GTA 4

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Admiral
Member

Повідомлення

bonya
Я би тобі міг помогти як шо і до чого, не тяжко, якщо треба пиши в лічку. :beer:
Cooller
Junior

Повідомлення

archibalt:
Cooller:Интересно, и где можно взять FXAA?
я можу скинути даний файл, але треба його використовувати разом з ENB, якщо є охочі спробувати, можу скинути разом з ENB
я уже использовал енб, поэтому можешь кинуть файлик, можно вместе с твоими настройками енб
archibalt
Member

Повідомлення

ось силка на конфіг (від dpeasant3) дещо мною трохи відкореговано, FXAA міститься в текстовому файлі effect, також в архіві є оригінальний effect, якщо їх поміняти місцями то ожна побачити різницю як виглядає гра з FXAA і без, єдиний мінус FXAA картинка виходить трохи замилена, тобто недоліки таким способом приховуються, хоча я думаю автор FXAA буде вдосконалювати дану фічу
спойлер
http://ifolder.ru/24377769
п.с. якщо нажати на 7 на нумпаді, то відкриється збоку меню Ingame ENB Editor, якщо нажати на F3 відкриється меню тренера, правий шіфт - NOS, F9 - спаун машин, я запакував все те з чим я використовую гта 4
Voodoo89
Member

Повідомлення

Люди спасайте. После выхода ГТА4 я случайно нашел трейнер веселый. Управлялся он через мобилку. Давал тачечки, вертолетики, безсмертия, пульки и т.д.

А теперь не могу его найти. :(
Admiral
Member

Повідомлення

Voodoo89
Через мобіл хібашо чіти...
Voodoo89
Member

Повідомлення

В том то и дело, что нет..

В принципе, подойдет любой трейнер не шибко замороченный :) Качельки..
Sparco
Member

Повідомлення

archibalt:ось силка на конфіг (від dpeasant3) дещо мною трохи відкореговано, FXAA міститься в текстовому файлі effect, також в архіві є оригінальний effect, якщо їх поміняти місцями то ожна побачити різницю як виглядає гра з FXAA і без, єдиний мінус FXAA картинка виходить трохи замилена, тобто недоліки таким способом приховуються, хоча я думаю автор FXAA буде вдосконалювати дану фічу
спойлер
http://ifolder.ru/24377769
п.с. якщо нажати на 7 на нумпаді, то відкриється збоку меню Ingame ENB Editor, якщо нажати на F3 відкриється меню тренера, правий шіфт - NOS, F9 - спаун машин, я запакував все те з чим я використовую гта 4
А патч нужен 1.0.4.0?
archibalt
Member

Повідомлення

Sparco так, забув вказати що патч має бути обовязково 1.0.4.0
bonya
Member

Повідомлення

Тоді мабуть не судилося спробувати. З патчем 1.0.4 просадки до 20 фпс :(
Sparco
Member

Повідомлення

поставил ЕNВ супер!! просадок нет, все четко, будто новый движок у игры появился)
archibalt
Member

Повідомлення

bonya дивно, такого немає бути, якщо профільна відяшка 6950, то тим більше такого немає бути, без FXAA пробував?
Sparco угу, гра з ENB суперово виглядає, конфіг від dpeasant3 в певні моменти дня має приємний тепло-оксамитовий(бархатний) відтінок, особливо при сході і заході сонця, правда з FXAA трохи замилено, без нього все чіткіше але і більш кострюбатіше
Sparco
Member

Повідомлення

archibalt
больше всего прикольно играть в настоящей темной ночи))
Admiral
Member

Повідомлення

Так в ночі - тишина) Врубав музон і поїхав.... А в день шуміха, відчуття трохи не ті, но хватає :super:
bonya
Member

Повідомлення

archibalt
Чиста ГТА, правда репак, але крім кряку і патчів там нічого не змінено. налаштування графіки
На високій швидкості, наприклад на мості, просадки до 25, а досить рідко, при якомусь дуже хитрому освітленні до 20 падає.
Трохи підкрутив вище, фпс практично не змінився. налаштування1 кліп кепчур офф
Востаннє редагувалось 27.06.2011 01:02 користувачем bonya, всього редагувалось 1 раз.
Admiral
Member

Повідомлення

В патчі 7 там класні тіні, не ті шо в 4 :( :down:

Добавлено через 41 минуту 8 секунд:
GTA 4 with Anti Aliasing - Audi A8 HQ

Добавлено через 21 секунду:
:super:
bonya
Member

Повідомлення

Admiral
Поділись краком для 7 патчу. Патч зараза не ставиться на мій репак, буду оригінальну версію качати.
Admiral
Member

Повідомлення

bonya
Читай ЛС, я спати :insane:
Kronks
Junior

Повідомлення

Кто может подсказать в чём беда, у меня с другом почти одинаковые системы (у меня видяха мощнее, ECS GTS450 1Gb, а у него Palit GTS450 512 Mb) , Процы: Athlon II x2 255 BOX, 2Gb RAM, правда матери разные (у меня Gigabyte GA-M68MT-S2, но что у него я незнаю) ОС тоже и там и там Win 7, БП по мощности у меня вроде лучше (правда моему уже около 3-4 лет) у меня Cooler Master 350W (Максимум на выход 350W по 12В лини - 24А, у него БП ASUS 400W (макс на выход 350W) по линии 12В кажется что-то около 8А).

Суть проблемы состоит в том,что при таких конфигурациях у него GTA IV спокойно пашет на Автоконфигурации (настройки ставятся чуть выше средних) и даже он накручивал их выше, вё равно без лагов и тормозов, в то время как у меня после Автоконфигурации игра превращается практичеки в слайдшоу ... понижение настроек почти не спасает, играть становится более-менее реально только после понижения качества текстур до Низкого ... а остальных настроек на Средние ...

Кто может подсказать в чём моя проблема ?????
TJey
Member

Повідомлення

iCEnhancer 1.3 Alpha - Raw кртуто дивиться :super:
" target="_blank
Admiral
Member

Повідомлення

TJey
Круть :super: :super: :super: Буду в наступному місяці пробувати :beer:
Відповісти