Домашні улюбленці і все, що з ними пов'язано

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання :beer:!
В даній темі виставляємо фото своїх домашніх улюбленців і друзів наших менших. Обговорюємо їх повадки, харчування і все, що з ними зв'язано :)
Буду першим :rotate:
Фото під спойлер :super:
спойлер
маленький Міо 2 місяці
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
mumu
Member

Повідомлення

murzik
У родичів кіт в селі, також часто десь гуляє, постійно б’ється з сусідськими котами, тому вуха вже втратили початкову форму, є шрами по тілу.
таке воно котяче життя з шлюбними іграми і конкуренцією за авторитет на районі території
murzik
Member

Повідомлення

mumu
Я думаю якщо б кіт, то були б рани окрім ноги. Щось на пятці, може завтра можна буде подивитися. Може їжак? З котів за ним полює лише один, але наш тікає одразу, і якби була драка то були б рани.
Враження ніби він в тій траві ховається від когось. Бо коли я його забрав, він сходив в туалет, значить не міг цього зробити раніше.
По якійсь причині у нього змінився графік, він гуляв вночі, а тепер навпаки і дуже довго.
І він кастрований
Не знаю як кіт, а мої емоції мені не подобаються - сопля :laugh:
murzik
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Вже бігає гуляти на декілька годин, забираємо самі, бо боїться дуже сильно нового кота на вулиці, може він і причина бід
Їздили 2 рази в район :D в 5 елекмент клініку - і кіт спокійний на прийомі хоч і кричав, але в машині хекає як собака, вирішили продовжити курс антибіотиків за місцем проживанням, щоб не мучити кота, хоча пішки в сумці-переносці було важко і порвав сітку-окошко :gigi: . така собі клініка ..."ескулап"... чи лікар не любить котів, чи не знає як їх тримати. Кіт рану лиже, лікар не оглянув, не пощупав, імхо, якщо рана поверхнева, чи дійсно це абсцес, чи гематома ...
18+, що за пошкодження таке? шкіру зідрало
спойлер
Зображення
murzik
Member

Повідомлення

Підскажіть знаючі, жінки забили бовта і сьогодні не сходили до ветеринара, пройшли 5 днів з 7. Якщо зробити з інтервалом 36 годин, це вже прерваний курс, чи все буде гаразд?
Ще й лікар нікудишній, відношення гадське, від безвиході в очі такого йому не скажеш, у місто їхати дорого, самому колоти не вийде.
murzik
Member

Повідомлення

У когось було, щоб кіт лапу засунув в ошийник? Як?!?!?!
TyphooNick
HWBOT OC Team

Повідомлення

Тоже имеется существо, которое когда-то мне втулили как кота :) . Два позитивных момента: всеядный - мясо, мороженое, овощи, фрукты, сладкие булочки с повидлом и уже почти вторую подушку с женой собрали (шерсть около 20 см, легко убирается)...
спойлер
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
СергейБ
Member

Повідомлення

murzik:У когось було, щоб кіт лапу засунув в ошийник? Як?!?!?!
У меня была недавно эта неприятная ситуация. И самое обидное, что кот гулящий и когда он пришел домой кушать в очередной раз я чуть не :censoured: , так было не по себе. Немного натёрло ему, но уже все зажило. Во время этого он никаких признаков не подавал, сильный, терпеливый видать.
viperest1
Member

Повідомлення

TyphooNick
Як я після карантину :gigi: :up:
murzik
Я боюся давати ошийник, бо мало не задушився- облизувався і щелепою зачепив за ошийник. Добре,що я вчасно побачив,бо був би :rip: . Користуюсь краплями "Абвентейдж" ,дорогі но якісні від кліщів і бліх.
murzik
Member

Повідомлення

viperest1
щелепою теж чіплявся, довелося різати ошийник. А це вийшов на вулицю на 6 годин, знайшли з передньою лапою в ошийнику, і гадаю ... чи сам, чи якась тварюка допомогла
ошийник одягаємо, щоб не порахували за бродячого, буває волонтери вилазки роблять по стерилізації\вакцинаціі. якось був випадок, зупинилося авто і мужик гукав нашого кота, думав шо його :eek:

Отправлено спустя 4 минуты 16 секунд:
СергейБ:
murzik:У когось було, щоб кіт лапу засунув в ошийник? Як?!?!?!
У меня была недавно эта неприятная ситуация. И самое обидное, что кот гулящий и когда он пришел домой кушать в очередной раз я чуть не :censoured: , так было не по себе. Немного натёрло ему, но уже все зажило. Во время этого он никаких признаков не подавал, сильный, терпеливый видать.
хух, мы не одни :gigi: он идти не мог нормально в таком положении
СергейБ
Member

Повідомлення

murzik:он идти не мог нормально в таком положении
Нашему помогло, что этот ошейник от паразитов имел вставку по типу резинки.
murzik
Member

Повідомлення

Андрюшка, 30 років :laugh: Граюсь з котом шишками
https://www.youtube.com/watch?v=qbY9PEpwpgs
murzik
Member

Повідомлення

Вгадайте настрій :gigi:
Зображення
viperest1
Member

Повідомлення

murzik
Прививка B-) ?
murzik
Member

Повідомлення

viperest1
це коли на антибіотики ходили, 20 метрів від клініки :D
я з кота в шокЄ, дощ лішпарить, він на вулицю побіг ... шукали в лісі з фонарем, вийшов, мявкає і тікає :lol: чи ому там добре, чи у нього скліроз, чи його до сих пір лякає кошак. Вдома нормальнно - їсть, грається, миється, спить. А як на двір - то до ночі. :dontknow:
viperest1
Member

Повідомлення

murzik
Така кантужена поведінка,як в мого сусіда кішка. Поки гониться, то такі співи під баконом :gigi:
murzik
Member

Повідомлення

Недолік вологого харчування. Даєш коту асортимент вибору, а він далі сидить дивиться, як ти жреш те, що він не буде їсти, але дуже цікаво йому що ж ти там їси. Зате в 23:40 не самотньо на кухні :gigi:
viperest1
Member

Повідомлення

murzik:Недолік вологого харчування. Даєш коту асортимент вибору, а він далі сидить дивиться, як ти жреш те, що він не буде їсти, але дуже цікаво йому що ж ти там їси. Зате в 23:40 не самотньо на кухні :gigi:
То точно :gigi: . Я от зараз з дітьми в спальні,а той олень заводить в вітальні. Не пускаю сюди,бо дітей будить :lol:
Sterkh
Member

Повідомлення

5 година ранку.
Тварюка розбудила шаркаючи і гупаючи усім, до чого дотяглося.
Пожерло із звуками тиранозавра що ковтає корову.
Приперся на груди грітися і муркотить.
СергейБ
Member

Повідомлення

кОтЫыы :lol:

---

кинул ящики для малых, так эти гады малых спровадили и сами рады наслаждаться :rotate:

Зображення
murzik
Member

Повідомлення

купив пуфік
спойлер
Зображення
а гад байдужий до нього, поки що :weep:
Відповісти