Новини
Останні статті і огляди
Кто какое любит пиво?
-
Valerian
Member
Сабж. Стало интерестно. хе...
Я вот Черниговское "Светлое".
Не забываем о правилах конференции, в частности п.3.13
Я вот Черниговское "Светлое".
Не забываем о правилах конференции, в частности п.3.13
-
CooLeR*OK
Member
До пива - бастурма 
-
FMJ
Member
Бердичевское Жигулевское
Velkopopovicky Kozel Dark

Velkopopovicky Kozel Dark
-
GIM49
Member
у нас в стране одно верно-любая пивная марка по прошествию времени превращается в хлам...возьмём хотя-бы черниговское светлое было отличное, сейчас 
-
DaKaR
Member
Все никак руки не дойдут до этого сорта. Вообщем надо будет как-то купить каждого сорта бердичевского по бутылочки и продегустироватьБердичевское Жигулевское
-
yupi
Member
DaKaR должно понравится 
-
Schumi F1
Advanced Member
У нас на востоке про него можно забыть. Жаль что тут его не продаютFMJ:Бердичевское Жигулевское
-
FMJ
Member
Довезти не могут, выпивают...Schumi F1:У нас на востоке про него можно забыть. Жаль что тут его не продаютFMJ:Бердичевское Жигулевское
Еще есть дивный солод... Житомирское живое и Житомирское Жигулевское...
Ум... На вкус как Бердосик 2 года тому...
-
viperest1
Member
Сьогодні святкували іменини -було "Черніговське світле" багато
їду вже веселий
.Також досить не погане . 
-
Admiral
Member
viperest1 Шо я за...забув привітати. З тебе пивас

-
viperest1
Member
Admiral:viperest1 Шо я за...забув привітати. З тебе пивас![]()
-
Ar2r
Advanced Member
Не згоден. Але вітаю.viperest1:Черніговське світле
-
viperest1
Member
дякую дуже.Можливо воно і не особливе,але після роботи виснажливої суперAr2r:Не згоден. Але вітаю.viperest1:Черніговське світле
-
Ar2r
Advanced Member
Так, розумію, буває і таке. Я зараз хочу спробувати, судячи з відгуків, Бердичівське, Уманське та Krusovice. До речі, сьогодні пив коньяк "Закарпатський", теж нічого.viperest1:але після роботи виснажливої супер
-
viperest1
Member
Ar2r Мій тато працював у Маріанських Лазнях у Чехії і привіз був також 6 пляшок Кrusоvісе пиво гарне,а також 4 пляшки Gаmbrіnus -воно взагалі супер (Stаrорrаmеn відпочиває
).Їх виробництво на висоті
А коньячок це також супер,маю гарні спогади з ним зв'язані,як на екзамені в армії мав доливати коньяк у каву екзаменаторам(зима була)ну я і по декілька крапель і лив.А після екзамену зробив собі каву,так мене в казарму принесли +1тиждень відсидів на "губі" після цього

-
St.Bezdelnik
Member
Попробывал Черниговское паб лагер, ничаво, мне понравилось.
-
Буржуй
Member
да всё пиво у нас теперь делается из порошка. Как говорится результат корпоративного духа. Все заводы практически принадлежат одному владельцу и натуральное пиво уже не делают давно.
Хотя такие маленькие брендики как "Бердичевское" мож и варят ещё нормально. По крайней мере шансов больше.
З.Ы.
Мой выбор ща Балтика 0. Свою цистерну я уже выпил.
Трезвость норма жизни.
Хотя такие маленькие брендики как "Бердичевское" мож и варят ещё нормально. По крайней мере шансов больше.
З.Ы.
Мой выбор ща Балтика 0. Свою цистерну я уже выпил.
-
DaKaR
Member
Сначала безалкогольное пиво, а что потом - надувные бабыМой выбор ща Балтика 0.
-
Admiral
Member
Буржуй
Безалкогольного пива не існує!!! то тоді не пиво а кампот з ароматизаторами, погугли, подивись документальні, є часто випадки, як гаїшники лапають і провіряють, а там 0,4-0,5% сп"яніння
Безалкогольного пива не існує!!! то тоді не пиво а кампот з ароматизаторами, погугли, подивись документальні, є часто випадки, як гаїшники лапають і провіряють, а там 0,4-0,5% сп"яніння
-
c0013r
Member
главное где покупать, а то может быть:CooLeR*OK:До пива - бастурма

-
CooLeR*OK
Member
c0013r