:45Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить.
Це про поліпшену бойову переписку, наприклад щоб роботанка отримати.
Wotplus за голду не купити, це за 200 гривень на місяць пару плюшек дає.
-
Ramiras
Member
смотря сколько коробок покупать...DaKaR: ↑ 31.01.2026 21:53Прем на рік іде з коробок за замовчування.Ramiras: ↑ 31.01.2026 21:45Лучше прем на год по компании сделать,а голду куда по кайфу тратить.
Це про поліпшену бойову переписку, наприклад щоб роботанка отримати.
Wotplus за голду не купити, це за 200 гривень на місяць пару плюшек дає.
я 50 коробок взял...получился месяц према и 23к голды...что бы не тратить голду на год према,лучше же компанию пройти и получить нахаляву..
А эти 23к уже на усмотрение себя тратить
-
Patruletz
Member
не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри. 
-
destructX
Member
За роки війни у нас формувались нормальні-скілові та веселі стрімери, на смак кожному - Vgosti, Arkos, Bizzord,MapuHka_B_Toni, Roha, Shokerix, Ataman. Це ще я не всих тут написав з більш менш відомих або скілових. І це я вже мовчу про Бладі з БарбаріаномPatruletz: ↑ 31.01.2026 22:18 не було чим зайнятись вирішив я подивитись твіч по танкам і тих хто стрімить укрїнською, ну і де аудиторії мінімум. Попав на чела котрий донатить у гру доволі нормально таки 2к+ днів према, майже 300к голди ... чисто слухав фоном, так от у нього всі союзники алкаші, наркомани, сини ... і тд тп. Вирішив я подивитись його статистику ... 54к каток, 50% і посередні показники на танках, я чесно чомусь не здивований що він знає більше всіх і грає також краще за 90% аудиторії цієї гри.![]()
А те що союзники алкаші - це аксіома цієї гри вже багато років, навіть танк раніше для них був, який так і звали - "алкаш" (тайп5хеві), слава богам разом з артою і фугасами нерфанувся
Востаннє редагувалось 31.01.2026 23:07 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.